FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Za prodajalce

#1 platforma za veleprodajno trgovanje za prodajalce. Ena platforma, pokritost po vsem svetu. Veliko orodij in veliko prednosti

Kaj je Merkandi?

Merkandi je mednarodna veleprodajna platforma, ki združuje veletrgovce, distributerje, uvoznike in izvoznike, ki delujejo v veleprodajni industriji.

Naša platforma deluje na evropskih in svetovnih trgih, je na voljo v številnih jezikih in vam omogoča hitro doseganje strank, ki jih zanima trajno sodelovanje pri dobavi palet ali zabojnikov z blagom.

Več kot 100 000

uporabnikov

Več kot 1 200

komentarjev

Več kot 150

držav sveta

Odkrijte svetovno trgovino in povečajte svojo prodajo z Merkandi

Pri Merkandiju razumemo, da je uspeh veleprodajnih prodajalcev odvisen od dostopa do najboljših poslovnih orodij. Zato smo ustvarili platformo za prodajalce, ki ponuja številne ugodnosti:

Promoviranje vaših ponudb v celi Evropi

Skrbimo za doseg – vaše produktne oglase pozicioniramo na Googlu, v socialnem omrežju itd.

Večjezični opis vašega podjetja

Opis vašega podjetja prevedemo v vse jezike platforme

Uvoz/izvoz izdelkov CSV, XLS, XML

Ponujamo vam možnost, da z enim klikom miške postavite celotne kataloge svojih izdelkov.

Vaše podjetje v mednarodnem katalogu

Vaše podjetje uvrščamo na mednarodni seznam veletrgovcev na debelo in proizvajalcev.

Objava neomejene količine ponudb

Omogočamo vam objavo neomejenih ponudb s fotografijami in seznami izdelkov.

Pomoč osebnega konzultanta

Ponujamo vam podporo in možnost posvetovanja s svojim svetovalcem preko telefona, e-pošte, LiveChat-a.

Novo, rabljeno, obnovljeno in poškodovano blago

Ponujamo vam prostor za objavo ponudb izdelkov iz različnih virov.

En račun - ves svet

Vaše ponudbe objavimo na vseh namenskih straneh ključnih trgov v maternem jeziku kupcev.

Brez dodatnih stroškov prodaje

Plačate samo naročnino, brez skritih stroškov ali transakcijskih provizij - z nami povečate svoj dobiček.

Registrirajte se danes in začnite prodajati

Pridružite se skupini več kot 100.000 zadovoljnih uporabnikov

Mnenja o Merkandiju

To je, kako nas ocenjujejo naši uporabniki

Merkandi je neverjetna platforma, kjer lahko najdete vse, kar potrebujete, če želite ustanoviti svoje podjetje. Služba za stranke vam je kadar koli pripravljena pomagati. Zame je številka 1.


Matúš

Res dobra stran, uporabljam jo že 4 leta. Od nje imam veliko stikov, zahvaljujoč katerim sem razvil svoj posel, predvsem pri mednarodnih veletrgovcih.


samy saykal

Merkandi je ena izmed najboljših spletnih platform, kjer lahko najdete blago po najboljših cenah. Najdete lahko tudi veletrgovce, dobavitelje in kupce lastnega blaga.


Youssef El Atlassi

Ugodnosti za prodajalce

Ves svet na dosegu roke

Na mednarodni veleprodajni platformi združujemo proizvajalce in veletrgovce predvsem iz Evrope, pa tudi iz Azije in ZDA. Naša skupnost je rastoča skupina proizvajalcev, trgovcev na debelo, trgovskih posrednikov, distributerjev in lastnikov trgovin, ki vsak dan ponujajo ali želijo kupiti novo in rabljeno, obnovljeno ali poškodovano blago. Naš glavni cilj je trgovcem olajšati iskanje zanesljivih poslovnih partnerjev, navezovanje stikov z njimi in navsezadnje plodno sodelovanje.

Uporabnikom, ki se zanimajo za nakup, Merkandi ponuja dostop do mednarodne baze veletrgovcev, specializiranih za prodajo običajnih izdelkov in artiklov iz zaloge - to so veleprodajne količine zelo poceni izdelkov iz proizvodnih viškov, skladiščnih viškov, blaga iz vračil potrošnikov, po koncu prodaje. serijski izdelki, na primer sezonske razprodaje, pa tudi porazstavna in ponajemna oprema ter blago iz likvidacije trgovin, veletrgovin, skladišč in raznih industrijskih obratov.


