FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Osram T8 36W / 640 LUMILUX hladno bele G13 cevne žarnice - polna paleta 1250 enot

0,59 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1250 kos
Dostopna količina
32000 kosov
Država
Latvija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Osram
Čas dostave
14 dni
Nazadnje posodobljeno
pred 4 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Odkrijte učinkovitost in kakovost žarnic Osram T8 36W/640 LUMILUX Cool White, ki so zdaj na voljo v polni količini palet 1250 enot. Cevaste žarnice, zasnovane za komercialno in industrijsko uporabo, zagotavljajo svežo, hladno belo svetlobo pri barvni temperaturi 4000K.

Vsaka žarnica ima standardno vtičnico G13 in meri 590 mm v dolžino, zaradi česar je primerna za vrsto svetil. Kot izdelek Osrama, uglednega proizvajalca v svetlobni industriji, lahko od družine LUMILUX pričakujete dosledno zmogljivost in vzdržljivost.

S skupno razpoložljivo količino 32.000 enot smo opremljeni za učinkovito obravnavo veleprodajnih naročil. Ne glede na to, ali imate zaloge za obsežne namestitve ali stalne potrebe po vzdrževanju, je naš inventar pripravljen na vaše zahteve.

Predvideni čas dostave običajno traja 1 teden za večino evropskih držav, čeprav se ta lahko razlikuje. Naš cilj je zagotoviti nemoten in priročen postopek dostave, prilagojen specifičnim potrebam vaše lokacije.

Za vsa vprašanja v zvezi z možnostmi plačila vam je naša ekipa v pripravljenosti, da vam pomaga. Prizadevamo si, da bi bil transakcijski postopek čim bolj brezhiben, s čimer zagotovimo, da se lahko osredotočite na kakovostne svetlobne rešitve, ki jih iščete.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.