FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Amaz električni odstranjevalec blackhead

5,72 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
93 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Roba
SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Naša naprava še posebej temeljito in globoko očisti vaše pore, zanesljivo vpija odvečni sebum, ščiti in trajno ščiti vašo kožo pred ogrci ter zagotavlja občutek svežine in čistoče.

Naša koža je izpostavljena številnim zunanjim vplivom.
Sonce, izpušni plini, ogrevalni zrak, pa tudi stres ali hormoni lahko negativno vplivajo na kakovost kože.
Verjetno vsi poznajo posledice: ogrci, velike pore ali celo akne pokvarijo našo kožo in pogosto smo nezadovoljni z našim videzom.

Zakaj naj uporabljam čistilo za pore? Naše čistilo za pore se tesno prilega vaši roki in je hitro in enostavno za uporabo.
Uporabite čistilo za pore na velikih ali majhnih predelih kože za ciljno nanašanje, zahvaljujoč 5 različnim glavam, ki jih je mogoče po potrebi enostavno zamenjati. Zato je naša naprava primerna za občutljivo kožo, za odstranjevanje odmrlih plasti kože ali celo za masažo obraza: zahvaljujoč sesalni moči koža izgleda čvrstejša, saj spodbuja krvni obtok in ima hkrati pomirjujoč učinek.
3 različne stopnje močne intenzivnosti vam omogočajo fleksibilno izbiro glede na stanje vaše kože, zato je primerna za vse tipe kože.

Čiščenje obraza1. Pred uporabo previdno očistite obraz na običajen način z uporabo običajnih izdelkov.
2. Najbolje je, da obraz pripravite s parno kopeljo za obraz, da nežno odprete pore. Če želite to narediti, preprosto napolnite majhno posodo z vrelo vodo in pokrijte glavo z brisačo.

Nega po nanosu3. Izberite pravi fiksator in ga nežno vodite po obrazu, ne da bi predolgo ostali na enem mestu (ne več kot 2 sekundi), da se izognete rdečici in poškodbam. Če želite to narediti, začnite pri T-območju (čelo, nos, brada) in počasi delajte od zunaj navznoter.
5. Po nanosu previdno očistite pripomoček in uporabljene dodatke ter nadaljujte z nego kože kot običajno, npr. nanesite pomirjujočo kremo za obraz za pomiritev in nego kože.

Opomba: Čistila za pore ne puščajte na sredini obraza, temveč ga počasi potisnite do roba obraza, da ga ne boste boleče odstranili.
Ne uporabljajte več kot enkrat ali dvakrat na teden, da preprečite draženje kože.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.