FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
13 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Za kupce

Registrirajte račun že danes in kupujte ceneje!

Splošne informacije

Naši uporabniki enostavno in priročno vzpostavijo stike z veletrgovinami na Merkandiju, kjer kupujejo različno blago do 60%-80% ceneje.

Za kupce platforma Merkandi ponuja obsežno bazo podatkov o preizkušenih trgovskih podjetjih iz Nemčije, Poljske, Anglije, Avstrije, Nizozemske, Francije, Švice, Italije, Španije, Grčije, Rusije, Češke, Turčije ter ZDA, Romunije , Irska, Indija, Belgija in mnogih drugih.

Nenehno razvijamo platformo Merkandi in širimo njen doseg na nove ciljne države, zahvaljujoč temu pa število ponudb na spletni strani nenehno narašča.


Merkandi
v številkah

Več kot 100 000

uporabnikov

Več kot 1 200

komentarjev

Več kot 150

držav sveta

Za kupce to pomeni eno - še več preverjenih virov nakupa blaga iz katere koli panoge - oblačil, obutve, elektronske opreme, računalnikov, prenosnikov, živil, pijač, kozmetike, parfumov, gospodinjskih kemikalij in še veliko več.

Ne glede na to, kakšen izdelek iščete - Merkandi ponuja bazo trgovcev na debelo, proizvajalcev in distributerjev iz Evrope in celega sveta ter več deset tisoč veleprodajnih ponudb.

Kako do njih?

Dovolj je, da registrirate račun na Merkandiju, da v nekaj sekundah dosežete izbrana podjetja in se obrnete nanje za podrobnejše informacije ali ponudbe, se pogovorite o podrobnostih sodelovanja ali naročite blago.

Pridružite se nam danes in nakupujte ceneje
Registracija
Prednosti za kupce na portalu Merkandi:
Neomejena količina povpraševanj

Pošiljanje povpraševanja veletrgovcem omogočamo brez omejitev, prek kontaktnega obrazca in neposredno po elektronski pošti.

Priročen iskalnik izdelkov

Ponujamo napreden iskalnik, s pomočjo katerega lahko hitro najdete iskani izdelek.

Plošča za upravljanje računa, stikov, ponudb, urejanje podatkov

Ponujamo profesionalno ploščo za stranke, ki olajša upravljanje sporočil, najljubših veletrgovcev ali ponudb.

Dostop do črne liste trgovcev na debelo

Strankam PREMIUM nudimo črni seznam nepoštenih podjetij, ki so prevarala svoje stranke. Ta podjetja niso na seznamu trgovcev na debelo Merkandi.

Vidni kontaktni podatki veletrgovcev

V naši ponudbi in v bazi trgovcev na debelo predstavljamo popolne kontaktne podatke prodajalcev - naslov, telefonske številke, naslov spletne strani.

Dnevno glasilo z novimi veleprodajnimi ponudbami iz celega sveta

Vsak dan vam na vaš elektronski naslov pošljemo najnovejše trgovinske ponudbe z blagom po najugodnejših cenah na trgu.

Dostop do mnenj o veletrgovcih

PREMIUM strankam nudimo sistem komentarjev o veletrgovcih, ki jim omogoča prebiranje mnenj o zanesljivosti posameznih dobaviteljev.

Dostop do ponudb zalog iz 150 držav po vsem svetu s popusti do -90%

Omogočamo vam edinstveno ponudbo zalog blaga iz vse Evrope, Azije in ZDA.

Mnenja o Merkandiju

Nakupovanje na Merkandi je zabavno. Ponudbe je tukaj veliko in po mojem mnenju je dobra. Elektronika, novi in rabljeni gospodinjski aparati itd. Zato sem se registriral na Merkandi. Hvala vam!

Nadia Sultan

To je globalna platforma, ki je popolna za naše potrebe. Stranke so specifične, zato je morda to odlična poslovna priložnost. Zato velik plus.

Andreas Steinkopf

Pregleden sistem s številnimi uporabnimi funkcijami. Uporabljamo ga tako za nakup kot za prodajo, kar našemu podjetju zelo pomaga pri mednarodni trgovini.

Imre Zeller
Video o Merkandiju

Oglejte si naš kratek video, v katerem razlagamo, kako deluje naša platforma za trgovanje na debelo Merkandi. Izvedeli boste, kako lahko s pomočjo našega portala prihranite do 60-80% pri nakupih blaga za svojo trgovino.


Prednosti za kupce

Mednarodna platforma za trgovanje na debelo Merkandi združuje veletrgovce in proizvajalce predvsem iz Evrope, pa tudi iz Azije in ZDA. Naša skupnost je zaprta, a vsakodnevno rastoča skupina proizvajalcev, trgovcev na debelo, distributerjev in lastnikov trgovin, ki ponujajo ali želijo kupiti blago iz zalog, sodnih dražb, presežne proizvodnje ali razprodaje. Njen glavni cilj je trgovcem olajšati iskanje zanesljivih poslovnih partnerjev, navezovanje stika z njimi in na koncu plodno sodelovanje.

