FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
1 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Zgodovina Merkandija

 • 2023

  Oktober, 2023
  Dodajanje podatkov v katere države prodajalec pošilja + brezplačna poštnina

  Mednarodna trgovina postaja lažja in ... cenejša. Zato smo dodali možnost določitve, v katere države pošilja prodajalec, in možnost določitve brezplačne dostave v države, ki jih izbere prodajalec, skupaj z možnostjo določitve zneska praga, pri katerem je na voljo brezplačna dostava.

 • September, 2023
  Merkandi dosega svetlobno hitrost!

  Po več kot mesecu dni trdega dela se lahko pohvalimo, da se je spletna stran pospešila za kar 70%. Čas nalaganja strani se je dramatično zmanjšal, zaradi česar je brskanje po spletnem mestu še bolj prijetno. Prepričajte se sami.

  Najpogostejša iskanja in nov razdelek s promoviranimi ponudbami

  Uvedli smo novo rubriko za najbolj priljubljena iskanja in z njimi številne vizualne spremembe. Med njimi sta nova rubrika: Zadetki tedna in Top ponudbe iz kategorije. Merkandi je postal vizualno privlačnejši in še lažji za uporabo.

  Uvoz/izvoz baze znanja

  Mednarodna trgovina ni najlažja stvar. Poleg tega je lahko iskanje informacij o trgovinskih pravilih, carinah itd. za posamezno državo zamudno. Da bi vam prihranili čas, smo pripravili povzetek informacij za večino držav sveta, da državne meje ne bodo več problem v mednarodni trgovini.

 • Avgust, 2023
  Prijavite ponudbo

  Izdelek ni originalen? Manjkajo informacije v ponudbi? Ali pa je morda cena zastarela? Da bi zagotovili najvišjo kakovost vsebin na spletnem mestu, našim uporabnikom omogočamo oddajo ponudb.

 • Julij, 2023
  Predlogi pri iskanju

  Na naši spletni strani uvajamo enostavnejši sistem iskanja. Odslej vam sistem ob vnosu fraze v iskalno polje predlaga kategorije, najbolj priljubljene oznake in najprimernejše izdelke. To olajša iskanje in še hitreje pride do pravih izdelkov.

  Naročanje izdelkov

  Trgovanje vedno vključuje stik s kupcem. Ena najpogosteje poročanih težav so neskončni pogovori s kupci. Da bi zmanjšali število izmenjanih sporočil in povečali prodajo, uvajamo sistem naročanja izdelkov s košarico. Zdaj je naročanje enostavnejše in bolj intuitivno z vidika kupca, prodajalec pa prejme naročilo, pripravljeno za izvedbo.

 • Junij, 2023
  Uvajanje prodajalca

  Vse podrobnosti o prodajalcu, kot so načini plačila, načini pošiljanja, delovni čas itd., morajo biti standardni. Da bi zagotovili, da ima vsak prodajalec popolnoma izpolnjen profil, smo uvedli vkrcanje prodajalca. Dopolnjevanje podatkov bo prineslo manj nepotrebnih povpraševanj kupcev in več interesentov.

  Nov, boljši in hitrejši uvoz ponudb

  Uvoz ponudb smo pripravili povsem na novo. Zdaj je hitrejši, preprostejši in bolj intuitiven za uporabo. Upamo, da bo vedno večje število uporabnikov, ki uporabljajo ta modul, še lažje dodajalo in posodabljalo svoje ponudbe.

 • Maj, 2023
  Objava ponudb - še enostavnejša

  Odslej za vse poskrbimo mi na Merkandiju. Vsaka ponudba je lahko objavljena samo v eni različici, za vse ostale pa jo bomo prevedli. Mednarodna trgovina je pravkar postala lažja.

  Hitrejši, enostavnejši filtri in razvrščanje

  Uvedli smo številne izboljšave filtrov - odslej so razvrščeni po številu ponudb, ki jih imamo, olajšali smo navigacijo do podkategorij in hitrost njihovega delovanja. Poleg tega smo implementirali možnost razvrščanja ponudb po ceni in datumu dodajanja.

 • April, 2023
  Uvajanje za kupce

  Pri Merkandiju so najpomembnejše ponudbe. Uvedli smo onboarding proces, ki uporabniku omogoča, da izbere kategorije in skupine izdelkov, ki ga zanimajo, nato pa prejme glasilo s ponudbami, ki se popolnoma ujemajo z njegovimi interesi.

