FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
3 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Reference

Po mojem mnenju se Merkandi zdi obetavna platforma za množično prodajo različnih izdelkov. Čeprav začetni rezultati morda niso bili pričakovani, aktiviranje promocij kaže na proaktiven pristop k povečanju prodaje. Pomembno je biti potrpežljiv in pustiti promocijam čas, da začnejo veljati. S časom in nenehnim trudom obstaja velika verjetnost, da bomo na spletnem mestu Merkandi opazili pozitivne rezultate in povečano prodajo.

Simon Terbovšek

Zelo dobra storitev z resnimi preverjenimi prodajalci s kvalitetnimi stvarmi po nizkih cenah ter hitro in varno dostavo. Zadovoljen z Merkandi

Cristian Mindroc

Vse deluje zelo profesionalno in zanesljivo, zelo jasna platforma za delo s strankami. Z aktivnim dvigom ponudbe nam je v samo 2 dneh uspelo izpeljati prvo prodajo. Priporočam!

UAB Eimeta

Merkandi je dober način za vzpostavitev stika s trgovinskimi partnerji po vsej Evropi. Ustvarjanje ponudb je večinoma samoumevno. Če imate težave ali vprašanja, je klepet v živo prijazen in zanesljiv.

Best Italy Textilhandelsgesellschaft mbH

To je bila res fantastična izkušnja na Merkandiju. Je ogromna platforma za raziskovanje poslovanja po vsem svetu. Odlično orodje za nove posle.

Joaib Khan

Zahvaljujoč Merkandi sem dobil veliko novih zanimivih kontaktov za čudovita skladišča, ki bi jih sam težko našel na internetu, hvala

Miroslava Váňová

Zanimiv portal, enostaven za uporabo, trenutno uporaben predvsem za tuje kontakte, podpora uporabnikom je hitra in zelo ustrežljiva.

Andrea Brillo

Nove in prave kupce sem našel šele po 3 mesecih objave svojih izdelkov! Ta platforma je učinkovit način za promocijo vašega podjetja. Priporočam vsem.

Jayson Vergara

Čestitam Merkandiju, ki je bil vedno resen in mi je vedno pomagal najti dober posel, predvsem pa resnim dobaviteljem, s katerimi nismo imeli težav. Zato se jim zahvaljujem

frederic mery

MOJE MNENJE O STORITVAH, KI JIH PONUJA PLATFORMA "MERKANDI", JE ZELO DOBRO, KER VEDNO, KO SEM RABIL POMOČ: SEM JO IMEL TAKOJ IN V KOMERCIALNI MENJAVI, KI JE NAČRTOVANO SEM NAREDIL REŠIL ME JE DOBAVITELJ, KI NI DOSTAVIL BLAGA SVOJIM KUPCEM.

Evdokimos Triantaris

Z Merkandijem sem zelo zadovoljen. To je kraj, ki mi omogoča učinkovito in učinkovito upravljanje s svojim asortimanom ter iskanje uglednih dobaviteljev. Ena največjih prednosti te platforme je enostavna uporaba in intuitiven vmesnik, ki mi omogoča hitro iskanje po ponudbah in oddajo naročil z nekaj kliki.

Przemysław Górny

Odlične izkušnje, pridobljene v teh skoraj 3 mesecih na Merkandiju! Super platforma za podjetja in tudi zasebnike. Vrednost za denar je prava! Lahko samo priporočam.

Maksim Rizovski

resna in učinkovita stran! dober način za povečanje stikov v tujini. prisotni veliki igralci in hitri odgovori, brez izgube časa

harold rocky

Platforma vam prinaša tisto, zaradi česar ste tukaj. Oglaševanje blaga je zelo enostavno. Stopnja stika je zelo visoka. Hvala vam!

Mateusz Abraham

Priporočam, zelo veliko zbirko podatkov o izdelkih, intuitivno platformo, ki je enostavna za uporabo, zadovoljen sem s kontakti, vzpostavljenimi na tem spletnem mestu in prodajalci

DAWID ROŻAK

Merkandi je odlična platforma za veletrgovce, kot sem jaz. Moje izkušnje s službo za stranke so bile izjemne in moji pomisleki so bili takoj rešeni.

