FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
14 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Aluminijasto folijo trak samo streha Vodoodporna izolacija Trak

15,25 € /kos cena brez DDV
Na zahtevo

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
15 kosov
Država
Avstralija
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
PS-15025BT
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

FUNKCIJE
>Brand: Prime Solutions
>Built to Last
>Kakovostni material
> Strpnost
>Odpornost proti solzam
>Odločajni zaključek

SPECIFIKACIJE
>Adhesive: akril
>Material: Aluminijasta folija +Lepilo +Papir
>Adhesive Tip: Voda aktivirana, vroča taline
>Feature: nepremočljiv
>Stranka: enostranska
>Temperatura:-40 ~ +120 °C
> Velikosti: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

PAKET VKLJUČUJE
Po naročilu

O IZDELKU
Nehaj se boriti z neusmiljenem, nezauspešnim trakom. Prime Solutions aluminijasta folija trak je nova, sodobna alternativa za domačo in profesionalno uporabo. Naš aluminijasti trak iz folije je močnejši od lepljivega traku, enostavnejši za uporabo in zanesljivejši za vse vaše potrebe po kasetah. Lahko se uporablja na skoraj vse- od tesnjenja škatle do montaže plakatov za pritrjevanje cevi aparatov. Kot nalašč za projekte na poti, ki potrebujejo hiter popravek.

>Prime Solutions aluminijasta folija trak je lahka, enostavna za uporabo aluminijaste folije trak, ki se lahko samo izreže in raztrga. Zagotavlja vam najboljšo vrednost za vaš denar, saj ga je mogoče enostavno ponovno uporabiti v več projektih, namesto da bi veliko porabili za trakove za enkratno uporabo. Ne škoduje nobeni površini, hkrati pa se učinkovito drži samega sebe ali okolice.

> Aluminijasta folija trakovi se uporabljajo na ščivih in sklepih iz steklenih vlaken in aluminijastih hrbtnih cevnih plošč. Obloženi z gumijastim lepilom, občutljivim na tlak, zagotavljajo odlično pregrado za izparevanje in skladnost z nepravilnimi površinami. Aluminijasta folija trak se lahko uporablja za ščitenje in pokrivanje toplotne izolacije. Poleg tega je pripravljena za uporabo.
> Zavijte izolacijo okoli vsakega odtisov in tako omogočite, da se bo hlapna pregrada obrnjena proti obrazu. S folijo previdno zatesnite vsak šiv. Nadaljujte po dolžini vsakega cevka, pri tem pa zagotovite, da je vsak zvitk izolacije varno prilenjen na sosednji trak izolacije.
> Aluminijasta folija trakovi so polimerno obloženi, in so kot nalašč za premazovanje električnih kablov . Trakove lahko uporabljate tudi za zavijanje instrumentov, izolacijskih kablov in katerega koli drugega temperaturno občutljivega električnega materiala.
>Prime Solutions aluminijasta folija trak je trpežen, trajen in zanesljiv izdelek, ki se ne bo olupil ali raztrgal. Za razliko od drugih trakov na trgu ta trak ne bo pustil ostankov za sabo in ga je mogoče odstraniti, ne da bi za seboj pustili lepljive ostanke. Trak je dobra izbira, ko morate zatesnjeti in zaščititi.
> Aluminijasta folija trak zagotavlja odsevno plast na občutljivih in občutljivih površinah, ki jih ščiti pred visokimi temperaturami, ultravijolično in infrardečo svetlobo, pa tudi vlago in določene kemikalije. Sintetična gumijasta podlaga za lepilo ni reaktivna, zato jo lahko nanesite na katerokoli površino.

OPOMBA: Ta artikl bo odposlan iz Avstralije z Avstralijo-Wide Express Dostavni servis. **Med običajnim delovanjem logističnih/kurirskih storitev (razen motenj ali zamašenosti) je rok dostave približno 3-6 poslovnih dni za naslove v večjih mestih, mestih in mestnih naseljih. Za podeželske naslove lahko pride do dodatne zamude nekaj poslovnih dni.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.