FLASH SALE
-30%
Za vsako REGISTRACIJO in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
34 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 45 000 zadovoljnih strank

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Reference

Na tej platformi sem že 60 dni in počutim se odlično, za nekatere artikle sem našel odlične ponudbe kakovosti in cene tudi zame kot zasebnika.

Annamaria Mascolo

V bistvu je to zelo prijetna platforma, veliko stikov, ki jih je treba najti, vendar majhna slabost je, da nimamo nobenega zagotovila, da so ti stiki zanesljivi. Sprva sem mislil, da bi lahko kupovali prek te platforme in da je platforma tista, ki upravlja transakcijo, da bi zagotovila zaščito strank. Ampak to ni to, kontaktov je veliko, najbolje pa je iskati dobavitelje, pri katerih se lahko dejansko prepričaš o njihovi resnosti. Na splošno mi je uspelo odkriti ducat stikov na tej platformi.

Ornelstel

Je zelo široka platforma, kot veletrgovcu mi zelo pomaga pri poslu, spoznavam veliko ljudi po vsej Evropi po neverjetnih cenah, priporočam jo 100% x 100%.

KinGSTocK Chaibi slu

Res močna platforma za promocijo in ustvarjanje novih poslovnih povezav. Vse je jasno in razumljivo. Želim vam vse dobro pri razvoju in doseganju boljših rezultatov.

Žydrūnas Ambrazaitis

Objava ponudb poteka odlično. Če smo prejeli sporočilo stranke, ga lahko vidimo, ko se prijavimo v Merkandi. Prejmemo tudi e-pošto, da lahko hitro odgovorimo na sporočila.

Muslum Durmus

Hiter odziv in dobra storitev! Širok nabor različnih izdelkov po vsem svetu. Možnost prodaje bom preizkusil kmalu!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Super

Toprak Sedar

Zelo zadovoljen z Merkandijem, moje ponudbe lahko dosežejo ves svet. Ponudbe so samodejno objavljene v več jezikih, zelo zanimivo.

Sofia Franco

Edinstvena storitev, ne glede na to, ali prodajate ali kupujete profesionalno platformo. Kot prodajalec vam Merkandi daje prostor, kjer vas prepoznajo kupci po vsem svetu.

Akram DJEBBARI

Res dobro narejena stran,pomoč po potrebi,zanesljivi prodajalci zelo mi je všeč.Priporočam saj lahko kupijo tudi fizične osebe ne samo firme

Maria Zarriello

Registrirani smo že več kot mesec dni in prejeli smo veliko povpraševanj po izdelkih ter spoznali nove potencialne stranke. Toplo priporočam platformo. - Italijanski posel

Giovanni Pomo

Odlično spletno mesto za veletrgovca, služba za stranke se hitro odzove, možnost dobre mreže strank za začetek, Toplo priporočam.

cfy

Vse je preprosto POPOLNO!! Svoje posebne pohvale moram izreči vašemu oddelku za odnose s strankami. Hvala, ker ste tako profesionalni in prijazni. Nadaljujte s tem, kar počnete, da tako tudi ostanete. Z mojim osebnim spoštovanjem in lepim pozdravom! Osman TURKMEN

Osman Turkmen

Najlepša hvala za dostop do platforme. Dobra postrežba in super ljudje. Zahvaljujoč platformi Mekandi sem dobil dostop do številnih izdelkov. Najlepša hvala.

Jakub Dziedziński

Mislim, da je to najboljša veleprodajna stran. Odlična priložnost za prodajalce, kot smo mi. Odlične ponudbe, ki niso na voljo na drugih platformah. Zelo sem zadovoljna s svojo izbiro.

DIACONU PETRICA
Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.