FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Avtomobilska kamera BlackBox s kamero za vzvratno vožnjo jasno vidi ves promet

15,15 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
175 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm0337
EAN:
=VLOOKUP(A192,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Najnovejša DVR kamera avtomobilske kamere 1080p Full HD video - BlackBox vzvratna kamera 

Postavite varnost na prvo mesto! 

Mnogi ljudje danes morda čutijo, da v prometu prevladujejo zakoni o volkih. Rdeča luč, zaključna črta ali indeksiranje so po mnenju mnogih le ena vrsta priporočila.
 
Če se zgodi nesreča, kdo naj pove, kdo je kriv? Nimamo prič, zato lahko snemanje kamere zagotovi varnost in olajša razjasnitev situacije.

Avtomobilske kamere na armaturni plošči igrajo vse pomembnejšo vlogo v prometu, saj se lahko v primeru nesreče zlahka zavarujejo.
 
Ujemite vsak trenutek življenja. S to kamero za snemanje dogodkov FULL-HD DVR, ki ima barvni monitor, funkcijo nočnega vida, vgrajen mikrofon, prikaz časa in datuma.
Kamera je enostavna za namestitev in upravljanje, vsakdo jo lahko enostavno upravlja. Med vožnjo nenehno snema video in avdio, tako da ne zamudite niti trenutka!
Naprava sproti beleži dogodke in jih shrani na kartico SD (razširljivo do 32 GB - ni vključeno), ki jo lahko preprosto kopirate v računalnik ali prenosni računalnik.
 
Kamero z močno sesalno posodo je mogoče enostavno namestiti na vetrobransko steklo in uporabiti za zajem visokokakovostnih posnetkov.
 
Ujamete lahko ne le potovalne izkušnje v avtomobilu, temveč tudi nepričakovano nesrečo, ki lahko igra odločilno vlogo v spornem postopku!
 
Še več, fotoaparat časovno žigosa posnetke,
Na ta način je lahko popoln dokaz nesreče ali udarca!
 
Ta večfunkcijski snemalnik proizvaja video v kakovosti HD, lahko pa ga uporabite tudi kot snemalnik zvoka.
 
Kako naprava deluje: fotoaparat začne samodejno snemati po zagonu avtomobila in ga snema 20 sekund po zaustavitvi vozila. Videoposnetke različnih dolžin lahko posnamete glede na vaše nastavitve. Če je pomnilniška kartica polna, se najstarejši posnetek samodejno izbriše, s čimer se sprosti prostor za najnovejši video. V primeru nesreče naprava zaklene dani video, tako da se ne prepiše, samo operater jih lahko odstrani.

Lastnosti:
-G-senzor:
V primeru trčenja ali nesreče G-senzor zazna in onemogoči snemanje zanke, s čimer zagotovi, da se posnetki nesreče ohranijo. -Neto teža(kg) 0,12 -Slikovni senzor 3.MP CMOS -Največja zmogljivost: 32 GB -Vhod pomnilniške kartice TF kartica -Priključki TF priključek, Mini USB -Širokokotni 120 stopinj -Kamera 1 širokokotni 120 stopinj -Senzor gibanja -Ciklično snemanje 
-Litijev polimer 3,7V/300mAh -Ločljivost snemanja videa Full HD 1920 x 1080 -velikost zaslona 4,3 palca -Lastnosti 1080P Jezik: angleščina
Kaj je v škatli:
1 kos. DVR naprava , 1 kos. Navodila za uporabo, 1 kos. Avtomobilski polnilec
 
Jezik: HungarianBox vsebina 1 kos. DVR naprava , 1 kos. Navodila za uporabo, 1 kos. avtomobilski polnilec, 1 vzvratna kamera
                                     



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.