  Obnovljive naročnine že na Merkandi

  Uvedli smo nov, bolj priročen način za upravljanje vaše naročnine. Odslej se bo pri mesečnih naročninah znesek naročnine samodejno zaračunaval do preklica. Zdaj je vse še bolj preprosto.

 • Marec, 2023
  Aktivnosti Merkandija na področju trajnostnega razvoja

  Merkandi je platforma, ki se že leta osredotoča na prodajo viškov, likvidacijo, konec serije ipd., torej boj proti potratnosti blaga. Za promocijo te ideje in izobraževanje javnosti smo ustvarili namensko podstran s poročilom o naših aktivnostih na tem področju.

  Pobočni odsek z relevantnejšim naborom ponudb

  Spremenili smo mehanizem, ki razvršča ponudbe v del zalog. Odslej se bodo v tem razdelku pojavljale ponudbe, ki vsebujejo nabor skrbno izbranih ključnih besed, kar bo prispevalo k zmanjšanju števila zgrešenih ponudb in povečanju števila edinstvenih priložnosti.

 • Februar, 2023
  Popusti na izdelke so tukaj!

  Vsakič, ko bo veletrgovec odslej spremenil ceno izdelka na nižjo, bo to v ponudbi označeno kot akcija z navedbo nove in stare cene.

 • Januar, 2023
  Povečajte svojo prodajo s kazalnikom kakovosti

  Uvedli smo novo funkcionalnost - indikator kakovosti ponudbe, s pomočjo katere lahko vsak prodajalec interaktivno izboljša svojo ponudbo in posledično → prodajo. Indeks se giblje od 0 do 100, ocena nad 85 pa pomeni kakovostno ponudbo. Vabimo vas, da preizkusite funkcionalnost!

  Varčevalne kartice za lažje plačevanje

  Odslej bo lahko vsak uporabnik, ki je storitev na Merkandiju že plačal s kreditno ali debetno kartico, za naslednje plačilo izbral shranjeno kartico.

  Navodila do skladišča

  V profilu skladišča smo uvedli večji zemljevid, ki je bolj viden in čitljiv ter vsebuje zelo pomembno spremembo - ima možnost nastavitve poti. Načrtovanje obiska prodajalca še nikoli ni bilo tako enostavno.

 • 2022

  December, 2022
  Dostop do veleprodajne ponudbe brez meja

  Vse ponudbe na spletnem mestu smo prevedli v vse razpoložljive jezike. Zahvaljujoč temu bo vsak uporabnik, ne glede na jezik ali jezikovno različico Merkandija, videl enak nabor ponudb za nakup. Več ponudb = več strank za veletrgovce!

  Izboljšan modul za sporočila in indikatorje odgovorov

  Eden ključnih elementov mednarodnih stikov je elektronska pošta. Modul smo izboljšali za lažjo uporabo, dodatno uvedli novost - indikatorje. Izpostavili bomo prodajalce, ki se odzovejo na vsa sporočila in to čim hitreje.

 • November, 2022
  Merkandi na voljo v 6 novih državah!

  V skladu s potrebami uporabnikov in obiskovalcev lansiramo Merkandi v 6 novih jezikih: danskem, hrvaškem, norveškem, estonskem, finskem in slovenskem. Nove države pomenijo nove poslovne priložnosti za kupce in prodajalce.

 • Oktober, 2022
  Mobilna različica je še lažja za uporabo

  Uvedli smo številne izboljšave UX in UI, da bi bila uporaba Merkandija na mobilnih telefonih še lažja, hitrejša in prijetnejša. Dodatno bomo v naslednjih mesecih delali na uporabniški plošči, ki bo neposredno vplivala na pozitivno zavrnitev obstoječih strank.

 • September, 2022
  Merkandi spet pospeši

  Uvedli smo številne popravke za pospešitev platforme. Od optimizacije slike do popravkov, zaradi katerih se izbrane strani naložijo še 60 % s hitreje. Brskanje po novih ponudbah še nikoli ni bilo tako hitro.

 • Avgust, 2022
  Umetna inteligenca v akciji

  Vstopamo v novo dobo. Implementirali smo izboljšavo naslovov ponudb z uporabo umetne inteligence. AI bo poskrbel za boljše ujemanje in privlačnejše naslove

  Najboljše ponudbe višje na seznamu

  Vpeljali smo sistem višjega pozicioniranja najbolj priljubljenih ponudb. Odslej bodo najboljše ponudbe še višje na seznamih, da boste do njih še hitreje!

