FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
11 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Zgodovina Merkandija

 • 2024

  maja, 2024

  Nova možnost za prodajalce - možnost dodajanja trgovinskih pogojev in politike vračanja

  Razburljiva nova možnost za prodajalce vam omogoča, da dodate pogoje trgovanja in politiko vračanja, kar bistveno poveča preglednost in zaupanje strank! To olajša izogibanje nesporazumom in zmanjšanje števila reklamacij, kar vodi k večjemu zadovoljstvu kupcev.

 • april 2024

  Samodejno prevajanje opisov trgovcev na debelo

  Uvedli smo novo funkcijo - od zdaj naprej bodo vsi veleprodajni opisi prevedeni v vse jezike. Zahvaljujoč temu bodo stranke iz vseh držav lahko izvedele več o vašem podjetju.

 • marec 2024

  Obvestilo o novih funkcijah in spremembah

  Od zdaj naprej bomo na nadzorni plošči vsakega uporabnika na samem vrhu prikazovali spremembe, ki so se zgodile na Merkandiju. Tako ne boste nikoli zamudili novih funkcionalnosti in sprememb, ki smo jih pripravili za vas.

 • februar 2024

  Tečaj trgovalne poti do uspeha

  Izdali smo tečaj za začetnike in napredne veletrgovce. Tam boste našli vse potrebne informacije – od izbire panoge, preko skladiščenja, financiranja, prodaje do marketinga. Tečaj je brezplačen in na voljo registriranim uporabnikom. Vabimo vas k ogledu!


  Vnos PIN-a za podporo strankam

  Uvedli smo individualne kode PIN za stranke, da povečamo varnost in olajšamo avtorizacijo pri stiku s službo za stranke. Zahvaljujoč temu je postopek preverjanja hitrejši, varnost podatkov na platformi pa je znatno okrepljena.

 • januar 2024

  Možnost prijave več uporabnikov v en račun

  Da bi olajšali skupinsko delo znotraj določenih vrst računov, smo uvedli funkcijo podračuna, ki zaposlenim na primer omogoča učinkovitejše upravljanje interakcij s strankami.

  Zagon izvirnih potisnih obvestil

  Uvedli smo nov izvorni sistem obveščanja, ki vam omogoča prejemanje informacij neposredno na zaslonu računalnika ali telefona. Po sprejemu uporabnika bodo novice prikazane na napravah, kar bo omogočilo še hitrejši dostop do vsebine.

 • 2023

  december 2023

  Možnost povečanja ponudb kadar koli

  Nudimo modul za osveževanje ponudbe, ki je enostaven za uporabo. Osvežitev je popolnoma brezplačna enkrat na 30 dni. Na voljo je tudi hitrejša osvežitev s plačilom točk Merkandi. Osveževanje ponudb je preprosto in učinkovito orodje za povečanje vidnosti ponudb!

 • november 2023

  Možnost ustvarjanja ponudb pred aktiviranjem možnosti prodaje

  Čas preverjanja podjetja je odvisen od številnih dejavnikov. Zato se lahko v nekaterih primerih podaljša do dva tedna. Spremenili smo interni sistem in zdaj lahko uporabniki dodajajo svojo ponudbo izdelkov, medtem ko ekipa Merkandi preverja podjetje. Po pozitivni potrditvi bodo vse ponudbe samodejno objavljene.

 • oktober 2023

  Dodajanje informacij, v katere države prodajalec pošilja + brezplačna dostava

  Mednarodna trgovina postaja lažja in ... cenejša. Zato smo dodali možnost določanja, v katere države prodajalec pošilja, in možnost določanja brezplačne dostave v države, ki jih izbere prodajalec, skupaj z možnostjo določanja zneska praga, pri katerem je na voljo brezplačna dostava.

 • september 2023

  Merkandi dosega svetlobno hitrost!

  Po več kot mesecu dni trdega dela se lahko pohvalimo, da se je spletna stran pospešila za kar 70%. Čas nalaganja strani se je dramatično zmanjšal, zaradi česar je brskanje po spletnem mestu še bolj prijetno. Prepričajte se sami.

  Razdelek o najbolj priljubljenih iskanjih in novih promoviranih ponudbah

  Uvedli smo nov razdelek za najbolj priljubljena iskanja in z njimi številne vizualne spremembe. Med njimi sta nova rubrika: Hit tedna in Top ponudbe iz kategorije. Merkandi je postal vizualno privlačnejši in še lažji za uporabo.

  Uvoz/izvoz baze znanja

  Mednarodna trgovina ni najlažja stvar. Poleg tega je lahko iskanje informacij o trgovinskih pravilih, carinah itd. za posamezno državo zamudno. Da bi vam prihranili čas, smo pripravili povzetek informacij za večino držav sveta, da državne meje ne bodo več problem v mednarodni trgovini.

