FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opazovalec dojenčkov VB603

40,12 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 80,23 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
5 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm7403
Nazadnje posodobljeno
pred 3 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Otroški monitor VB603 je odlično orodje za opazovanje vašega otroka. Ta 3,2-palčni brezžični otroški monitor z vizualno kamero je zanesljiv izdelek. Ima visoko kakovostne in funkcionalne lastnosti, ki izpolnjujejo pričakovanja sodobnih staršev.

Otroški monitor VB603 ne zahteva ločenega načina shranjevanja in je enostaven za takojšnjo uporabo. Zahvaljujoč napajalniku z napetostjo 5V deluje zanesljivo. Ta otroški monitor nima funkcije povečave in ne uporablja električnega omrežja.

Delovno temperaturno območje je od 10 do 25 stopinj, zato ga je mogoče pravilno uporabljati v večini okoljskih pogojev. Izdelan je iz ABS materiala, ki napravi daje trajnost in zanesljivost.

Otroški monitor VB603 ima odlične dodatne parametre, kot je tip konzole 06. Njegov tip glasu je glasen domofon, zato prenaša jasne in razumljive zvoke. Razdalja infrardečega nočnega vida je 5-8 metrov, tako da lahko otroka enostavno opazujete tudi v temi. Njegovo napajanje je električni priključek, ki zagotavlja zanesljivo in dolgotrajno delovanje.

Otroški monitor VB603 ima izjemno praktičen in prenosen dizajn. Opremljen je z dvosmerno interkom funkcijo, tako da lahko enostavno komunicirate z otrokom. Prav tako izvaja nadzor temperature, tako da lahko vedno spremljate udobje vašega otroka.

Naprava ima tudi vgrajen predvajalnik glasbe in funkcijo nočnega vida z avtomatskim senzorjem. Zahvaljujoč digitalnemu prenosu signala dobite stabilno sliko brez motenj na 3,2-palčnem barvnem LCD zaslonu. Baterija ima dolgo življenjsko dobo do 5 ur v glasovno vodenem načinu.
Otroški monitor VB603 je večjezičen.

Odkrijte udobje in varnost otroškega monitorja VB603 in uživajte v brezskrbnosti, ki jo lahko vedno pazite na svojega otroka. Ta zanesljiv in vsestranski otroški monitor je odlična izbira za sodobne starše.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.