 • Julij, 2022
  Ustvarjamo vodnike za še lažjo uporabo Merkandija

  Ustvarili smo prvi vodnik za dodajanje ponudb na platformo. V grafični in besedilni obliki, skupaj z nasveti, kako navesti ponudbo, ki jo prodajajo. To je začetek niza gradiv, s katerimi bo uporaba naše platforme še lažja.

 • Junij, 2022
  Novi, boljši iskalnik je tu!

  Uvedli smo nov iskalnik, ki ima številne prednosti. Je veliko hitrejši, vrne ustreznejše rezultate iskanja, je odporen na črkovanje in ima možnost spreganja besed. Zdaj je zahvaljujoč novemu iskalniku še lažje najti izdelke, ki vas zanimajo!

 • Maj, 2022
  Iščemo investitorje

  Platforma Merkandi se krepi, pridobiva nove uporabnike, prodajalce in kupce, z njihovimi potrebami pa rastejo tudi naše ambicije. Zato iščemo investitorje, ki nam bodo pomagali pospešiti uresničevanje vizije - trgovina na debelo, ki je preprosta, dostopna, intuitivna, varna in mednarodna. Ali želite biti del te revolucije?
  Pišite nam

  Podali smo se v osvajanje novih trgov

  Verjamemo, da trgovina na debelo nima meja. V našem poslanstvu povezovanja izvajalcev z vsega sveta si prizadevamo za poenostavitev mednarodne trgovine in se podajamo na osvajanje novih trgov. Zagnali smo pilotni program, namenjen arabskim državam, v katerem platformo predstavljamo novim prodajalcem in kupcem. Učinek teh aktivnosti je še širši trg in več poslovnih partnerjev za vas!

 • April, 2022
  Nov kontaktni kanal za vse obiskovalce - Live Chat

  Doslej je bil klepet na spletni strani na voljo samo registriranim uporabnikom in v izbranih razdelkih na platformi. Ker razumemo, kako zmedeno je lahko veleprodajno trgovanje in koliko vprašanj se lahko pojavi, odpiramo klepet za vse obiskovalce.

  Preizkušamo novo vrsto računa - Premium PLUS

  Da bi zadostili potrebam uporabnikov, smo v sklopu promocije aktivirali novo vrsto računa, ki poleg številnih ugodnosti PREMIUM računa ponuja še tri dodatne storitve: Preverjanje izvajalca, Iskanje izdelkov in Certifikat verodostojnosti. To je naslednji korak na poti do najboljše prilagoditve naših storitev potrebam strank.

  Nov brezplačen račun Freemium za prodajalce

  Ustvarili smo novo vrsto računa za prodajalce - FREEMIUM. Novi neodločeni Prodajalci imajo odslej priložnost brez obveznosti odkrivati Merkandijev potencial.

 • Marec, 2022
  Nove oblike plačila storitev Merkandi

  Uvedli smo dva dodatna plačilna načina, o katerih so spraševali naši uporabniki – Apple Pay in Google Pay. Ti novi, hitri in enostavni obrazci bodo pospešili postopek plačila.

 • Februar, 2022
  Izboljšamo komunikacijo

  Zadali smo si cilj čim boljše komunikacije z našim uporabnikom.

  Ta postopek se začne z registracijo in tukaj smo uvedli vrsto izobraževalnih sporočil o Merkandiju in storitvah, ki jih ponujamo. To je majhen korak k izboljšanju naše platforme in velik korak k poenostavitvi sporočila, intuitivne in pregledne platforme.

 • Januar, 2022
  Operativni oddelek

  Zaradi naraščajočih potreb naših uporabnikov smo Službo za pomoč uporabnikom preoblikovali v Operativno službo.

  Ustvarjamo ekipo najboljših strokovnjakov s širokimi kompetencami, da bi kar najbolje zagotovili kakovost naših storitev in zadovoljstvo strank. Vse to zato, da imajo naši zaposleni večje kompetence in lahko še bolj zadovoljijo vse večje število strank.

 • 2021

  December, 2021
  Uvajamo anketo o zadovoljstvu strank

  Uvedli smo ciklično raziskavo zadovoljstva strank Net Promoter Score (NPS), da bi še natančneje opredelili kakovost naših storitev in smeri razvoja/sprememb.

 • November, 2021
  Začenjamo s "Paketi za posel"

  Predstavljena je celotna ponudba »Poslovnih paketov«, ki je že od samega začetka naletela na veliko zanimanje.