 • avgust 2023

  Prijavite ponudbo

  Izdelek ni originalen? Manjkajo informacije v ponudbi? Ali pa je morda cena zastarela? Da bi zagotovili najvišjo kakovost vsebine na spletnem mestu, našim uporabnikom nudimo možnost oddaje ponudb.

 • julij 2023

  Predlogi za iskanje

  Na naši spletni strani uvajamo enostavnejši iskalni sistem. Od zdaj naprej vam bo sistem ob vnosu fraze v iskalno polje predlagal kategorije, najbolj priljubljene oznake in izdelke, ki se najbolj ujemajo. To olajša iskanje in še hitreje najde prave izdelke.

  Naročanje izdelkov

  Trgovina vedno vključuje stik s stranko. Ena najpogosteje poročanih težav so neskončni pogovori s kupci. Za zmanjšanje števila izmenjanih sporočil in povečanje prodaje uvajamo sistem naročanja blaga s košarico. Zdaj je naročanje enostavnejše in bolj intuitivno z vidika kupca, prodajalec pa prejme naročilo pripravljeno za izvedbo.

 • junij 2023

  Uvajanje prodajalca

  Popolni podatki o prodajalcu, kot so načini plačila, načini pošiljanja, delovni čas itd., morajo biti standardni. Da bi zagotovili, da ima vsak prodajalec popolnoma izpolnjen profil, smo implementirali vkrcanje prodajalca. Z izpolnjevanjem podatkov bo manj nepotrebnih povpraševanj kupcev in več zainteresiranih strani.

  Nov, boljši in hitrejši uvoz ponudb

  Uvoz ponudb smo pripravili povsem na novo. Zdaj je hitrejši, preprostejši in bolj intuitiven za uporabo. Upamo, da bo vedno večje število uporabnikov, ki uporabljajo ta modul, še lažje dodajalo in posodabljalo svoje ponudbe.

 • maja, 2023

  Objava ponudb - še lažje

  Odslej na Merkandiju poskrbimo za vse. Vsak vnos je lahko objavljen samo v eni različici, mi pa ga bomo prevedli v vse ostale. Mednarodna trgovina je pravkar postala lažja.

  Hitrejši in enostavnejši filtri in razvrščanje

  Uvedli smo številne izboljšave filtrov - odslej so razvrščeni glede na število ponudb v lasti, olajšali smo krmarjenje do podkategorij in kako hitro delujejo. Poleg tega smo uvedli možnost razvrščanja ponudb po ceni in datumu dodajanja.

 • april 2023

  Uvajanje za kupce

  Pri Merkandiju so ponudbe najpomembnejše. Uvedli smo postopek vkrcanja, ki uporabniku omogoča, da izbere kategorije in skupine izdelkov, ki ga zanimajo, ter nato prejema glasilo s ponudbami, ki so popolnoma prilagojene njegovim interesom.

  Obnovljive naročnine zdaj na Merkandi

  Uporabili smo nov, bolj priročen način upravljanja vaše naročnine. Odslej se bo pri mesečnih naročninah znesek naročnine samodejno zaračunaval do preklica. Zdaj je vse še bolj preprosto.

 • marec 2023

  Dejavnosti družbe Merkandi na področju trajnostnega razvoja

  Merkandi je platforma, ki se že leta osredotoča na prodajo viškov, likvidacijo, konec serije ipd., torej preprečevanje potrate blaga. Za promocijo te ideje in izobraževanje javnosti smo ustvarili namensko podstran, ki vsebuje poročilo o naših aktivnostih na tem področju.

  Odsek pobočij z ustreznejšim naborom ponudb

  Spremenili smo mehanizem, ki kategorizira ponudbe v razdelek zalog. Od zdaj naprej se bodo v tem razdelku pojavljale ponudbe, ki vsebujejo nabor skrbno izbranih ključnih besed, kar bo zmanjšalo število neuspešnih ponudb in povečalo število edinstvenih priložnosti.

 • februar 2023

  Popusti na izdelke so zdaj tu!

  Odslej bo vsakič, ko bo veletrgovec spremenil ceno izdelka na nižjo, to v ponudbi označeno kot akcija skupaj z novo in staro ceno.

 • januar 2023

  Povečajte prodajo z indikatorjem kakovosti

  Uvedli smo novo funkcionalnost - indikator kakovosti ponudbe, s pomočjo katerega lahko vsak prodajalec interaktivno izboljša svojo ponudbo in posledično → prodajo. Indikator se giblje od 0 do 100, pri čemer ocena nad 85 pomeni kakovostno ponudbo. Vabimo vas, da preizkusite funkcionalnost!

  Prijavite kartice za enostavnejša plačila

  Odslej bo imel vsak uporabnik, ki je kadarkoli plačal storitev na Merkandi s kreditno ali debetno kartico, ob naslednjem plačilu možnost izbrati shranjeno kartico.

