FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Vzpostavite stike z veletrgovci iz vse Evrope!

Baza veletrgovin na Merkandiju
Prava trgovina na debelo!

Smo B2B trgovalna platforma, ki združuje veletrgovine in kupce iz Evrope. Zahvaljujoč naši obsežni zbirki podatkov o veletrgovcih imate dostop do informacij o podjetjih, ki ponujajo blago z zalog, dražb sodnih izvršiteljev, presežne proizvodnje ali prodaje.

Cenovne priložnosti vsak dan! Zahvaljujoč Merkandiju imate možnost prejemanja dnevnih ali tedenskih glasil, v katerih boste našli informacije o novih izdelkih, ki jih prodajalci na debelo oglašujejo na naši spletni strani.

Naša platforma ponuja možnost nakupa blaga največjih proizvajalcev, vse za majhen del njihove veleprodajne cene. Od blagovnih znamk oblačil od likvidacije trgovin (originalni izdelki s polno vrednostjo), prek blaga iz zalog, vračil (tako imenovanega retour ware), do opreme celotnih skladiščnih prostorov in proizvodnih obratov od likvidacijskih in izvršilnih dejavnosti.


Profesionalni katalog veletrgovin
Veletrgovine iz cele Evrope. In ne samo to!
Kontakt brez posrednikov

Proizvajalci, dobavitelji, distributerji, veletrgovci itd. Na enem mestu. Predstavljeno na intuitiven način, tako da lahko v hipu stopite v stik s komer koli


Veletrgovci iz več kot 70 evropskih držav ter ZDA, Afrike in Latinske Amerike. Ne omejujte se, kupujte po najnižjih cenah in ne dajajte priložnosti konkurentom


Direktne kontaktne podatke veletrgovcev. Nič več klicanja posrednikov in čakanja na odgovor. Kupujte blago neposredno od vira!


Preverjeni veletrgovci iz 150 držav
Samo preverjeni veletrgovci

Vsak veletrgovec mora opraviti naše preverjanje, preden doda vsaj eno ponudbo. Vse za vašo varnost - tako boste lahko prepričani, da kupujete pri zanesljivih podjetjih.

Blago pod 10% vrednosti

Samo na Merkandiju boste našli edinstvene ponudbe veletrgovcev, ki prodajajo blago, ki je tudi pod 10% njegove vrednosti. To je za vas velika priložnost za zaslužek, zato se ne dajte prehiteti.

Mnenja o veletrgovcih Premium

Račun Premium vam daje dodatno priložnost, da preverite mnenja drugih uporabnikov o veletrgovcih. Ali radi varno nakupujete? Pred nakupom preverite ocene drugih!

Neomejeno število kontaktov

Edina omejitev je vaš čas. Brez omejitev se obrnite na vse veletrgovce!

Veletrgovine z blagom, ki ga ne boste našli nikjer drugje.

Obrnite se na veletrgovce, ki svojega blaga ne objavljajo nikjer in prodajajo samo stacionarno. Teh ponudb ne boste našli nikjer na internetu!

Črni seznam veletrgovin Premium

Ali uporabljate druge portale? Naj vas ne zavede. Z dostopom do našega črnega seznama lahko preverite, ali je določena veletrgovina zanesljiva.

Začnite nakupovati mednarodno po najnižjih cenah!

Prijavite se Registrirajte se
Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.