  Ker imajo vsi radi promocije in je november temu naklonjen, smo izvedli akcijo LongBlackWeekend, s katero smo naročnikom omogočili 30% prihranek pri registracijah in podaljšanjih.Akcijo LongBlackWeekend smo izpeljali neverjetno uspešno.

  Akcijo LongBlackWeekend smo izpeljali neverjetno uspešno.

 • Oktober, 2021
  Kmalu uvajamo "Pakete za posel"

  Po večmesečnih pripravah smo že blizu tega, da našim strankam predstavimo »Poslovne pakete«, torej sklope profesionalnih storitev za podporo veleprodaje.

  V ta namen smo pripravili predprodajo storitve s privlačnim promocijskim popustom.

 • Avgust, 2021
  Vse o vsem ali vsak posebej?

  Pripravljamo se na implementacijo personalizirane izkušnje na spletni strani, torej prisluhnemo potrebam posameznega uporabnika in pripravimo predstavitev le tiste vsebine, ki ga zanima.

 • Julij, 2021
  Izboljšan uvozni sistem CSV in XML

  Vemo, da je čas denar, zato smo spremenili uvozni sistem CSV in XML. Sedaj je za uporabnika še enostavnejša in bolj intuitivna, kar bo zagotovo izboljšalo kakovost uporabe spletne strani.

 • Maj, 2021
  Nova postavitev, nove izkušnje na mobilni različici

  Kot so sporočili uporabniki in strokovnjaki za uporabniško izkušnjo, smo dali v uporabo novo spletno mesto Merkandi. Nova postavitev strani v namizni različici in popolnoma nove izkušnje v mobilni različici so le nekatere ugodnosti za naše uporabnike.

 • April, 2021
  Novi vodji - Center za pomoč uporabnikom in prodaja

  Hitra širitev v tujino in veliko zanimanje sta nas prisilila, da smo razširili Službo za pomoč strankam in ustanovili novo Službo prodaje. Postal je naraven proces najemanja menedžerjev za upravljanje teh oddelkov.

 • Marec, 2021
  E-knjiga - praktični vodnik za vsakega veletrgovca

  Ker postaja nakup in prodaja blaga vse bolj dostopna, so cena, kakovost in marža prednost pred konkurenco. Pripravili smo knjigo, s katero se boste naučili kupiti najboljše, najkakovostnejše blago po najnižji ceni.

 • Januar, 2021
  Merkandi se odpravi osvajat še 7 držav

  Uradno je! Podiramo nove meje veleprodaje in odpiramo nove priložnosti za vaše podjetje. Vstopamo v 7 novih držav s 7 novimi jeziki, s čimer povečujemo število potencialnih strank in trgovcev na debelo.

 • 2020

  November, 2020
  Obveščanje o promocijskih ponudbah

  Ali ste vedeli, da Merkandi na spletni strani promovira izbrano ponudbo? Če ste med ljudmi, katerih ponudbo smo promovirali, boste od danes naprej prejeli obvestilo o tem.

  Ali imate blago? Imamo kupca!

  Če kateri od naših kupcev doda ponudbo za nakup izdelkov, ki so v vaši ponudbi, vas bomo o tem obvestili po e-pošti! Začenjamo z novim glasilom, katerega namen je povečati prodajo veletrgovcem in ponudbo kupcem.

 • Oktober, 2020
  Možnost deljenja podatkov s prodajalci

  Če podate soglasje, bodo vaši kontaktni podatki vidni veletrgovcem, s katerimi si dopisujete. Tako boste veletrgovcem olajšali stik z vami.

  Uspešna transakcija? Zahtevaj komentar!

  Le en klik vas loči do pozitivnega komentarja po uspešni transakciji, ostalo bomo naredili namesto vas!

 • September, 2020
  Nikoli več ne zamudite priložnosti!

  Od danes si lahko ogledate svoje priljubljene kategorije, iskanja itd. Ne glede na to, ali iščete izdelek, ki trenutno ni na voljo, ali iščete najboljšo ceno - nikoli ne boste zamudili priložnosti.

  Plačujte samo na preverjene številke računov!

  Prodajalci imajo možnost potrditi svoje bančne račune. Zahvaljujoč temu postopku povečamo varnost transakcij med kupci. Merkandi pravi stop kriminalcem!