  Navodila za pot do skladišča

  V profil veleprodaje smo uvedli večji zemljevid, ki je bolj viden in berljiv ter vsebuje zelo pomembno spremembo - ima možnost označevanja poti. Načrtovanje obiska pri trgovcu še nikoli ni bilo tako enostavno.

 • 2022

  december 2022

  Dostop do veleprodajnih ponudb brez meja

  Vse ponudbe na spletnem mestu smo prevedli v vse razpoložljive jezike. Zahvaljujoč temu bo vsak uporabnik, ne glede na jezik ali jezikovno različico Merkandija, videl enak nabor ponudb za nakup. Več ponudb = več strank za veletrgovce!

  Izboljšan modul za sporočila in indikatorje odgovorov

  Eden ključnih elementov mednarodnih stikov je elektronska pošta. Modul smo izboljšali za lažjo uporabo, uvedli pa smo tudi novost - indikatorje. Izpostavili bomo prodajalce, ki se bodo odzvali na vsa sporočila in to čim hitreje.

 • novembra, 2022

  Merkandi je na voljo v 6 novih državah!

  Da bi zadovoljili potrebe uporabnikov in obiskovalcev, uvajamo Merkandi v 6 novih jezikih: danščini, hrvaščini, norveščini, estonščini, finščini in slovenščini. Nove države pomenijo novejše poslovne priložnosti tako za kupce kot za prodajalce.

 • Oktober 2022

  Mobilna različica je še lažja za uporabo

  Uvedli smo številne izboljšave UX in uporabniškega vmesnika, da bi bila uporaba Merkandija na mobilnih telefonih še preprostejša, hitrejša in prijetnejša. Poleg tega bomo v prihodnjih mesecih delali na uporabniški plošči, kar bo neposredno vplivalo na pozitivne zavrnitve trenutnih strank.

 • september 2022

  Merkandi spet pospešuje

  Uvedli smo številne popravke za pospešitev platforme. Od optimizacije fotografij do popravkov, zaradi katerih se izbrane strani naložijo do 60 % hitreje. Brskanje po novih ponudbah še nikoli ni bilo tako hitro.

 • avgust 2022

  Umetna inteligenca v akciji

  Vstopamo v novo dobo. Implementirali smo izboljšavo naslovov ponudb z uporabo umetne inteligence. Umetna inteligenca bo zagotovila, da bodo naslovi bolje prilagojeni in privlačnejši za stranke

  Najboljše ponudbe višje na seznamu

  Uvedli smo sistem višjega pozicioniranja najbolj priljubljenih ponudb. Odslej bodo najboljše ponudbe še višje na seznamih, da jih boste dosegli še hitreje!

 • Julij 2022

  Ustvarjamo vodnike, ki še olajšajo uporabo Merkandija

  Ustvarili smo prvi vodnik za dodajanje ponudb na platformo. V grafični in besedilni obliki, skupaj z nasveti, kako našteti ponudbe, ki prodajajo. To je začetek niza gradiv, s katerimi bo uporaba naše platforme še lažja.

 • junij 2022

  Novi, boljši iskalnik je tu!

  Uvedli smo nov iskalnik, ki ima številne prednosti. Je veliko hitrejši, vrne bolj prilagojene rezultate iskanja, je odporen na tipkarske napake in lahko povezuje besede. Zdaj, zahvaljujoč novemu iskalniku, je še lažje najti izdelke, ki vas zanimajo!

 • maj 2022

  Iščemo investitorje

  Platforma Merkandi se krepi, pridobiva nove uporabnike, prodajalce in kupce, naše ambicije pa rastejo skupaj z njihovimi potrebami. Zato iščemo investitorje, ki nam bodo pomagali pospešiti uresničevanje naše vizije - trgovine na debelo, ki je preprosta, javno dostopna, intuitivna, varna in mednarodna. Ali želite postati del te revolucije?
  Pišite nam

  Odpravljamo se na osvajanje novih trgov

  Verjamemo, da trgovina na debelo nima meja. V našem poslanstvu povezovanja izvajalcev z vsega sveta si prizadevamo za poenostavitev mednarodne trgovine in se podajamo na osvajanje novih trgov. Zagnali smo pilotni program, namenjen arabskim državam, v katerem predstavljamo platformo novim prodajalcem in kupcem. Rezultat teh aktivnosti bo še širši trg in več poslovnih partnerjev za vas!

 • april 2022

  Nov kontaktni kanal za vse obiskovalce - klepet v živo

  Klepet na spletni strani je bil doslej na voljo samo registriranim uporabnikom in v izbranih razdelkih na platformi. Ker razumemo, kako zapletena je lahko trgovina na debelo in koliko vprašanj se lahko pojavi, za vse obiskovalce zaženemo klepet.

  Preizkušamo novo vrsto računa - Premium PLUS

  Za potrebe uporabnikov smo v sklopu promocije testno aktivirali novo vrsto računa, ki ima poleg številnih ugodnosti PREMIUM računa tudi tri storitve: Preverjanje izvajalca, Iskanje izdelkov in potrdilo o verodostojnosti. To je še en korak na poti k najboljšemu prilagajanju naših storitev potrebam naših strank.

