FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

100% Organska Arabica Kava Scrub 12 oz. z naravno kavo

4,65 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
300 kosov
Država
Združene države
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
PRP-US-256
Nazadnje posodobljeno
pred 8 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

100% ORGANSKI ARABICA KAVNI FIŽOL - 100% čisti in naravni čiščenje telesa z odlično gurmansko Arabica kavo fižol, Mrtev morje scrub in vlažilno kokosovo in mandljevo olje.
Ta vrhunska mineralna mešanica pomaga zmanjšati videz celulita, krčnih žil, ekcemov, akn in drugih kožnih razmer. FIRM & SMOOTH - Pure organska arabica kavni scrub zmanjšuje neviden videz celulita in zagotavlja gladko in trdno polt.
Z nežno masažo luščenja v kožo se stimulira krvni obtok, izboljša se krvni obtok in koža je žametno mehka in omehča. REPAIR & PROTECTION - poln antioksidantov Pure Organic Arabica Coffee Bean Scrub bogati vašo kožo in preprečuje staranje kože, kot so fine linije, gube in sončne pege.
Kofein v tem drgnjenju deluje kot žilni omejevalec, krčenje krvnih žil, zmanjšanje videza krčnih žil, in lahko celo osvetli temne kroge pod očmi, utesnjenje kože tone. EXFOLIATE & CLEANSE – Organic Arabica kavni tereni v kombinaciji z naravno soljo iz Mrtvega mora za odstranjevanje kosmate, suhe kože in razkrivanje zdrave, mladostne kože. Abrazivni učinek soli razstruplja in temeljito očisti kožo, medtem ko kožo prijazna olja in maslo hidratizirajo in vlažijo. Doseči mehko teksturo in gladkejši videz, medtem ko se počutite osveženega in pomlajenega.
ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO - Kupite s popolnim zaupanjem, smo prepričani, da so naši Pure izdelki najvišje kakovosti in najučinkovitejši na trgu!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.