 • Avgust, 2020
  Nova vizualna identifikacija in registrirana blagovna znamka

  V Merkandi smo naredili dve pomembni spremembi. Eden od njih je uradna registracija blagovne znamke "Merkandi" za celotno Evropo. Zato smo se odločili tudi za osvežitev z vizualno identifikacijo. Uvajamo sodobnejši in enostavnejši logotip v skladu s trenutnimi trendi.

  Revolucija v novičarskem modulu!

  Uvedli smo osvežen videz niti in sporočil. Odslej je videti podobno kot pogovori na znanih družbenih omrežjih. Poleg tega smo vključili tudi podrobne informacije o vašem sogovorniku in seznam izdelkov, o katerih poteka pogovor, skupaj z njihovim predogledom.

  Oglejte si najpomembnejše podrobnosti ponudbe, ne da bi se poglobili vanjo!

  Pri seznamih ponudb, ko s kazalcem miške premaknete na fotografijo ponudbe, ki vas zanima, se vam prikaže okno z večino potrebnih informacij za oceno njene ustreznosti.

 • Julij, 2020
  Hitro poiščite ponudbo, ki zahteva vašo posebno pozornost

  Ponudba, ki ne ustreza našim predpisom o objavi ponudb, bo označena s prozorno zastavico v jezikovni različici, v kateri je bila objavljena.

  Ponovno povečujemo varnost vašega računa

  Poskrbimo, da se vaši kontaktni podatki ne spremenijo na nepooblaščen način.

  Objavljate prvo ponudbo? Lahko računate na našo pomoč!

  Ker do naših prodajalcev pristopamo skrbno in zagotavljamo najvišjo kakovost objavljenih ponudb, vam bomo z veseljem svetovali, če vaša ponudba odstopa od naših standardov.

 • Junij, 2020
  Uredite samodejne prevode!

  Vašo ponudbo smo samodejno prevedli in bi jo radi izboljšali? Zdaj je možno. Na voljo vam je vsebina s samodejnim prevodom, pa tudi vsebina, ki jo objavite v svojih seznamih.

  Enostavna in hitra objava podobnih ponudb

  Ali prodajate veliko blaga, ki je med seboj podobno? Odslej vam ni treba vsakič izpolniti istega opisa, saj ga lahko kopirate iz svojih drugih ponudb.

 • Maj, 2020
  Nova organizacija mape »Prejeto«

  Ali prejemate ali pošiljate veliko sporočil in imate težave z njihovo kategorizacijo? Odslej lahko sporočila premikate v več tematskih imenikov.

  Bonus za aktivnost za nove prodajalce

  Objavite svojih prvih 10 ponudb in prejmite paket točk, ki jih boste uporabili za promocijo svojih ponudb!

 • April, 2020
  Pregled novih ponudb v Priljubljenih

  Preoblikovali smo seznam vaših najljubših ponudb, tako da jih lahko hitro dosežete. To je še ena pričakovana in nujna sprememba, zaradi katere je uporaba Merkandija še bolj priročna in intuitivna.

  Zadnjič gledane ponudbe

  Brskali ste po Merkandiju in naleteli na zanimivo ponudbo, toda ... katera je bila? Nova plošča vam omogoča, da shranite seznam nedavno ogledanih ponudb, tako da nikoli ne boste zamudili najbolj zanimive med njimi.

 • Marec, 2020
  Ponudbe nakupa brez registracije

  Od danes lahko ponudbo za nakup dodate brez registracije! Ta nova funkcionalnost bo prinesla večje število ponudb za nakup in s tem večje prodajne možnosti za veletrgovce na Merkandiju. Vabimo vas, da objavite ponudbe za nakup!

  Obvestila o spremembi e-poštnega naslova in načinu prijave

  Varnost na Merkandiju je ena naših glavnih prioritet, zato bo od danes, če spremenite način prijave (onemogočite in omogočite dvofaktorsko prijavo) in spremenite e-poštni naslov, vsak uporabnik od nas prejel ustrezno obvestilo. Nihče ne bo nikoli spreminjal vašega računa brez vaše vednosti!

 • Februar, 2020
  Obvestila o novih veletrgovinah

  Vsak dan preverjamo nove veletrgovine, ki ponujajo zanimivo blago za prodajo. Od danes lahko omogočite takšna obvestila in ste na tekočem z novimi prodajalci na Merkandiju.

  Izpolnjujemo želje naših uporabnikov!