  Nov račun Freemium za prodajalce

  Za prodajalce smo ustvarili novo vrsto računa - FREEMIUM. Novi neodločeni Prodajalci imajo odslej priložnost brez obveznosti odkrivati potencial Merkandija.

 • marec 2022

  Novi načini plačila za storitve Merkandi

  Uvedli smo dva dodatna načina plačila, o katerih so spraševali naši uporabniki – Apple Pay in Google Pay. Ti novi, takojšnji in enostavni načini bodo pospešili postopek plačila.

 • februar 2022

  Izboljšujemo komunikacijo

  Zadali smo si cilj najboljše možne komunikacije z našimi uporabniki.

  Ta postopek se začne z registracijo in tukaj smo uvedli vrsto izobraževalnih sporočil o Merkandiju in storitvah, ki jih ponujamo. To je majhen korak k izboljšanju naše platforme in velik korak k poenostavitvi sporočila, zaradi česar je platforma intuitivna in pregledna.

 • januar 2022

  Operativni oddelek

  Zaradi vse večjih potreb naših uporabnikov smo pisarno za pomoč uporabnikom preoblikovali v operativni oddelek.

  Ustvarjamo ekipo najboljših strokovnjakov s širokimi kompetencami, ki zagotavljajo najboljšo možno kakovost storitev za naše stranke in njihovo zadovoljstvo. Vse to zato, da imajo naši zaposleni večje kompetence in lahko še bolj zadovoljijo vse večje število strank.

 • 2021

  december 2021

  Uvajamo anketo o zadovoljstvu strank

  Uvedli smo ciklično anketo o zadovoljstvu strank Net Promoter Score (NPS), da še natančneje določimo kakovost naših storitev in smeri razvoja/spremembe.

 • november 2021

  Začenjamo s »Paketi za podjetja«

  Uvedli smo celotno ponudbo »Poslovnih paketov«, za katero že od vsega začetka vlada veliko zanimanje.

  Ker imajo vsi radi promocije, november pa je temu naklonjen, smo izvedli kampanjo LongBlackWeekend, ki je našim strankam omogočila 30 % prihranek pri registracijah in podaljšanjih. Kampanjo LongBlackWeekend smo izvedli z neverjetnim uspehom.

  Izvedli smo akcijo LongBlackWeekend z neverjetnim uspehom.

 • Oktober 2021

  Kmalu bomo predstavili "Poslovne pakete"

  Po večmesečnih pripravah smo tik pred predstavitvijo »Poslovnih paketov« našim naročnikom, to je sklopov profesionalnih storitev za podporo veleprodajni trgovini.

  V ta namen smo pripravili predprodajo storitve s privlačnim promocijskim popustom.

 • avgust 2021

  Vsak o vsem ali vsak posebej?

  Pripravljamo se na implementacijo personalizirane izkušnje na spletni strani, torej prisluhnemo potrebam posameznega uporabnika in pripravimo predstavitev le tiste vsebine, ki ga zanima.

 • julija, 2021

  Izboljšan uvozni sistem CSV in XML

  Vemo, da je čas denar, zato smo uvedli spremembe uvoznega sistema CSV in XML. Zdaj je za uporabnika še lažje in bolj intuitivno, kar bo zagotovo izboljšalo kakovost uporabe spletne strani.

 • maj 2021

  Nova postavitev, nova izkušnja v mobilni različici

  V skladu s priporočili uporabnikov in strokovnjakov za uporabniško izkušnjo smo lansirali novo spletno mesto Merkandi. Nova postavitev spletnega mesta v namizni različici in popolnoma nove izkušnje v mobilni različici so le nekatere od ugodnosti za naše uporabnike.

 • april 2021

  Novi upravitelji – storitve za stranke in prodaja

  Hitra širitev v tujino in precejšnje zanimanje sta nas prisilila, da smo razširili oddelek za pomoč strankam in ustanovili nov oddelek prodaje. Naravni proces je bil najemanje menedžerjev za vodenje zgoraj omenjenih oddelkov.

 • marec 2021

  E-knjiga – praktični vodnik za vsakega veletrgovca

  Ko postaja nakup in prodaja blaga vedno bolj dostopna, predstavljajo cena, kakovost in marža prednost pred konkurenco. Pripravili smo knjigo, ki vam bo pomagala izvedeti, kako kupiti najboljše, najkakovostnejše blago po najnižji ceni.

 • januar 2021

  Merkandi namerava osvojiti še 7 držav

  Uradno je! Odpravljamo nadaljnje meje veleprodaje in odpiramo nove priložnosti za vaše poslovanje. Vstopamo v 7 novih držav s 7 novimi jeziki, s čimer povečujemo število potencialnih strank in veletrgovcev.