Popoln in zaupanja vreden profil prodajalca

Po registraciji in plačilu letne naročnine ter opravljenem pozitivnem preverjanju, ki ga opravijo naši zaposleni, veletrgovec pridobi status prodajalca. Nato ima dostop do baze veletrgovcev, ki objavljajo prodajne ponudbe, ima pa tudi račun prodajalca, preko katerega lahko objavlja poljubno število oglasov za svoje blago.

Vsi, ki želite objaviti svojo ponudbo na Merkandiju, ste predmet preverjanja. Prodajalec lahko nato predstavi svoje podjetje na platformi v številnih jezikih s popolnimi kontaktnimi podatki: naslovom, e-pošto, telefonsko številko, povezavo do uradne spletne strani in opisom podjetja. Zahvaljujoč temu povečuje zaupanje in prepoznavnost med mednarodnimi strankami.


Priročni panel za prodajo izdelkov

Vsaka kartica veletrgovca vsebuje podatke, ki kupcu olajšajo stik in nakup izdelkov, ki jih ponuja prodajalec. Te informacije med drugim vključujejo: načini dostave blaga, načini plačila za kupljeno blago ali jeziki, v katerih lahko stopite v stik s trgovcem na debelo.Intuitivna in funkcionalna prodajalna plošča vam omogoča preprosto dodajanje, upravljanje in promocijo ponudb. Kazalnik kakovosti ponudbe vam omogoča optimizacijo privlačnosti posamezne ponudbe.

S pomočjo funkcionalnega predala za sporočila in naročila lahko zainteresirani za nakup razstavljenega blaga vzpostavijo neposreden poslovni stik s prodajalci in enostavno vzdržujejo stalne poslovne odnose. Merkandi ne zaračunava provizije od prodaje, kar pomeni, da veletrgovec ustvarja dobiček brez marže in dodatnih provizij.

Registrirajte se danes in začnite prodajati

Pridružite se skupini več kot 100.000 zadovoljnih uporabnikov

Brezplačno glasilo za kupce iz 150 držav

Tu so najpomembnejše ponudbe. Tako uporabnike Merkandija kot tiste, ki se zanimajo za veleprodajo in so potrdili prijavo na brezplačne novice, vsak dan obveščamo o novostih in najboljših ponudbah na platformi. Tako so izdelki, objavljeni na platformi, redno predstavljeni na tisoče potencialnim kupcem, kar poveča možnost hitrega iskanja kupca. Z navedbo izbranih kategorij in skupin izdelkov ob prijavi na novice lahko prejemate ponudbe, popolnoma prilagojene vašim potrebam.

Naročniki na večjezične novice prejmejo tudi informacije o pomembnih spremembah spletne strani in akcijah. Ponudbe, predstavljene na platformi Merkandi, so vidne vsem uporabnikom interneta, vendar se morate za ogled kontaktnih podatkov veletrgovca, ki izda ponudbo, registrirati na Merkandi.


Napredna statistika, obisk profila podjetja in ponudbe

Zahvaljujoč dostopu do napredne statistike ima prodajalec na Merkandiju vpogled v učinkovitost svojih ponudb. Opazuje podatke, kot je število ogledov ponudb in profilov, lahko pa tudi preveri število sledilcev profila ali ponudb. Analiza prometa omogoča veletrgovcu, da bolje prilagodi svojo prodajno strategijo.

Zahvaljujoč večjezičnim opisom izdelkov ponudba doseže širok krog kupcev iz različnih držav, prodajalec pa pridobi še več obiskovalcev in ima še večji doseg med potencialnimi kupci. Poleg tega vsak dan ekipa strokovnjakov Merkandija skrbi za prodajo in priljubljenost ponudbe veletrgovcev, npr. z moderiranjem ponudb. Veletrgovec lahko kot uporabnik platforme računa tudi na pomoč večjezičnega oddelka za pomoč strankam, ki je odprt od ponedeljka do petka.

Če povzamemo, platforma za veleprodajno trgovanje Merkandi podpira prodajalce pri izgradnji mreže poslovnih stikov. Omogoča lažje iskanje zanesljivih veleprodajnih kupcev, ki jih zanimajo izdelki iz ponudbe prodajalca v panogi, ter omogoča hiter in enostaven stik z njimi ter prodajo izdelkov po konkurenčnih tržnih cenah.

Merkandi na svetu

Države, v katerih poslujemo z našimi strankami

 

150 držav

Imamo ponudbe in uporabnike iz kar 150 držav

34 domen

Imamo kar 34 jezikovnih različic naše platforme

Na tisoče kupcev

Velika skupina ljudi, ki se zanima za nakup

Registrirajte se danes in začnite prodajati

Pridružite se skupini več kot 100.000 zadovoljnih uporabnikov

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.