 

Za uporabnike, ki jih zanima nakup, Merkandi ponuja dostop do mednarodne baze podatkov veletrgovcev, specializiranih za prodajo,med drugimi stockov - to so veleprodajne količine zelo poceni izdelkov iz presežne proizvodnje, zalog, vračil potrošnikov, koncev serij, stockov skladišč, npr. od sezonske prodaje, pa tudi oprema po razstavi in ​​po zakupu, blago iz likvidacije trgovin in veletrgovin, skladišč in različnih industrijskih obratov.

Platforma Merkandi zaradi jasne predstavitve izdelkov v katalogu in enostavnega iskalnika omogoča hitro in intuitivno iskanje tako izdelkov kot ustreznih poslovnih partnerjev.

Dostop do kontaktnih podatkov preverjenih veletrgovin, ki ponujajo stocke. Po registraciji na spletni strani in plačilu letne naročnine dobi uporabnik dostop do obsežne baze veletrgovcev (naslovi, telefonske številke, spletna mesta in elektronski naslovi podjetij), ki se ukvarjajo s prodajo običajnih izdelkov ter zalog in outlet blaga. Zahvaljujoč platformi uporabniki, ki jih zanima nakup poceni izdelkov iz določene panoge ali asortimana izdelkov, ne bodo prisiljeni porabljati ur in pogosto brezplodnega iskanja trgovcev na spletnih mestih. Po prijavi na našo spletno stran, vam bo po kliku na "Veleprodaja" predstavljen seznam preverjenih podjetij, ki se ukvarjajo s stocki ali običajnim blagom. Vsako skladišče na Merkandiju je preverjeno, kar vključuje preverjanje njegove verodostojnosti s strani naših zaposlenih. Zahvaljujoč temu so vsi uporabniki trgovske platforme Merkandi lahko prepričani, da imajo opravka le s fizično obstoječimi podjetji, ki resnično prodajajo zaloge, outlet ali presežke. Kdor želi objaviti svojo ponudbo na Merkandiju, bo preverjen.

Poleg tega kartica vsakega veletrgovca vsebuje informacije, katerih namen je kupcu olajšati stik in nakup izdelkov, ki jih prodaja prodajalec. Te informacije se med drugim nanašajo na oblike dostave blaga, načini plačila za kupljeno blago ali jeziki, v katerih se lahko obrnete na grosista. Uporabniki računa PREMIUM vidijo tudi mnenja, ki so jih kupci izdali trgovcem.

Za vaše udobje je na spletnem mestu Merkandi na voljo tudi napredno iskanje veletrgovcev. Tako se lahko na seznamu nahajajo le trgovci na debelo iz države, ki jo je izbral uporabnik, npr. trgovci na debelo iz Nemčije, trgovci, ki ponujajo samo izdelke iz izbrane industrije ali panoge (trgovci, ki ponujajo npr. oblačila, otroške izdelke, blago iz likvidacije podjetij) ali dano blagovno skupino, npr. novi izdelki, prenovljeno blago. Prav tako je mogoče prikazati samo tiste trgovce, ki ponujajo blago na zahtevo.

Dostop do kataloga izdelkov, razvrščenih v kategorije in podkategorije. Vsak dan nove ponudbe stockov. Zahvaljujoč trgovski platformi Merkandi lahko njeni uporabniki v eni uri dobijo podrobne informacije o najcenejših ponudbah na evropskem trgu. Poleg tega trgovci na debelo v opisu ponudbe zagotavljajo podrobne podatke, ki uporabnikom pomagajo pri odločitvi za nakup, npr.informacije o ceni, količini blaga, ki je na voljo, znesku minimalnega naročila ali o načinih plačila in pogojih dostave. Te informacije kupcu omogočajo primerjavo in izbiro najboljše ponudbe na trgu.

Da bi zmanjšali tveganje spletnih nakupov, platforma Merkandi svojim uporabnikom ponuja dostop do baze podatkov samo predhodno preverjenih veletrgovin. Poleg tega ima spletno mesto sistem mnenj, ki je zbirka informacij o veletrgovcih. Ti komentarji so oblika povzetka transakcij kupcev, ki priporočajo ali odsvetujejo sodelovanje z določenim veletrgovcem.

Platforma Merkandi ponuja tudi kontaktne obrazce za lažji stik z izbranim veletrgovcem, glasilo z informacijami o novih ponudbah, pomembnih spremembah spletnega mesta, promocijah in pomoč oddelka za pomoč strankam, odprto od ponedeljka do petka.

Platforma za trgovanje na debelo Merkandi podpira izgradnjo mreže poslovnih stikov. Olajša iskanje zanesljivih trgovcev na debelo, ki ponujajo zaloge iz panoge, ki zanima kupca, poleg tega pa omogoča hiter in enostaven stik z veletrgovcem in nakup izdelkov po najugodnejših cenah na trgu.

Pridružite se nam danes in nakupujte ceneje
Registracija
Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.