FLASH SALE
-30%
Za vsako REGISTRACIJO in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 45 000 zadovoljnih strank

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti na platformi Merkandi Kakšne informacije zbiramo in s kakšnim namenom? Naslov IP Informacije, ki izhajajo iz splošnih načel internetnih povezav, kot je naslov IP (in druge informacije v sistemskih dnevnikih), skrbnik strežnika uporablja v tehnične namene. IP naslove uporabljamo tudi za statistične namene-za zbiranje splošnih demografskih informacij (na primer. o regiji, iz katere je vzpostavljena povezava). Piškotki Na platformi Merkandi uporabljamo piškotke, da svoje usluge prilagodimo vašim potrebam. Lahko se strinjate, da se bodo podatki, ki ste jih vnesli, zapomnili in uporabili med nadaljnjimi obiski spletnega mesta merkandi.pl. Ti podatki bodo shranjeni kot piškotki. To pomeni, da bodo shranjeni v spominu vašega računalnika in bodo na voljo na spletni strani merkandi.pl. Lastniki drugih lokacij ne bodo mogli dostopati do teh podatkov. Če imate težave z uporabo naše spletne strani, ali se ne strinjate s personalizacijo strani, predlagamo, da onemogočite piškotke v vašem spletnem brskalniku nastavitve. Vendar ne pozabite, da je pravilno delovanje uporabniških računov odvisno od piškotkov, njihovo onemogočanje pa lahko omeji funkcionalnost računov. Osebni Podatki Vaše osebne podatke potrebujemo, da vam lahko nudimo storitve in izdajamo račune - njihovo deljenje z nami je nujen pogoj za začetek opravljanja storitev. Zahtevamo, da nam zagotovite le podatke, ki jih potrebujemo za ta namen. Poleg tega jih uporabljamo za stik z vami z vprašanji v zvezi s storitvami, ki jih nudimo, in za obveščanje o naših novih izdelkih in storitvah. Ne pozabite, da se lahko kadar koli odjavite od prejemanja določenih informacij od nas - samo izberite možnost odjave za samodejna sporočila ali nas kontaktirajte: info@merkandi.si ali +44 330 127 9628. Kako bomo obdelali vaše podatke? Naš sistem obdeluje vaše podatke v primeru samodejnih dogodkov (npr. aktiviranje vašega računa, opomin na njegov potek). Poleg tega imajo pooblaščeni uslužbenci Merkandija dostop do njih in jih obdelajo, ko vas kontaktirajo z vprašanji v zvezi z Merkandijem in storitvami, ki jih naročite. Kako shranimo vaše podatke? Uporabljamo storitve tretjih oseb, ki shranjujejo zbrane informacije na zaščitenih strežnikih. Komu zaupamo vaše osebne podatke? Podjetjem in ljudem, s katerimi sodelujemo, samo v obsegu, ki je potreben za zagotavljanje njihovih storitev. To velja za družbe, ki ponujajo storitve gostovanja, računovodske izračune in elektronska plačila. S kom delimo vaše osebne podatke? S podjetji in posamezniki, s katerimi sodelujemo pri zagotavljanju varnosti uporabnikov na platformi, npr. z lastniki pravic blagovnih znamk. Poleg tega jih z vašim soglasjem dajemo na voljo podjetjem in ljudem, s katerimi sodelujemo na področju oglaševanja in trženja. Nazadnje, vsem subjektom, ki so zakonsko upravičeni do dostopa do njih, kot so sodišča ali organi kazenskega pregona. Kako dolgo bomo obdelovali vaše osebne podatke? Od dneva začetka storitve. Vaših podatkov ne zbrišemo le iz formalnih in pravnih razlogov: ti so na računih, ki so bili izdani vam, poleg tega jih shranimo v primeru morebitnih zahtevkov. Minimalno obdobje hrambe podatkov je 5 let, ker moramo v tem času hraniti račune. Vaše pravice Ne pozabite, da imate dostop do osebnih podatkov, ki jih obdeluje Merkandi. Od nas lahko kadar koli dobite tudi natančne informacije o tem, katere podatke obdelujemo, s kakšnim namenom to počnemo in kako smo jih pridobili. Imate tudi vso pravico, da jih posodabljate in spreminjate, ter da prekličete svojo privolitev v njihovo obdelavo. Prav tako imate pravico, da ste pozabljeni, to je, da od Merkandija zahtevate izbris svojih podatkov. Samo ne pozabite, da bo v nekaterih primerih, kot so še vedno aktivne storitve v zvezi z Merkandijem, treba prenehati z njihovim zagotavljanjem. Koristne informacije: Upravljavec podatkov: Merkandi Ltd. Unit 4E, Enterprise Court S63 5DB Rotherham, Anglija DŠ: GB 254632212 E-poštni naslov: info@merkandi.si Telefonska številka: +44 330 127 9628 Nadzor nad pravilno obdelavo osebnih podatkov v Angliji izvaja Information Commisioners Office (ICO): https://ico.org.uk/ Informacije o GDPR na spletni strani ICO: https: / / ico. org. uk / for-organizations / general Data Protection Guide-regulation-gdpr/

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.