FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Za kupce

#1 platforma za veleprodajno trgovanje za kupce. Najboljše ponudbe blaga iz vsega sveta. Prevelike zaloge, artikli ob koncu serije in še veliko več. Do 90% ceneje

Kaj je Merkandi?

Merkandi je mednarodni veleprodajni portal, ki povezuje veleprodajne kupce s prodajalci. Na Merkandi boste našli različne izdelke v velikih količinah od dobaviteljev iz vsega sveta. To je platforma za podjetnike, ki iščejo priložnosti za nakup blaga na debelo po najboljših cenah.

Več kot 100 000

uporabnikov

Več kot 1 200

komentarjev

Več kot 150

držav sveta

Odkrijte svet veleprodajne trgovine z Merkandijem

V Merkandiju se zavedamo, da uspeh v veleprodaji zahteva dostop do najboljših ponudb in zanesljivih poslovnih partnerjev. Zato smo ustvarili platformo za kupce, ki ponuja številne ugodnosti:

Neomejena količina povpraševanj

Pošiljanje povpraševanja veletrgovcem omogočamo brez omejitev, prek kontaktnega obrazca in neposredno po elektronski pošti.

Priročen iskalnik izdelkov

Ponujamo napreden iskalnik, s pomočjo katerega lahko hitro najdete iskani izdelek.

Plošča za upravljanje računa, stikov, ponudb, urejanje podatkov

Ponujamo profesionalno ploščo za stranke, ki olajša upravljanje sporočil, najljubših veletrgovcev ali ponudb.

PREMIUM
Dostop do črne liste trgovcev na debelo

Strankam PREMIUM nudimo črni seznam nepoštenih podjetij, ki so prevarala svoje stranke. Ta podjetja niso na seznamu trgovcev na debelo Merkandi.

Vidni kontaktni podatki veletrgovcev

V naši ponudbi in v bazi trgovcev na debelo predstavljamo popolne kontaktne podatke prodajalcev - naslov, telefonske številke, naslov spletne strani.

Dnevno glasilo z novimi veleprodajnimi ponudbami iz celega sveta

Vsak dan vam na vaš elektronski naslov pošljemo najnovejše trgovinske ponudbe z blagom po najugodnejših cenah na trgu.

PREMIUM
Dostop do mnenj o veletrgovcih

PREMIUM strankam nudimo sistem komentarjev o veletrgovcih, ki jim omogoča prebiranje mnenj o zanesljivosti posameznih dobaviteljev.

Dostop do ponudb zalog iz 150 držav po vsem svetu s popusti do -90%

Omogočamo vam edinstveno ponudbo zalog blaga iz vse Evrope, Azije in ZDA.

Registrirajte se še danes in kupujte ceneje!

Pridružite se skupini več kot 100.000 zadovoljnih uporabnikov

Mnenja o Merkandiju

To je, kako nas ocenjujejo naši uporabniki

Zelo profesionalna služba za stranke. Gospa Marija je najboljši primer prave osebe na pravem mestu. Pomoč je hitrejša, kot se ohladi kava v skodelici, gospa Marija je vedno vljudna in pripravljena pomagati. Lahko vas spodbudi k uporabi platforme – nikakor je ne smete zamenjevati z vsiljivimi zvijačami za nastavitev računa. Kar zadeva samo platformo, je preprosta, pregledna in daje veliko možnosti ter prijetna za uporabo.


Pawel Goldyn

Zelo ažurne informacije, prijazna storitev in intuitiven menijski nadzor omogočajo enostavno in pregledno delo s portalom. Najlepša hvala ekipi Merkandi.


Thofe24 GmbH - Romy Barth

Dobra platforma za iskanje blaga in naslovov. Samo tukaj lahko najdete najboljše ponudbe. Za vse vrste blaga. Tukaj so najboljši stiki za vse vas. Največja izbira blaga na zalogi Varno nakupovanje


Nedim Muratovic

Ugodnosti za kupce

Ves svet na dosegu roke

Na mednarodni veleprodajni platformi Merkandi združujemo proizvajalce in veletrgovce predvsem iz Evrope, pa tudi iz Azije in ZDA. Naša skupnost je rastoča skupina proizvajalcev, trgovcev na debelo, trgovskih posrednikov, distributerjev in lastnikov trgovin, ki vsak dan ponujajo ali želijo kupiti novo in rabljeno, obnovljeno ali poškodovano blago. Naš glavni cilj je trgovcem olajšati iskanje zanesljivih poslovnih partnerjev, navezovanje stikov z njimi in navsezadnje plodno sodelovanje.

Uporabnikom, ki se zanimajo za nakup, Merkandi ponuja dostop do mednarodne baze veletrgovcev, specializiranih za prodajo običajnih izdelkov in artiklov iz zaloge - to so veleprodajne količine zelo poceni izdelkov iz proizvodnih viškov, skladiščnih viškov, blaga iz vračil potrošnikov, po koncu prodaje. serijski izdelki, na primer sezonske razprodaje, pa tudi porazstavna in ponajemna oprema ter blago iz likvidacije trgovin, veletrgovin, skladišč in raznih industrijskih obratov.


