FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Merkandi

Trgovina na debelo BREZ MEJA

Kaj je Merkandi?

Merkandi je priznana mednarodna platforma za trgovanje na debelo, ki že leta povezuje kupce in trgovce na debelo po vsem svetu. Naše podjetje je bilo ustanovljeno z namenom zagotavljanja prilagodljivih in celovitih komercialnih rešitev strankam B2B in B2C z mislijo na njihov poslovni uspeh.

Merkandi ni le mesto, kjer lahko najdete širok izbor izdelkov različnih kategorij, ampak tudi platforma, ki omogoča enostavno navezovanje stikov med dobavitelji in prejemniki. Naše podjetje se osredotoča na transparentnost in poštenost v poslovnih odnosih, kar našim strankam omogoča stabilnost in razvoj pri poslovanju.

Zahvaljujoč tehnološko naprednim orodjem Merkandi zagotavlja učinkovito upravljanje naročil, hitro komunikacijo in večjo varnost transakcij. Naša trgovalna platforma je popoln kraj za podjetnike, ki ne iščejo samo visokokakovostnih izdelkov, temveč tudi partnerske poslovne odnose, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju in koristih.

Več kot 100 000

uporabnikov

Več kot 1 200

komentarjev

Več kot 150

držav sveta

Vizija

Ustvarjamo prihodnost trgovine na debelo. Odpravljamo meje in jezikovne ovire ter povečujemo varnost transakcij. Ustvarjamo eno mesto, kjer mednarodna trgovina na debelo postane preprosta, lahko dostopna in varna.

Uresničujemo vizijo enega portala, ki povezuje veletrgovce in ponudbe z vsega sveta, s čimer povečujemo konkurenčnost trga in dostop do širšega nabora izdelkov, hkrati pa zagotavljamo možnost širitve poslovanja na nove trge in stranke.

Vizija prihodnosti

Pri Merkandiju se ne omejujemo samo na to, da smo še ena platforma za trgovanje. Naša vizija gre dlje - želimo biti začetnik veleprodajne revolucije z inovativnim pristopom, ki prinaša vrednost ne le našim strankam, ampak tudi celotni industriji.

Partnerstvo in zaupanje

V Merkandiju želimo biti ne le platforma, ampak tudi partner, ki podpira svoje stranke na vseh stopnjah njihove poslovne poti, od ideje do izvedbe. Naša vizija temelji na izgradnji trajnih odnosov s strankami, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju, poštenosti in partnerstvu.

Inovacije in izboljšave

Naš cilj ni le zadovoljiti trenutne potrebe, ampak tudi predvideti prihodnje trende in zahteve trga. V podjetju Merkandi verjamemo v moč inovacij in nenehnih izboljšav. Zato nenehno iščemo nove rešitve, tehnologije in priložnosti, ki nam bodo omogočile kos izzivom prihodnosti.

Trajnostni razvoj

Verjamemo, da lahko naša vizija spremeni način dojemanja veleprodajne industrije in prispeva k ustvarjanju boljšega in bolj trajnostnega poslovnega sveta. Naša vizija ni le finančni uspeh, ampak tudi pozitiven vpliv na skupnost in okolje, v katerem delujemo.


Naše prednosti

Merkandi na veleprodajnem trgu izstopa po svojih edinstvenih prednostih in profesionalnem pristopu. Naše podjetje se osredotoča na visokokakovostne storitve za stranke in celovito poslovno podporo. Zahvaljujoč bogatim izkušnjam in naprednim logističnim rešitvam lahko zagotovimo hitro in učinkovito izpolnitev naročil.

Svojo ponudbo nenehno razvijamo, da bi izpolnili pričakovanja kupcev. Zaradi ugodnih pogojev sodelovanja in konkurenčnih cen smo zaupanja vreden partner številnim podjetnikom.

Zaupajte nam, da vam bomo lahko pomagali do uspeha v vašem poslu! Odkrijte, zakaj je sodelovanje z nami ključ do uspeha vašega podjetja!

Bogata ponudba

Merkandi ponuja širok izbor izdelkov iz različnih panog in kategorij, vključno z oblačili, elektroniko, gospodinjskimi izdelki, izdelki za zdravje in lepoto, avtomobilskimi dodatki in številnimi drugimi.

Konkurenčne cene

Zahvaljujoč našim odnosom z zaupanja vrednimi dobavitelji in učinkovitim logističnim procesom lahko ponudimo privlačne cene, ki našim strankam omogočajo doseganje donosnih marž.

Profesionalnost

Ekipa izkušenih strokovnjakov Merkandi nudi strokovno podporo na vseh stopnjah sodelovanja in zagotavlja zadovoljstvo strank.

Globalna prisotnost

Naša platforma privablja stranke iz več kot 150 držav po vsem svetu, kar dokazuje našo globalno prisotnost in sposobnost, da služimo strankam na različnih trgih.

Prilagajanje potrebam strank

Smo prilagodljivi in pripravljeni prilagoditi naše storitve potrebam in željam posameznih strank ter zagotoviti prilagojene rešitve trgovanja.

Tehnološka podpora

Imamo sodobna orodja in tehnologije, ki našim strankam olajšajo iskanje pravega izdelka, upravljanje naročil in izvajanje napredne analize podatkov.


Naši dosežki

Od svoje ustanovitve je Merkandi dosegel številne uspehe, ki vključujejo:

 • Več kot 100 000 registriranih uporabnikov
  Naša platforma pritegne na tisoče strank, ki uporabljajo naše storitve trgovanja.
 • Več kot 1 200 pozitivnih komentarjev
  Zaupanje in zadovoljstvo strank sta naša prioriteta, zato smo deležni prepoznavnosti v obliki številnih pozitivnih mnenj in priporočil.
 • Več kot 150 držav po vsem svetu
  Naša globalna prisotnost nam omogoča, da služimo strankam po vsem svetu, kar nam omogoča dinamičen razvoj našega poslovanja.
 • Več kot 150 000 ponudb
  Širok nabor izdelkov, ki so na voljo na naši platformi, strankam omogoča, da na enem mestu najdejo točno tisto, kar iščejo.

Naše vrednote

Od svoje ustanovitve je Merkandi dosegel številne uspehe, ki vključujejo:

 • Kakovost
  Prizadevamo si strankam zagotoviti izdelke najvišje kakovosti, ki izpolnjujejo njihova pričakovanja in zahteve.
 • Prilagajanje potrebam strank
  Naša platforma omogoča prilagojene rešitve trgovanja, prilagojene individualnim potrebam in željam strank.
 • Profesionalnost
  Ponosni smo na našo poštenost in transparentnost pri vseh naših aktivnostih, kar nam omogoča, da gradimo trajne odnose, ki temeljijo na zaupanju.

Delovno območje

Delujemo v naslednjih državah:

 

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.