FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Merkandi

Trgovina na debelo brez MEJA

Kaj je Merkandi?

Merkandi je mednarodna veleprodajna platforma za blago, ponujeno tako v redni prodaji na debelo kot tudi iz sodnih izvršb, presežkov proizvodnje in zalog, likvidacije podjetij, vračil potrošnikov itd.

Več kot 100 000

uporabnikov

Več kot 1 200

komentarjev

Več kot 150

držav sveta

Vizija

Ustvarjamo prihodnost trgovine na debelo. Odpravljamo meje, jezikovne ovire in povečujemo varnost transakcij. Ustvarimo eno mesto, kjer mednarodna trgovina na debelo postane preprosta, dostopna in varna. Uresničujemo vizijo enotnega portala, ki povezuje veletrgovce in ponudbe iz vsega sveta, povečuje konkurenčnost trga in dostop do širšega nabora izdelkov, hkrati pa zagotavlja možnost širitve poslovanja z novimi trgi in kupci.

Sejem

Septembra 2019 smo obiskali mednarodni sejem e-trgovine IAW. 3 člane naše ekipe so 3 dni gostili stranke in obiskovalce, in obveščali o naših dejavnostih in prednostih uporabe naše platforme. Vabimo vas, da nas obiščete na naslednjih sejmih, kjer bomo redno razstavljali.

Merkandi IAW 2019


Jezikovna podpora

Pomagamo pri učinkovitem nakupu in prodaji blaga po odličnih veleprodajnih cenah in ponujamo storitve za stranke v naslednjih jezikih:


Delovno območje

Delujemo v naslednjih državah:

 
Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.