FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Veseli smo, da vam lahko ponudimo zelene košarkarske kratke hlače blagovne znamke Adidas Ekit po izjemni ceni 10 €. To je likvidacija delnic, kar pomeni, da dobite odlične cene za ta kakovostni izdelek.

Košarkarske kratke hlače Adidas Ekit so zasnovane tako, da igralcem zagotavljajo optimalno udobje. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, so močni in lahki, kar omogoča veliko svobodo gibanja na terenu. Njihov svetlo zelen dizajn prinaša dodaten pridih sloga v vašo košarkarsko obleko.

Izkoristite to izjemno ponudbo za opremljanje košarkarske ekipe ali prenovo lastne športne garderobe. Košarkarske kratke hlače Adidas Ekit so na voljo v različnih velikostih, v vodniku po velikostih pa izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Ne zamudite te priložnosti, da dobite kakovostne košarkarske kratke hlače po neprekosljivi ceni. Oddajte naročilo zdaj in uživajte v hitri in zanesljivi dostavi. Če imate kakršna koli vprašanja ali zahteve za dodatne informacije, se obrnite na nas. Na voljo smo vam, da vam pomagamo pri izbiri.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.