  Ponujamo možnost osvežitve ponudbe enkrat na 14 dni in nastavitev ponudbe kot »trajne ponudbe«. Tako se bodo vaše ponudbe samodejno osvežile. Osvežena ponudba se uvrsti na vrh seznama ponudb, zaradi tega pa bo spet pridobila priljubljenost!

 • Januar, 2020
  Paketi promoviranja-več pogodnosti za nižjo ceno.

  Zaradi številnih vprašanj o tej funkcionalnosti - pripravili smo jo za vas! Od danes lahko svoje ponudbe promovirate marsikje po nižji ceni. Preverite danes na uporabniški plošči!

 • 2019

  December, 2019
  Povečujemo varnost vašega računa.

  Uvajamo dvofaktorsko prijavo, ki bo znatno povečala varnost vašega računa Merkandi. Ker je za uporabniške račune privzeto nastavljena dvofaktorska prijava, je Merkandi eden od vodilnih na področju varnosti na veleprodajnem trgu.

 • November, 2019
  Prevod vseh ponudb - ponudb v vsaki jezikovni različici

  Od danes lahko najdete skoraj vse ponudbe v vseh jezikih. Prevedli smo jih za naše uporabnike, da bi odpravili jezikovne ovire in omogočili vsem dostop do še večjega kataloga ponudb po najugodnejših cenah!

  Razdelek z najboljšimi ponudbami in veletrgovinami

  Ste se kdaj vprašali, katere ponudbe in veletrgovine so najbolj priljubljeni? Pravkar smo ustvarili razdelek, kjer lahko sledite takšni razvrstitvi. Te informacije lahko uporabite za prilagajanje asortimana potrebam vaših strank in za boljše razumevanje trendov na trgu.

  Informacija o moderirani ceni

  Ali že veste, da naša ekipa vsakodnevno moderira vaše ponudbe, da bi povečala njihovo privlačnost, doseg in položaj v rezultatih iskanja? Od danes naprej boste na uporabniški plošči videli, katere vaše ponudbe so bile moderirane in katere še čakajo na urejanje.

  Obvestilo o izteku promoviranja ponudb

  Od zdaj naprej, ko poteče možnost poudarjanja vaše ponudbe, boste prejeli obvestilo z informacijami o njenih učinkih in možnostjo podaljšanja.

 • Oktober, 2019
  Nove opcije obvestil in nastavitve

  Preveč obvestil? Ali bi morda radi spremenili kanal za obveščanje? Od danes lahko izbirate med potisnimi obvestili / e-pošto in se prijavite, katera obvestila želite prejemati.

  Dodajamo nove valute!

  Zaradi številnih zahtev uvajamo nove valute, v katerih lahko plačujete storitve Merkandi: DKK, NOK, RON in SEK. Več valut pomeni več možnosti.

 • September, 2019
  Merkandi na mednarodnem sejmu IAW v Kölnu!

  V času IAW, enega najpomembnejših sejmov v Evropi za trgovino na debelo, so našo stojnico obiskali številni sedanji uporabniki in številni podjetniki iz vse Evrope. Vtisov je bilo veliko, pridobili smo nove izkušnje in slišali veliko toplih besed strank.

  Nov način plačila že na voljo!

  Izpolnjujemo vaše potrebe. Od zdaj naprej lahko naše storitve plačujete v valutah UAH, RUB in v obliki lokalnega plačila. Спасибо!

  Pripravljamo se na odlične promocije

  Kode za popuste so prispele na Merkandi. Od danes naprej bomo za vas ustvarjali promocije, po zaslugi katerih boste lahko prihranili z nakupom storitev Merkandi

 • Avgust, 2019
  Odločite, komu pošiljate sporočilo

  Lahko se odločite, komu boste poslali povpraševanje o blagu, navedenem v odložišču.

  Dodatni kanal obveščanja

  Možnost pošiljanja obvestil prek Facebook Messengerja.

 • Julij, 2019
  Najboljše ponudbe višje na seznamu!

  Predstavili smo inovativni algoritem, ki postavlja pozicije najboljših ponudb. Upoštevajo se naslednji dejavniki: priljubljenost ponudb, število povpraševanj, kakovost ponudbe in ocena prodajalca. Iskanje najboljših ponudb bo odslej še lažje!

 • Junij, 2019
  Storitve Merkandi plačajte v svoji valuti

  Uvedli smo možnost izbire valute plačila storitev na Merkandiju. Od danes naprej izberete valuto, v kateri nam želite plačati.

