BACK TO SCHOOL
-40%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Močan, individualen in vedno povezan.
Samsung OmniaI I8000 je popoln večnamenski telefon in ne pušča ničesar želenega. Intuitiven za uporabo, mobilni telefon z zaslonom na dotik z 8 GB pomnilnika ponuja veliko obsega za individualiste in edinstvenost. S pametnim telefonom Windows Mobile®6.5*je dostop do e-pošte, koledarskih podatkov in stikov neprekinjen. Zahvaljujoč podatkovni turbo WLAN, HSDPA in HSUPA, hitro postaja mobilna pisarna. Vse pomembne Officeove aplikacije so vedno na voljo. Tudi po delu elegantni pametni telefonOmniaII I8000 še zdaleč ni končan. S fotoaparatom s 5 milijoni slikovnih pik, MP3 predvajalnikom in vnaprej nameščenimi 3D-igrami pametni telefon vedno izreže fino figuro. Samsung OmniaI I8000 -vedno povezan, vedno učinkovit.
*V drugih državah ta izdelek ladje z Windows Mobile 6.1.

Vse si oglejte - povsod
Težko je verjeti, vendar res: sodoben ultra briljanten 9,4 cm (3,7 palčna) AMOLED zaslon Omnia II. V roki imaš svet osupljive luminescence in živahnih, vohunih barv. Z ločljivostjo WVGA si lahko ogledate spletne strani, fotografije in videoposnetke z veliko jasnostjo. Ni pomembno, kje ste, visokokakovostni zaslon Omnie II zagotavlja jasen prikaz tudi pri neposredni sončni svetlobi. Če ga ne držiš v rokah, ne boš nikoli verjela očem.

Z njim se lahko z lahkoto manipulira. V pozitivnem smislu.
Ste bili kdaj izdani s prsti, ko se krmarate po zaslonu na dotik? Omnia II ohranja frustracije stran z večjimi ikonami in enostavnejšo postavitev za izjemno optimalno uporabniško izkušnjo. Inovativni kocka in 3D uporabniški vmesniki niso samo praktični, ampak veliko bolj zabavni, zaradi česar je večopravilnost enostavnejša kot kdaj koli prej. Napredna tehnologija dotika Omnia II zagotavlja bliskavo hiter odziv na dotik.

Visoka zmogljivost za intenzivno uporabo
Omnia II vključuje več kodekoko podporo za pretvorbo datotek brez gnjav. Energijo lahko prihranite tudi ves dan. Telefon je opremljen z zamenljivo 1.500 mAh baterijo za izjemno dolgo življenjsko dobo baterije in podaljšano multimedijsko uporabo, tako da lahko shranite virtualno zakladnico vsebine za dostop na poti. Omnia II pride skozi za vas kadarkoli: s stanjem pripravljenosti 430 ur in čas pogovora 10 ur.

V vaših rokah je pisarniška aplikacija.
Dokumente si lahko ogledate in urejate z Microsoft Officeom, prejemate trenutna e-poštna sporočila brezhibeno in okrog ure ter prilagodite svojo mobilno pisarno z aplikacijami drugih ponudnikov po vaši izbiri. Izkušnjo mobilne pisarne lahko povečate s posodobitvijo WM 6.5 doma.

Vnesite igro z Omnia II.
Odpočijte si od mobilne pisarne in obiščite arkado. Igre, občutljive na dotik in gibanja, kot so Asphalt 4, Crayon Physics in Dice, so integrirane v Omnia II, tako da ne delate preveč trdo. Izberite med različnimi igrami in ostanite pritlični doma in na poti.

Zajemite vsak popoln trenutek - popoln
Omnia II je opremljena s kamero 5 MP z dvojno močjo LED, ki prinaša osupljive fotografije. Posnetki smeha ljudi, panoramskih slik, akcijskih in mozaikov vas kadarkoli spravijo kar na sliko. Vrhunce življenja lahko posnamete tudi kot impresivni videoposnetek, podoben DVD-ju (480p). Najmotejša orodja za urejanje videoposnetkov vam dajejo moč, da jih naredite popolne.

Sledite telefonu.
Predstavljaj si, da se izgubiš. Zaupaj Omniji II. Z avtom in karticami za pešce boste našli pot, ne glede na to, kolikokrat ste se obrnili v krogih. Točno si lahko ogledate določene lokacije z uporabo realnega pogleda v 3D z orientacijsko pomočjo. Sodobna tura zagotavlja koristne informacije, tako da način postane otroška igra.

Na kratko: kaj je Amoled in kako deluje tehnologija

AMOLED je kratica za angleški izraz "Active Matrix Organic Light Emitting Diode" in se lahko v nemščini prevede kot "Organske svetlobno-emitting diode z aktivno matriko". Preprosto povedano, to so elektronske komponente, v katerih se organske SID osvetlijo neodvisno, ko se nanese napetost. Tekoči kristali, po drugi strani, ki se uporabljajo pri običajnih zaslonih mobilnih telefonov, na koncu služijo le kot barvni filter za svetlobo in zato zahtevajo dodatno osvetlitev ozadja.

Trenutno so zasloni naslednje generacije še bolj zapleteni za izdelavo. Tudi tukaj imajo dragocene stvari svojo ceno, tako da je neprimerljivo boljši prikaz slike novih zaslonov sprva samo izbran model mobilnega telefonaBrezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.