FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Cena se pogaja za naročila v razsutem stanju

100% sveže kuhane kokosove mase, Coco Junction Coconut Cider Occit vsebuje 17 aminokislin in vitaminov in mineralov, ki jih kis iz navadne kokosove vode ne more ponuditi! Coco Junction Jabolčni kis ima nizek glikemični indeks (35). Ima avtentičen okus svežega kokosovega nektarja s pravo ravnovesje občutljive kisline in sadne sladkosti

***

Svež sok kokosovega drevesa se morda zdi malo verjetan vir jabolčnega kisa, ampak hej, dobre stvari prihajajo iz presenetljivih krajev. Coco Junction Jaslični kis ima 17 aminokislin in antioksidantnih lastnosti, zaradi česar je dober za srce in idealen za ljudi, ki poskušajo upravljati težo.

Naš jabolčni kis se stisne iz ekoloških jasli kokosa na Filipinih, kjer so najbolje uravnotežene kokosove palme na svetu že od leta 1840. Njena eksotična tangičnost je kaljeno s svežo sadno sladkostjo sveže kokosove vode.

Bodisi kot solatni preliv, maslna omaka na naslednjem žaru ali kot ena od vaših sestavin kuhanja, dodajte v obrok koktajl s kokosovim kisom.

NAVODILA ZA UPORABO: Uporabite za pripravo omak, solatni prelivi ali dips za dodajanje v hrano. Ali vzemite 1-2 žlici vode za naravno čiščenje telesa (kot alternativa jabolčni kis).

SESTAVINA: Ekološki kokosov sok

SHRANJEVANJE: Shranjujte na hladnem, suhem mestu.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.