 • 2020

  november 2020

  Obvestilo o promocijskih ponudbah

  Ali ste vedeli, da Merkandi na spletni strani promovira izbrane ponudbe? Od danes naprej boste prejeli obvestilo, če ste med ljudmi, katerih ponudbo smo promovirali.

  Imate blago? Imamo kupca!

  Če kateri od naših kupcev doda ponudbo za nakup izdelkov, ki so v vaši ponudbi, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti! Objavljamo novo glasilo, katerega namen je povečati prodajo veletrgovcem in ponudbo kupcem.

 • oktober 2020

  Možnost deljenja podatkov s prodajalci

  Če se strinjate, bodo vaši kontaktni podatki vidni veletrgovcem, s katerimi si dopisujete. Tako bodo veletrgovci lažje stopili v stik z vami.

  Uspešna transakcija? Prosite za komentar!

  Samo en klik vas loči od pozitivnega komentarja po uspešni transakciji, ostalo bomo naredili namesto vas!

 • september 2020

  Nikoli več ne boste zamudili priložnosti!

  Od zdaj naprej lahko spremljate svoje priljubljene kategorije, iskanja itd. Ni pomembno, ali iščete izdelek, ki ga trenutno ni na zalogi, ali iščete najboljšo ceno – nikoli ne boste zamudili spet priložnost.

  Plačujte le na preverjene številke računov!

  Prodajalci imajo možnost potrditi svoje bančne račune. Zahvaljujoč temu postopku povečamo varnost transakcij med kupci. Merkandi pravi stop kriminalcem!

 • avgust 2020

  Nova vizualna identifikacija in registrirana blagovna znamka

  V Merkandi smo naredili dve pomembni spremembi. Eden od njih je uradna registracija blagovne znamke "Merkandi" po vsej Evropi. Zato smo se odločili tudi za osvežitev vizualne identifikacije. Predstavljamo sodobnejši in enostavnejši logotip v skladu s trenutnimi trendi.

  Revolucija v novičarskem modulu!

  Uvedli smo osvežen videz niti in sporočil. Odslej je videti podobno kot pogovori na znanih družabnih omrežjih. Poleg tega smo vključili tudi podrobne informacije o vašem sogovorniku in seznam izdelkov, o katerih ste razpravljali v pogovoru, skupaj z njihovim predogledom.

  Oglejte si najpomembnejše podrobnosti ponudbe, ne da bi jo vnesli!

  V primeru seznamov ponudb se po premikanju kazalca nad fotografijo ponudbe, ki vas zanima, prikaže polje z večino informacij, potrebnih za oceno njene ustreznosti.

 • julij 2020

  Hitro poiščite ponudbo, ki zahteva vašo posebno pozornost

  Ponudba, ki ni v skladu z našimi predpisi o objavi ponudb, bo označena s prozorno zastavico v jezikovni različici, v kateri je bila objavljena.

  Ponovno povečujemo varnost vašega računa

  Poskrbimo, da se vaši kontaktni podatki ne spremenijo na nepooblaščen način.

  Objavljate svojo prvo ponudbo? Lahko računate na našo pomoč!

  Ker nam je mar za naše prodajalce in zagotavljamo najvišjo kakovost objavljenih ponudb, vam bomo z veseljem svetovali, če vaša ponudba odstopa od naših standardov.

 • junij 2020

  Uredite samodejne prevode!

  Vašo ponudbo smo samodejno prevedli in bi jo radi izboljšali? Zdaj je to mogoče. Vsebina samodejnih prevodov vam je na voljo na enak način kot vsebina, ki jo vključite v svoje ponudbe.

  Enostavna in hitra objava podobnih ponudb

  Ali prodajate veliko izdelkov, ki so si podobni? Odslej vam ni več treba vsakič izpolniti istega opisa, saj ga lahko kopirate iz svojih drugih ponudb.

 • maj 2020

  Nova organizacija mape »Prejeto«

  Ali prejemate ali pošiljate veliko sporočil in imate težave z njihovo kategorizacijo? Od zdaj naprej lahko premikate sporočila v več tematskih imenikov.

  Bonus za aktivnost za nove prodajalce

  Objavite svojih prvih 10 ponudb in prejmite paket točk, ki jih boste uporabili za promocijo svojih ponudb!

 • april 2020

  Pokukajte v nove ponudbe med svojimi priljubljenimi

  Preoblikovali smo seznam vaših priljubljenih ponudb, tako da jih lahko hitro dosežete. To je še ena dolgo pričakovana in potrebna sprememba, zaradi katere je uporaba Merkandija še bolj priročna in intuitivna.

  Zadnje ogledane ponudbe

  Brskali ste po Merkandiju in naleteli na zanimivo ponudbo, toda ... katera je bila? Nova plošča vam omogoča shranjevanje seznama nedavno ogledanih ponudb, tako da nikoli ne zamudite najbolj zanimivih.