Obsežna baza preverjenih trgovskih podjetij

Po registraciji in plačilu letne naročnine uporabnik dobi dostop do obsežne kontaktne baze veletrgovcev (naslovi, telefonske številke, spletne strani podjetij), ki prodajajo običajne izdelke ter blago na zalogi in outletih.

Vsak veletrgovec na Merkandi je preverjen s preverjanjem njegove verodostojnosti s strani naših zaposlenih. Zahvaljujoč temu uporabniki trgovalne platforme Merkandi dobijo dostop do preverjenih podjetij in tako povečajo varnost transakcij. Vsi, ki želite objaviti svojo ponudbo na Merkandiju, ste predmet preverjanja.


Popolne informacije na enem mestu

Zahvaljujoč platformi uporabnikom, ki jih zanima nakup poceni izdelkov iz določene panoge ali asortimana, ni treba porabiti ur za dolgo in pogosto brezplodno iskanje veletrgovcev na spletnih mestih. Po prijavi v Merkandi in kliku na "Veleprodaja" se jim prikaže seznam preverjenih podjetij, ki se ukvarjajo z veleprodajo, zalogo ali navadnim blagom tako v Evropi kot po svetu.

Vsaka kartica veletrgovca vsebuje podatke, ki kupcu olajšajo stik in nakup izdelkov, ki jih ponuja prodajalec. Te informacije med drugim vključujejo: oblike dostave blaga, načine plačila za kupljeno blago ali jezike, v katerih lahko kontaktirate veletrgovca. Uporabniki računa PREMIUM lahko vidijo tudi mnenja, ki jih veletrgovcem dajejo drugi kupci. To je oblika povzetka transakcij kupcev, ki priporočajo ali odsvetujejo sodelovanje z določenim veletrgovcem.

Registrirajte se še danes in kupujte ceneje!

Pridružite se skupini več kot 100.000 zadovoljnih uporabnikov

Napredni iskalnik

Pregledna predstavitev spletnega mesta in enostaven iskalnik omogočata hitro in intuitivno iskanje ustreznih poslovnih partnerjev in izdelkov. Tako lahko seznam vključuje samo trgovce na debelo iz države, ki jo izbere uporabnik, na primer veletrgovce iz Nemčije, veletrgovce, ki ponujajo samo izdelke iz izbrane panoge ali podpanoge (npr. oblačila, otroški izdelki, blago iz likvidacije podjetja) ali dano skupino izdelkov. , na primer novi izdelki, prenovljeno blago.

Veletrgovce lahko v iskalniku tudi priročno in hitro razvrstite po številu ponudb, ki jih imajo, ali ponudbe po ceni ali datumu dodajanja. Prav tako je možno prikazati le tiste veletrgovce, ki ponujajo blago po naročilu. Iskalno polje je napredno orodje, ki zoži iskanje po ključnih besedah, na primer: znane blagovne znamke ali izdelki.


Široka paleta izdelkov

Na trgovalni platformi Merkandi je uporabnikom na voljo tudi pregledna predstavitev ponudbe, organizirane v kategorije in podkategorije. Nove ponudbe delnic so objavljene vsak dan. V opisu ponudbe veletrgovci navedejo podrobne podatke, kot so cena, razpoložljiva količina blaga, minimalni znesek naročila, načini plačila in pogoji dostave. Zahvaljujoč temu lahko uporabniki hitro pridobijo podrobne informacije o najcenejših ponudbah na evropskem trgu.

Poleg tega platforma Merkandi med drugim ponuja: obrazci, ki olajšajo stik z izbranim veletrgovcem, personalizirano glasilo z informacijami o najboljših ponudbah, pomembnih spremembah na spletni strani in akcijah ter pomoč večjezičnega oddelka za pomoč uporabnikom, ki je odprt od ponedeljka do petka.

Če povzamemo, platforma za veleprodajno trgovanje Merkandi podpira gradnjo mreže poslovnih stikov. Omogoča lažje iskanje zanesljivih veletrgovcev, ki ponujajo zaloge iz panoge, ki zanima kupca, omogoča pa tudi hiter in enostaven stik z veletrgovcem ter nakup izdelkov po najboljših cenah na trgu.

Merkandi na svetu

Države, v katerih poslujemo z našimi strankami

 

150 držav

Imamo ponudbe in uporabnike iz kar 150 držav

34 domen

Imamo kar 34 jezikovnih različic naše platforme

Na stotine tisoč ponudb

Sortiment vseh kategorij od veletrgovcev z vsega sveta

Registrirajte se še danes in kupujte ceneje!

Pridružite se skupini več kot 100.000 zadovoljnih uporabnikov

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.