FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
16 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Opis izdelka Alogy Nylon Strap + Poudarki

Poudarki izdelka: Blagovna znamka: Alogy Model: Najlonski trak Primerno za: Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8/SE Primerno za primere: 38/40/41mm Material: najlon Dolžina traku: 248 mm Širina traku: 25 mm Nastavljivo glede na vaše individualne potrebe Enostavna montaža in razstavljanje Inovativna in elegantna oblika Lahka in prijetna na otip Prilagaja se zapestju Mehka obloga odvaja vlago
Visoka kakovost *POZOR! Najlonski trak podjetja Alogy je bil popolnoma prilagojen uri Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8/SE (38/40/41mm). Najlonski trak Alogy je vrhunski izdelek, izdelan iz visokokakovostnega najlona, ki se odlično prilega vašemu zapestju in zagotavlja udobje pri vsakodnevni uporabi naprave.
Udobje uporabe Pašček se nežno prilepi na zapestje, zaradi česar je vsakodnevna uporaba naprave čisti užitek. Pašček je nastavljiv tako, da ustreza vašim potrebam, zahvaljujoč posebnim pritrdilnim elementom (tkaninskim jezičkom), nameščenim na traku.
Eleganten in praktičen S svojim elegantnim zaključkom in pozornostjo do detajlov ura ne bo le dodatek vašemu športnemu življenjskemu slogu, temveč bo svoje mesto našla tudi med elegantnimi srečanji s prijatelji.
Eko majhen paket Embalažo za naše izdelke smo oblikovali tako, da prihrani prostor! Odkrijte svojo skrb za okolje. Izberite majhne pakete!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.