 • marec 2020

  Ponudbe za nakup za neregistrirane

  Od danes naprej lahko dodate nakupno ponudbo brez registracije! Ta nova funkcionalnost bo prinesla večje število nakupnih ponudb in s tem večje prodajne možnosti za veletrgovce na Merkandiju. Vabimo vas k objavi nakupnih ponudb!

  Obvestila o spremembah e-poštnega naslova in načina prijave

  Varnost na Merkandi je ena izmed naših glavnih prioritet, zato bo od sedaj naprej vsak uporabnik ob spremembi načina prijave (onemogočanje in omogočanje dvofaktorske prijave) in spremembi e-mail naslova prejel ustrezno obvestilo z naše strani. . Nihče ne bo nikoli več spreminjal vašega računa brez vaše vednosti!

 • februar 2020

  Obvestila o novih veletrgovcih

  Vsak dan preverjamo nove veletrgovce, ki ponujajo zanimivo blago za prodajo. Od danes naprej lahko vklopite taka obvestila in ostanete na tekočem z novimi prodajalci na Merkandi.

  Izpolnjujemo želje naših uporabnikov!

  Nudimo možnost osveževanja ponudb enkrat na 14 dni in nastavitev ponudb kot "trajne ponudbe". Zahvaljujoč temu se bodo vaše ponudbe samodejno osveževale. Osvežena ponudba se uvrsti na vrh seznama ponudb, zaradi česar bo ponovno postala bolj priljubljena!

 • januar 2020

  Promocijski paketi - več ugodnosti za nižjo ceno.

  Zaradi številnih vprašanj o tej funkcionalnosti smo jo pripravili za vas! Od danes naprej lahko promovirate svojo ponudbo na številnih mestih po nižji ceni. Preverite v svoji uporabniški plošči še danes!

 • 2019

  december 2019

  Povečamo varnost vašega računa.

  Uvajamo dvostopenjsko prijavo, ki bo znatno povečala varnost vašega računa Merkandi. Zahvaljujoč dejstvu, da je za uporabniške račune privzeto nastavljena dvofaktorska prijava, je Merkandi eden vodilnih na področju varnosti na veleprodajnem trgu.

 • novembra, 2019

  Prevod vseh ponudb - ponudbe v kateri koli jezikovni različici

  Od zdaj naprej lahko najdete skoraj vse ponudbe v vseh jezikih. Prevedli smo jih za naše uporabnike, da bi odpravili jezikovne ovire in vsem omogočili dostop do še večjega kataloga ponudb po najugodnejših cenah!

  Sekcija z najboljšimi ponudbami in trgovci na debelo

  Ste se kdaj vprašali, katere ponudbe in trgovci na debelo so najbolj priljubljeni? Pravkar smo ustvarili razdelek, kjer lahko sledite takšni razvrstitvi. Te informacije lahko uporabite za prilagoditev asortimana potrebam vaših strank in za boljše razumevanje tržnih trendov.

  Informacije o moderirani ponudbi

  Ali ste že vedeli, da naša ekipa vsak dan moderira vaše vnose, da poveča njihovo privlačnost, doseg in uvrstitev v iskanju? Od danes boste v vaši uporabniški plošči lahko videli, katere vaše ponudbe so bile moderirane in katere so še vedno v čakalni vrsti, ki čakajo na urejanje.

  Obvestilo o zaključku promocijskih promocij

  Od zdaj naprej, ko poteče možnost, da poudarite svojo ponudbo, boste prejeli obvestilo z informacijami o njenih učinkih in možnosti podaljšanja.

 • oktobra, 2019

  Nove možnosti in nastavitve obvestil

  Preveč obvestil? Ali želite spremeniti kanal za obveščanje? Od zdaj naprej lahko izbirate med potisnimi obvestili / e-poštnimi obvestili in navedete, katera obvestila želite prejemati.

  Dodajamo še več valut!

  Zaradi številnih zahtev uvajamo nove valute, v katerih lahko plačujete storitve Merkandi: DKK, NOK, RON in SEK. Več valut pomeni več možnosti.

 • september 2019

  Merkandi na mednarodnem sejmu IAW v Kölnu!

  Na IAW, enem najpomembnejših veleprodajnih sejmov v Evropi, je našo stojnico obiskalo veliko naših trenutnih uporabnikov, pa tudi številni podjetniki iz vse Evrope. Vtisov je bilo veliko, pridobili smo nove izkušnje in slišali veliko toplih besed strank.

  Novo plačilno sredstvo je zdaj na voljo!

  Izpolnimo vaše potrebe. Od zdaj naprej lahko naše storitve plačujete v valutah UAH, RUB in v obliki lokalnega plačila. Hvala!

  Pripravljamo se na odlične promocije

  Na Merkandi so prispele kode za popust. Od zdaj naprej bomo za vas ustvarjali promocije, zahvaljujoč katerim boste lahko prihranili z nakupom storitev Merkandi

 • avgust 2019

  Odločite se, komu boste poslali sporočilo

  Lahko se odločite, komu želite poslati povpraševanje o blagu, navedenem v odložišču.