  Pretvorba cen v vsaki ponudbi

  Ne veste, kaj je pretvornik funt v dolar? Ali morda ne želite šteti? Za vaše udobje smo v ponudbe uvedli pretvorbo valut, tako da vam ni treba več šteti in se spraševati, ali je ponudba cenovno privlačna!

  Uvajamo belgijsko ražličico.

  Belgija, prihajamo! Izvajamo belgijsko različico na merkandi.be s privzetim nizozemskim jezikom. Nova država, nove priložnosti!

 • Maj, 2019
  Ponudbe nakupa

  Uvedli smo nov odsek, kjer lahko objavite oglas o izdelku, ki ga iščete. Prepričani smo, da ga bo takoj opazil veletrgovec z blagom, ki ga iščete po najugodnejši ceni.

  Minimalna vrednost naročila, zdaj v obliki cene

  Do zdaj je bil minimalno naročilo vedno količinsko opredeljeno. Odslej jih lahko določite tudi v zneskih. To je poklon veletrgovcem in različnim načinom poslovanja.

  Osvajamo naslednjo celino.

  Merkandi je predvsem mednarodna platforma. Danes predstavljamo avstralsko različico in s tem odpiramo nove možnosti za našega uporabnika. Trgovina brez meja je na dosegu roke.

 • Marec, 2019
  Našli smo pot v Indijo.

  Ne upočasnjujemo! Zdaj je na voljo nova jezikovna različica za naraščajočo skupino indijskih kupcev in trgovcev na debelo.

  Dobrodošli na Zelenem otoku.

  Ne upočasnjujemo! Zdaj je na voljo nova jezikovna različica za naraščajočo skupino kupcev in trgovcev na debelo z Irske.

  Bună dimineața! Uvajamo romunsko različico.

  Ne upočasnjujemo! Zdaj je na voljo nova jezikovna različica za naraščajočo skupino kupcev in trgovcev na debelo z Romunije.

  Ločitev odseka s ponudbami stock.

  Merkandi je vodilno podjetje na trgu blaga iz likvidacij, presežkov, koncev serij itd. Za nadaljnji lažji dostop do tovrstnih ponudb smo jih ločili v poseben odsek. Preverite!

  Čas je denar.

  Pospešujemo našo spletno stran, da boste lahko hitreje našli najboljši izdelek. Čas nalaganja strani se je znatno izboljšal.

 • Februar, 2019
  Navadno nakazilo

  Za naše storitve lahko plačate s tradicionalnim bančnim nakazilom na bančni račun, ki je na voljo v vaši državi.

  Nova storitev-iskanje blaga

  Iskanje izdelka ni enostavno, cena, vrsta blaga, kakovost in druge značilnosti pa so ključnega pomena za donosnost. Ne najdete zanimivih ponudb? Od danes jih lahko najdemo za vas!

  Obvestila o novih izdelkih

  Ponudba vam je kar izginila? Se želite temu v prihodnosti izogniti? Od zdaj naprej lahko spremljate izbrane kategorije, iskanja in profile veletrgovcev, mi pa vas bomo obvestili, če se bo v njih pojavilo novo blago.

 • Januar, 2019
  Informacije o neprebranih sporočilih

  Sporočil izvajalcev ne boste več spregledali! Izboljšali smo način obveščanja o neprebranih sporočilih.

  Sistem notranjih sporočil

  Ste izgubili nit sporočila z dopisovanjem z izvajalcem neposredno po e-pošti? Nikoli več! V vsakem e-poštnem sporočilu vam bomo pripeli vso korespondenco v kronološkem vrstnem redu.

  Modifikacija cone posebnih ponudb

  Ogled posebnih ponudb smo popolnoma ločili od klasičnih prodajnih ponudb na Merkandiju. Prepričani boste, da je ponudba, ki si jo ogledujete, namenjena izbrani skupini prejemnikov.

  Sprememba predstavitve fotografij izdelkov

  Odslej bodo vaše fotografije popolnoma kadrirane, ne glede na njihovo dejansko velikost.

 • 2018

  November, 2018
  Iskalnik

  Izboljšali smo učinkovitost iskanja in hitrost našega iskalnika. Odslej bo iskanje blaga, ki vas zanima, še lažje.

  Verificiranje blaga

  Pri nas lahko naročite ogled blaga neposredno v skladišču veletrgovca. Naš strokovnjak ga bo preveril in vam poslal poročilo o pregledu. Tako boste povečali varnost svojega nakupa.

