FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
16 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Spoštovani poslovni partnerji,

Z veseljem vam predstavljamo ekskluzivne ponudbe originalnih Amazon palet!

- Naša paleta izdelkov vključuje tako 16 kot 32 paletnih možnosti, ki vključujejo impresivno paleto visokokakovostnih izdelkov. V teh paletah boste našli izdelke priznanih blagovnih znamk, kot so Apple, Samsung, Sony, Bosch, Einhell, WMF, JBL, Delonghi, Roborock in številne druge znane proizvajalce.

- Velik pomen pripisujemo dejstvu, da vam ni treba opravljati "slepih" nakupov pri nas. Namesto tega boste prejeli podrobne sezname, na podlagi katerih lahko izberete. tako da lahko izbirate glede na svoje potrebe in zahteve.

- Poudariti želimo, da so naše ponudbe vrnjeno blago, ki so ga stranke vrnile iz različnih razlogov. Naših izdelkov ne testiramo!!

- Naše palete ponujajo povprečno ceno v razponu od 4 do 7 evrov na kos, kar vam omogoča nabavo visokokakovostnega blaga na izjemno stroškovno učinkovit način.

- Vaše palete bodo dostavljene prek zaupanja vrednega ponudnika storitev pošiljanja Courierheld. Naša skladišča so strateško locirana v Nemčiji, Španiji in na Poljskem, da se zagotovi nemotena in pravočasna dostava.

- Opozarjamo, da je naša ponudba namenjena izključno poslovnim strankam (B2B) in zato ne moremo ponuditi nobenih garancij ali dvigov.
- Zasebne zainteresirane stranke, ki bi želele izkoristiti to ponudbo, se izrecno strinjajo s pogoji poslovanja za poslovne stranke.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.