WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

3.0L Klausberg KB-7015 Kotliček za žvižganje iz nerjavečega jekla za vse vire toplote

11,27 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
6 kos
Dostopna količina
2200 kosov
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
KB-7015
EAN:
5902666610157
Nazadnje posodobljeno
pred 2 tednoma

Aktualne ponudbe v kategoriji Aktualne ponudbe veletrgovca
Opis ponudbe

Odkrijte funkcionalnost in vzdržljivost Klausberga KB-7015, 3,0-litrskega žvižgača vode kvadratne oblike, izdelanega iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Ta kotliček je zasnovan tako, da ustreza estetiki in zmogljivosti, zato je idealna izbira za kuhinje, ki cenijo obliko in funkcijo.

Zasnovan z mislijo na združljivost, je naš kotliček primeren za vse vire kuhanja, zaradi česar je vsestranski kuhinjski spremljevalec. Ne glede na to, ali je vaš vir toplote plinski, električni, indukcijski ali keramični, je kotliček Klausberg zasnovan tako, da deluje učinkovito.

Opremljen s funkcijo žvižganja, kotliček oddaja jasen signal pri vrenju in dodaja plast varnosti in udobja vaši kuharski izkušnji. Ta akustična funkcija zagotavlja, da se lahko osredotočite na druga opravila, medtem ko se voda segreje.

Kvadratna oblika ni le estetsko edinstvena, temveč omogoča tudi enostavno uporabo. Njegova zasnova je namenjena zagotavljanju vizualne privlačnosti in praktičnosti, kar zagotavlja udobno izkušnjo polivanja vsakič.

Idealen za veleprodajo, ta kotliček ponuja velikodušno zmogljivost 3,0 litra, kot nalašč za postrežbo več skodelic vaših najljubših pijač. To je zelo primerno za trgovce na drobno, ki želijo svojim strankam ponuditi kakovostno kuhinjsko posodo.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.