FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

A2 ušesna konica 3 5 mm čistilo za ušesa in endoskop 6 led

10,09 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
33 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

1080P HD brezžično orodje za odstranjevanje ušesnega voska HD z digitalnim ušesnim skopom Light, zelo enostavno in varno za uporabo, vam pomaga preveriti ušesa, usta, nos ali druge dele telesa kadarkoli in kjerkoli.
3,5 mm varna in konstantna temperatura: S tem inovativnim ušesnim endoskopom lahko enostavno odstranite ušesni vosek ali pregledate okužbe ušes. Zagotavlja sliko visoke ločljivosti, ki vam omogoča zelo natančen pregled ušesnega kanala in bobniča. Ta 3,5 mm ušesni endoskop je primeren tako za odrasle kot za otroke. Ne skrbite, ali bo vroče ali hladno, vgrajeni sistem ga bo uravnaval pri konstantni temperaturi.

Vodoodporna in polnilna USB zasnova: vodoodporni endoskop za ušesa IP67, primernejši za odrasle, otroke in hišne ljubljenčke. Primerno za vsakodnevno čiščenje, enostavno čiščenje z vodo ali obrišite z alkoholom, preprosto in priročno! Ta endoskop otoskop je praktičen za vsakodnevno spremljanje ušes, nosu, ust, grla in drugih zdravstvenih težav. Lahko poskrbite za zdravje svoje družine ali prijateljev in celo vaših hišnih ljubljenčkov.

Nepogrešljivo gospodinjsko orodje: če čutite srbenje ali nelagodje v ušesih, lahko z endoskopom za ušesa enostavno preverite vnetje ušesa. Opremljen je z akumulatorsko baterijo 350mAh za dolg delovni čas, lahek in enostaven za prenašanje.

Izdelan iz medicinskega PC + silikonskega materiala, organske kakovosti, mehke in silikonskega zaščitnega čepa je mogoče prilagoditi različnim ušesom. Z ustreznim nagibnim kotom, ki ne le učinkovito očisti ušesni vosek, ampak tudi ne opraska ušesnega kanala. Prilega se globini ušesnega kanala, ki lahko zaščiti naš ušesni kanal in bobnič pred poškodbami.

Lastnosti:1. Ultra ploski 3,5-milimetrski objektiv2. 500 W slikovnih pik, preobčutljivostni senzor3. Brezžična povezava WiFi, enostavna uporaba4. Inovacijska Q-elastična ušesna vedra

Specifikacije:

Premer lana: 4,5 mm.
Goriščna razdalja: 1,5-2 cm.
Piksli: 5.0MP
Ločljivost: 1080P
Slikovni senzor: COMS
Hitrost sličic: 30 sličic na sekundo
Temperatura okolice: -10 ~ 50 °C.
Gravitacijski senzor: 4 osi
Vir svetlobe: 6 x LED diode (5 x bela svetloba, 1 x modra svetloba)
Kapaciteta baterije: 250 mAh.
Polnjenje iz Ti Ich: 90 minut
Delovni čas: 90 minut.
Čas pripravljenosti: 120 dni
Vodoodpornost: (samo leča!)
Združljive naprave: Večina pametnih telefonov in tabličnih računalnikov Android in iOS (ne podpira ogleda v računalniku).

Paket vključuje:
1 x otoskop.5 x čep za ušesa.5 x bombažna palčka3 x luskasta palčka.5 x alkoholna blazinica.1 x vtič za zaščito ušesnega kanala.1 x Podatkovni kabel USB.1 x Navodila za uporabo (angleščina ni zagotovljena).1 x škatla za shranjevanje.

Opomba: pred uporabo preverite svoje okolje. Izdelka ne uporabljajte v okolju, kjer nekdo teče, da bi se izognili udarcem. Ta izdelek ni priporočljiv za otroke, mlajše od 3 let.

Enostavna povezava in hitro delovanje: prenesite aplikacijo v samo 4 korakih in jo namestite v napravo. Povežite Wi-Fi v nastavitvah telefona. Odprite aplikacijo in videoposnetek v živo se bo prikazal na zaslonu. Ušesni endoskop 1080P lahko postavite v držalo za enostaven pregled. Shranite slike ogledala.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.