FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Revolucija v svetu glasbenih doživetij! Spoznajte Joyroom JR-CCB01 - avtomobilski FM oddajnik, ki ne ponuja le močnega in globokega bas zvoka, temveč je opremljen tudi s sodobnim čipom Bluetooth 5.3, ki zagotavlja hitrejšo in stabilnejšo povezavo. Z izhodno močjo 48W lahko hitro napolnite do dve napravi hkrati, barvit LED obroč pa bo dodal znak vsakemu prostoru. Vse to, hkrati pa ohranja združljivost s številnimi protokoli in udobje uporabe, zahvaljujoč dvema glasbenima načinoma in možnosti priključitve pendrive.
Najpomembnejše prednosti oddajnika Joyroom JR-CCB01 FM z dvojnim mikrofonom:

Odkrili boste pravo moč basa . Močan in globok bas zvok, ki bo poživil vsako melodijo, zaradi česar bo bolj izrazit in poln energije.
Zagotavlja nemoten prenos zvoka. Zahvaljujoč čipu Bluetooth 5.3 je povezava hitrejša in stabilnejša.
Ni vam treba izbrati, katero napravo želite najprej napolniti . Z izhodno močjo 48W polnjenje dveh naprav hkrati ni le mogoče, temveč tudi bliskovito.
V notranjosti vašega avtomobila bo videti res elegantno . Oddajnik ima vgrajen barvit LED obroč
Enostavna uporaba . Deluje z dvema viroma zvoka - Bluetooth 5.3 in USB-A pendrive

Specifikacija:

Blagovna znamka: Joyroom
Model: JR-CCB01
Vhod: DC 12-24V
Izhod:

USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,5A, 15V/2A, 20V / 1,5A (30W)
PPS: 3,3-11V/3A
USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A (18W)

Skupna izhodna moč: 48W (max)
Dimenzije: 77,5 x 47 x 44 mm
Teža: 40 g
Črna barva

Izjemna kakovost zvoka
Globok in močan bas zvok - to je tisto, kar odlikuje oddajnik Joyroom JR-CCB01 FM, ki izkušnjo avtomobilske glasbe dvigne na povsem novo raven. Vsaka nota, vsak akord zveni polneje, kar vam daje občutek, da ste sredi pravega koncerta.
Hitra in stabilna povezava
Zahvaljujoč sodobnemu čipu Bluetooth 5.3 povezava ni le hitrejša, ampak predvsem stabilna. To pomeni nemoten prenos glasbe, brez prekinitev ali zamud, tudi v gneči ali med potovanjem.
Univerzalna uporaba
Z združljivostjo s številnimi protokoli in dodatno funkcijo povezovanja pendrivea je Joyroom JR-CCB01 FM oddajnik, ki se bo prilagodil vašim potrebam. Dva glasbena načina vam omogočata, da izberete optimalen vir zvoka. Ali imate raje Bluetooth ali pendrive? Vaša izbira.
Polnjenje več naprav
48W izhodna moč oddajnika Joyroom JR-CCB01 vam omogoča hitro in učinkovito polnjenje dveh naprav hkrati. Zahvaljujoč temu vam ni več treba izbirati med pametnim telefonom in slušalkami - napolnite obe napravi hkrati in uživajte v neprekinjeni mobilnosti in zabavi.
Interaktivno oblikovanje
Barvit LED obroč napravi ne dodaja le sloga, temveč tudi intuitivno in prijetno uporabo oddajnika. Spreminjanje barv LED luči poveča estetiko naprave in doda značaj notranjosti vašega avtomobila.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.