  Dodatni kanal za obveščanje

  Možnost pošiljanja obvestil preko Facebook Messengerja.

 • julij 2019

  Najboljše ponudbe višje na seznamu!

  Uvedli smo inovativen algoritem, ki zvišuje pozicije najboljših ponudb. Upoštevani so: priljubljenost ponudbe, število povpraševanj, kakovost ponudbe in ocena prodajalca. Od zdaj naprej bo iskanje najboljših ponudb še lažje!

 • junij 2019

  Plačajte storitve Merkandi v svoji valuti

  Uvedli smo možnost izbire valute plačila za storitve na Merkandi. Od zdaj naprej sami izberete valuto, v kateri nam želite plačati.

  Pretvorbe cen v vsaki ponudbi

  Ne poznate menjalnega tečaja med funti in dolarji? Ali pa morda nočete šteti? Za vaše udobje smo v ponudbe uvedli pretvorbo valut, tako da vam ni več treba računati in se spraševati, ali je ponudba privlačna za vas!

  Uvajamo belgijsko različico.

  Belgija, prihajamo! Na merkandi.be lansiramo belgijsko različico s privzetim jezikom: nizozemščina. Nova država, nove priložnosti!

 • maj 2019

  Ponudbe za nakup

  Uvedli smo nov razdelek, kjer lahko objavite oglas o izdelku, ki ga iščete. Prepričani smo, da bo kot bi mignil, zanj zanimal veletrgovec, ki ponuja blago, ki ga iščete, po najboljši ceni.

  Najmanjša vrednost naročila, zdajšnja cena

  Minimalno naročilo je bilo do sedaj vedno določeno v kvantitativni obliki. Odslej jih lahko določite tudi v zneskih. Je naklon veletrgovcem in raznolikosti načinov poslovanja.

  Osvajamo drugo celino.

  Merkandi je predvsem mednarodna platforma. Danes lansiramo avstralsko različico in tako našim uporabnikom odpiramo nove možnosti. Trgovina brez meja je na dosegu roke.

 • marca, 2019

  Našli smo pot v Indijo.

  Ne upočasnjujemo! Zdaj je na voljo nova jezikovna različica za rastočo skupino kupcev in trgovcev na debelo iz Indije.

  Dobrodošli na Zelenem otoku.

  Ne upočasnjujemo! Zdaj je na voljo nova jezikovna različica za rastočo skupino kupcev in trgovcev na debelo iz Irske.

  Bună dimineața! Uvajamo romunsko različico.

  Ne upočasnjujemo! Zdaj je na voljo nova jezikovna različica za rastočo skupino kupcev in trgovcev na debelo iz Romunije.

  Ločevanje odsekov s ponudbami delnic.

  Merkandi je vodilni na trgu likvidacijskega blaga, presežkov, zaključkov serij itd. Da bi vam še bolj olajšali dostop do tovrstnih ponudb, smo jih razdelili v poseben razdelek. Preveriti!

  Čas je denar.

  Našo spletno stran pospešimo, da boste hitreje našli najboljše blago. Čas nalaganja strani se je znatno izboljšal.

 • februar 2019

  Tradicionalni prenos

  Naše storitve lahko plačate z običajnim bančnim nakazilom na bančni račun, ki je na voljo v vaši državi.

  Nova storitev - iskanje izdelkov

  Iskati blago ni enostavno, cena, vrsta blaga, kakovost in druge lastnosti pa so ključne za dobičkonosnost. Ne najdete zanimivih ponudb? Od danes jih lahko najdemo za vas!

  Obvestila o novih izdelkih

  Vam je ponudba izginila izpod nosu? Se želite temu v prihodnje izogniti? Odslej lahko spremljate izbrane kategorije, iskanja in profile veletrgovcev, mi pa vas bomo obvestili, če se tam pojavi novo blago.

 • januar 2019

  Informacije o novih neprebranih sporočilih

  Ne boste več pogrešali sporočil izvajalcev! Izboljšali smo način obveščanja o neprebranih sporočilih.

  Notranji sistem za sporočanje

  Ste izgubili nit sporočila, medtem ko ste si dopisovali s svojim izvajalcem neposredno po e-pošti? Nikoli več! Vsakemu elektronskemu sporočilu bomo priložili vso korespondenco v kronološkem vrstnem redu.

  Sprememba območja posebnih ponudb

  Na Merkandiju smo brskanje po akcijskih ponudbah popolnoma ločili od klasičnih akcijskih ponudb. Prepričani boste, da je ponudba, ki si jo ogledujete, namenjena izbrani skupini prejemnikov.

  Sprememba predstavitve fotografij izdelka

  Od zdaj naprej bodo vaše fotografije popolno uokvirjene, ne glede na njihovo dejansko velikost.

