WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Apple iPhone 6s 64GB + Nov magnet hitro polnjenje kabel in nov adapter za iPhone in Nov vtič za napajanje, kot tudi Nov Flip Flop Cover.
Apple iPhone 6s 64GB v Space Gray prepriča s svojo 12-milijonsko kamero in senzorjem prstnih odtisov Touch ID.
Kaj ponuja iPhone 6s?
Apple iPhone 6s 64GB vam ponuja 4,7" retina HD zaslon s 3D Touch. Fotoaparat ima Focus Pixels in True Tone Flash in omogoča snemanje fotografij v živo: Posneto je tudi 1,5 sekunde pred in po dejanski sliki. Na sprednji strani je naprava opremljena s 5-milijonski faceTime HD fotoaparatom, ki je kot nalašč tudi za selfieje. LTE do 300 Mbit/s in WLAN omogočajo hitro deskanje po internetu. Za dizajn je značilen nepretrgani enojni videz.
Zakaj iPhone 6s je še vedno vredno
IPhone 6s je pametni telefon devete generacije iz appla in je bil prvič na voljo septembra 2015. Od takrat je proizvajalec ZDA izdal še številne druge nasledne modele. Nakup Apple iPhone 6s je še vedno vreden: Naprava zadene s svojo nizko ceno in še vedno podpira vse nove posodobitve iOS. Zaradi tega ima vaš iPhone vedno najnovejši operacijski sistem in vam ponuja vse običajne funkcije. Kaj je posebno pri 6s je njegova velikost: je najbolj kompakt iPhone na trgu.
Kdo je 6s primeren za?
Apple iPhone 6s je pravo priporočilo za vse Apple ventilatorje, ki želijo poceni napravo. Plačajte manj za iPhone, ne da bi ogrozil kakovost in funkcije. Senzor prstnih odtisov, dve nagrajeni fotoaparati in čip A9 s 64-bitno namizno arhitekturo naredijo iPhone 6 vseobsegajoči trdni pametni telefon za vsakodnevno uporabo. Še ena plus točka je udobno in intuitivno delovanje, ki omogoča enostavno celo za nove uporabnike.
Naprava je v stanju / tako dobra kot nova, vendar prodana, kot se uporablja brez garancije.
Vse naprave, ki delajo baterije, so vse 70-100% napolnjene
Naprava je bila testirana z iTunesom.
Brez Simlock tako brezplačno za vsa omrežja.
Blago se prodaja ob izključitvi kakršne koli garancije, brez znižanja konverzije ali vračila.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.