FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
13 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Fleksibilno steklo Lite 3mk
Opis izdelka + ključne značilnosti

3mk fleksibilno steklo Lite hibridno steklo za Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max
3mk Flexible Glass Lite 6H hibridno steklo za Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max je visokokakovosten izdelek, ki odlično ščiti našo napravo. Telefonsko steklo, ki ga je izdelal poljski proizvajalec 3mk, pokriva samo ploski del zaslona naprave in je tako združljivo z vsemi primeri. Največja prednost Flexible Glass Lite je njegova izjemno tanka oblika. Hibrid stekla in folije meri le 0,16 mm v debelino in zagotavlja trdoto 6H.

3MK je poljska blagovna znamka, ki proizvaja predvsem kaljeno steklo, hibridno steklo, etuije in zaščitne folije. Vsi izdelki 3mk® so izdelani z največjo skrbnostjo, zasnovani tako, da zagotavljajo najboljšo in najbolj nevidno zaščito naših naprav. Blagovno znamko odlikujejo bogate izkušnje, kar potrjujejo različne študije, certifikati in nagrade.

Proizvajalec

3mk

Serije

Fleksibilno steklo Lite

Vrsta izdelka

Hibridno steklo

Združljivost

Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max

Dimenzije stekla:

157 x 74 (+/- 2mm)

Dimenzije naprave:

160.71 x 78.58 mm

Visoka kakovost in natančnost izdelave
3mk Flexible Glass Lite 6H, prilagojen zaslonu Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Max, je visokokakovostna zaščita zaslona za naš pametni telefon. 6H zaščita pred trdoto in praskami bo odlično zaščitila najbolj občutljiv del zaslona Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max.
Steklo 3mk je bilo izboljšano s posebnimi keramičnimi premazi, zaradi česar je bila dosežena visoka trdota stekla, ki presega zaščitne folije.

Visoka odpornost
Zaščitno steklo za zaslon, ki združuje hibridne rešitve z visokokakovostnimi premazi, nam bo omogočilo varno uporabo pametnega telefona kjerkoli. Struktura stekla 3mk je odporna na lom, kar je še posebej uporabno pri neželenih padcih.

Inovativne rešitve
Proizvajalec oblikuje svoje izdelke na pravih telefonih, kar vam omogoča, da dobite popolno obliko, ki upošteva vse gumbe, zvočnike, senzorje in kamere - tako da se izdelek popolnoma prilega napravi. Izdelki 3mk® se držijo zahvaljujoč Inviscid-Sil, nelepljivemu silikonu, ki omogoča več namestitev.

Komplet vsebuje:
1 kos. FlexibleGlass Lite™ za zaslon Nalepke Fit-In™ - za enostavno pozicioniranje stekla Listi za pritrditev™ prahu - za pomoč pri odstranjevanju prašnih delcev Kartica™ proti mehurčkom - za odstranjevanje zračnih mehurčkov CleaningSet - za čiščenje zaslona



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.