David Amah

Merkandi.com je res uporabna in resna platforma za trgovanje. Velikokrat sem jo uporabljal in vsi prodajalci, pri katerih sem naročil, so bili resni, odgovorili so pravočasno in nikoli nisem imel težav. 100 % vrednost za denar. Zelo priporočljivo!!!

Nikolaos Champeris

Všeč mi je bilo..škoda, da prodajajo samo veliko lotov, lahko bi prodali manj za tiste, ki želijo začeti..to je malo pretirano..o Merkandiju in zelo dobro, da imamo vse, kar hočemo, na enem mestu..jaz priporočam sem že premium

Ana Lopes

Zelo dobra storitev. ko pošljem e-pošto ali pokličem z vprašanjem o določenem podjetju, vedno dobim iskren odgovor. na ta način se izognete prevarantom in jih tudi odvrnete

Pascal Van muylem

Super spletna stran. Veliko trgovcev na debelo in možnosti. Hvala, Našel sem veliko čezmorskih trgovcev, s katerimi zdaj vzpostavljam stalne odnose.

TOMASZ PISAREK

Po mojih izkušnjah je Mercandi poln priložnosti, vsak dan sem srečnejši, odkar sem se pridružil Mercandiju, sem spoznal veliko podjetij, ki so 100% zanesljiva in resna.

Manuel Eced Roldon

Zelo sem navdušen nad priložnostmi, ki jih Merkandi ponuja za sodelovanje z velikimi podjetji po vsem svetu. Lahko povečate svojo bazo izdelkov, veliko ceneje in imate veliko višjo stopnjo dobička, zelo se splača biti z Merkandijem.

Manuel Eced Roldon

Odlična platforma! Velika podpora - super priložnosti za razvoj in mreženje! Zelo smo zadovoljni - tako najdemo stranke po vsem svetu.

Lisa-Marie Birke

Je zelo dobra spletna stran tako za podjetja kot posameznike, vse imajo in po zelo ugodnih cenah za nadaljnjo prodajo, priporočam.

Jon Uriguen Lejarraga

Zelo sem zadovoljen, ker imam po vaši zaslugi lahko pregled nad veletrgovci, ponudbo in izdelki. To mi je olajšalo delo. Vstrajaj. Najlepša hvala

Αλεξάντρα Καναπίτσα

Platforma je zelo dobra in ima veliko trgovcev, ponuja tudi odlične ponudbe za nakup, vendar upam, da bodo trgovci odstranili posle, ki so že prodani, arhivirani.

Aref Alhamad

Toplo priporočam trgovalno platformo Merkandi. Solidno podjetje, zelo dobro preverjeni računi. Hitra pomoč pri reševanju problema. Zavzeti zaposleni, na njihovo podporo lahko računate.

Małgorzata Januszkiewicz-Boczko

Enostaven za uporabo vmesnika. Večjezična podpora strankam Povpraševanja se obravnavajo takoj. Za enoletno podaljšanje pogodbe bi strankam kot bonus dal "brezplačne točke".

Horst Joerger

Storitev ekipe Merkandi je bila odlična. Ekipa za podporo strankam se zelo hitro odzove na vsa vaša vprašanja v zvezi z uporabo različnih orodij, ki so na voljo na spletnem mestu. Naše veleprodajno b2b poslovanje se je povečalo zahvaljujoč novim potencialnim strankam, ustvarjenim na tej platformi, in priporočamo Merkandi drugim trgovcem.

Prime Retail GB

Merkandi ponuja različne funkcije za kupce in prodajalce, kot so možnosti množičnega nakupa, filtri za iskanje izdelkov in možnost ustvarjanja seznamov izdelkov in dražb. Platforma ponuja tudi možnosti plačila in pošiljanja ter sistem za reševanje sporov, ki pomaga zagotoviti varne transakcije.

Mouad Mentak
Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.