 • 2018

  november 2018

  Iskalnik

  Izboljšali smo učinkovitost in hitrost iskanja našega iskalnika. Odslej bo iskanje blaga, ki vas zanima, še lažje.

  Preverjanje izdelka

  Pregled blaga lahko naročite neposredno v skladišču veletrgovca. Naš strokovnjak ga bo preveril namesto vas in vam poslal poročilo o pregledu. To bo povečalo varnost vašega nakupa.

  Povečujemo berljivost predstavljenih ponudb

  Predstavljene ponudbe dobijo novo podobo, zahvaljujoč kateri se bodo bolje razlikovale od drugih, kar bo povečalo prodajni potencial.

  Izboljšujemo videz spletne strani na mobilnih napravah

  Da bi našim uporabnikom zagotovili še večje udobje pri uporabi Merkandija, smo v mobilni različici platforme naredili številne izboljšave. Zahvaljujoč temu postane upravljanje spletne strani iz mobilnih naprav še enostavnejše in priročnejše.

 • oktober 2018

  Uvajamo območje posebnih ponudb

  Uvajamo nov, edinstven razdelek za posebne ponudbe. Vsebuje tako najugodnejše ponudbe za prodajo blaga, kot tudi tiste, ki niso javno dostopne.

 • julij 2018

  Goedemorgen! Predstavljamo nizozemsko različico

  Ne upočasnjujemo! Zdaj je na voljo nova jezikovna različica za vse večjo skupino kupcev in veletrgovcev iz Nizozemske.

 • maj, 2018

  Še hitrejši, še boljši Merkandi

  Celo leto dela, posvečenega optimizaciji platforme. Vse deluje hitreje, učinkoviteje in varneje.

 • 2016

  julij 2016

  Imamo novo podružnico!

  Ponosni na naš razvoj odpiramo podružnico v Vroclavu. Novi ljudje - nove priložnosti!

 • marec 2016

  Z nami sta dve novi jezikovni različici

  Turška in češka različica sta najnovejši jezikovni različici naše platforme, ki postaja vse močnejša in priljubljenejša.

 • 2015

  avgust 2015

  Merkandi izgleda še bolje!

  Čistejši videz, izboljšave navigacije, prijaznejši uporabniški vmesnik in še veliko več.

 • julij 2015

  Uvajamo nove različice za dve državi

  Za prebivalce Avstrije in Švice smo ustvarili ločeni različici Merkandi, ki temelji na nemščini.

 • 2014

  avgust 2014

  Buona giornata! Italijanska jezikovna različica Merkandija je zdaj na voljo!

 • Letnik 2014

  Znanstveniki dokazujejo, da celo ... opice trgujejo.

 • 2013

  november 2013

  Predstavljamo grško jezikovno različico in naši rezultati postajajo vse boljši!

 • junij 2013

  Nenehno se razvijamo - lansiramo različico v španskem jeziku!

 • april 2013

  Samo na Kitajskem 242 milijonov ljudi nakupuje prek spleta!

 • Letnik 2013

  Po neodvisnih poročilih e-trgovina že predstavlja približno 30 % svetovne trgovine.

 • 2011

  Leto 2011

  Merkandi ima vedno več strank izven Evrope!

 • januarja, 2011

  Začetek francoske različice platforme na retourware24.fr (merkandi.fr).

 • 2010

  november 2010

  Prvič v zgodovini beležimo 1.000.000 obiskov platforme v enem mesecu!

 • oktober 2010

  Sprememba grafike spletne strani in uvedba novih funkcionalnosti.

 • 2009

  november 2009

  Zagon angleške različice

  Nova jezikovna različica na retourware24.com (merkandi.com in merkandi.co.uk). Mednarodna širitev se nadaljuje.

 • oktober 2009

  Izvedena nemška različica

  Nova jezikovna različica na retourware24.de (merkandi.de). Začenjamo s širitvijo na nemško govoreče trge.

 • 2008

  november 2008

  Lansiranje platforme Retourware24.pl (danes Merkandi.pl) na Poljskem. Izstopamo po preverjanju uporabnikov in izdelkih na zalogi.

 • Wcześniej

  1995 - 2010

  Na spletu se pojavlja vedno več prevarantov. Bolj razgledani trgovci izberejo zaupanja vredne portale, ki preverjajo uporabnika.

 • 1970 - 1980

  Računalniki postajajo bistveno orodje v mednarodni trgovini.

 • 1979

  Michael Aldrich izumi spletno nakupovanje.

 • 1290-1900

  Trgovina odpira azijske države in Afriko svetu in postaja tudi glavni vzrok dinamičnega civilizacijskega napredka.

 • Starinsko

  Nastaja svilna pot, trgovina zbližuje vzhod in zahod.

 • XIX stoletje pr. n. št.

  Nastaja svilna pot, trgovina zbližuje vzhod in zahod.

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.