  Povečujemo berljivost označenih ponudb

  Izbrane ponudbe dobijo nov videz, zaradi česar se bodo bolje razlikovale od ostalih, kar bo povečalo prodajni potencial.

  Izboljšamo videz spletnega mesta na mobilnih napravah

  Da bi našim uporabnikom zagotovili še večje udobje pri uporabi Merkandi, smo izvedli številne izboljšave mobilne različice platforme. Zahvaljujoč temu postane delovanje spletnega mesta iz mobilnih naprav še lažje in bolj priročno.

 • Oktober, 2018
  Uvajamo območje posebnih ponudb

  Uvajamo nov, edinstven odsek za posebne ponudbe. Vključuje tako najugodnejše ponudbe za prodajo blaga kot tudi tiste, ki ne morejo biti javno dostopne.

 • Julij, 2018
  Goedemorgen! Uvajamo nizozemsko različico.

  Ne upočasnjujemo! Zdaj je na voljo nova jezikovna različica za naraščajočo skupino kupcev in trgovcev na debelo z Nizozemske.

 • Maj, 2018
  Še hitrejše, še boljše Merkandi

  Celo leto dela, posvečenega optimizaciji platforme. Vse deluje hitreje, učinkoviteje in varneje.

 • 2016

  Julij, 2016
  Imamo novi oddelek!

  Ponosni na svoj razvoj, smo odprli podružnico v Wrocławu. Novi ljudje - nove priložnosti!

 • Marec, 2016
  Z nami sta dve novi jezikovni različici

  Turška in češka različica sta najnovejši jezikovni različici naše platforme, ki nenehno narašča.

 • 2015

  Avgust, 2015
  Merkandi izgleda še boljše!

  Jasnejši izgled, izboljšave navigacije, prijaznejši uporabniški vmesnik in še veliko več.

 • Julij, 2015
  Uvajamo nove različice za dve državi

  Za prebivalce Avstrije in Švice smo ustvarili ločene različice Merkandi, ki temeljijo na nemškem jeziku.

 • 2014

  Avgust, 2014
  Buona giornata! Zdaj je na voljo različica Merkandi v italijanskem jeziku!
 • Leto 2014
  Znanstveniki dokazujejo, da trgujejo celo....opice.
 • 2013

  November, 2013
  Različica v grškem jeziku je prvič predstavljena, mi pa beležimo vedno boljše rezultate!
 • Junij, 2013
  Nenehno se razvijamo - uvajamo različico v španskem jeziku!
 • April, 2013
  Samo na Kitajskem prek spleta kupuje 242 milijonov ljudi!
 • Leto 2013
  Po neodvisnih poročilih je e-trgovina že približno 30%svetovne trgovine.
 • 2011

  Leto 2011
  Merkandi ima vedno več kupcev izven Evrope!
 • Januar, 2011
  Zagon francoske različice platforme na retourware24.fr (merkandi.fr).
 • 2010

  November, 2010
  Prvič v zgodovini beležimo 1.000.000 obiskov platforme v enem mesecu!
 • Oktober, 2010
  Sprememba grafike spletnega mesta in uvajanje novih funkcionalnosti.
 • 2009

  November, 2009
  Uvedba angleške različice.

  Nova jezikovna različica na retourware24.com (merkandi.com in merkandi.co.uk). Mednarodna širitev se nadaljuje.

 • Oktober, 2009
  Uvedba nemške različice.

  Nova jezikovna različica na retourware24.de (merkandi.de). Širimo se na nemško govoreče trge.

 • 2008

  November, 2008
  Zagon platforme Retourware24.pl (današnja Merkandi.pl) na Poljskem. Izstopamo s preverjanjem uporabnikov in blagom stock.
 • Prej

  1995 - 2010
  Na internetu je vse več prevarantov. Bolj informirani trgovci izberejo portale za preverjanje zaupanja vrednih uporabnikov.
 • 1970 - 1980
  Računalniki postajajo osnovno orodje v mednarodni trgovini.
 • 1979
  Michael Aldrich si izmisli spletno nakupovanje.
 • 1290-1900
  Trgovina odpira azijske države in Afriko svetu in postaja glavni vzrok dinamičnega civilizacijskega napredka.
 • Antika
  Ustvarja se svilena pot, trgovina zbližuje vzhod in zahod.
 • XIX st. pr.n.št.
  Ustanovljene so prve trgovske kolonije. Trgovina postaja eden največjih poklicev na svetu.
Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.