FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
16 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Brezžični avto sesalnik s kompletom dodatkov
Sovražnik umazanije? Kot morski pes iz filma Jaws, je Baseusov sesalnik prava grožnja... za umazanijo. Z veliko sesajo luknjo, 4000 Pa sesanje moči, in 65W, Shark One hitro poskrbi za olupke, lase, drobtine in cigaretne ogorke. Brez usmiljenja.
Kamorkoli hočeš? Uporablja se tako znotraj kot zunaj avtomobila, se lahko uporablja tudi doma.
Brezžični dizajn? Lahka, brezžična in brezplačna. S 2400 mAh baterijo sesalnik ponuja skoraj brezmejno udobje čiščenja. Nikoli ni bilo enako lahko!
Več načinov čiščenja? Z bolj človeško usmerjenimi dodatki zadovoljuje različne potrebe po čiščenju. Poleg sesalnika paket vključuje sesalni šoba za ščetko, skupno sesajočo šobo in podaljšano cev.
Zmanjšanje hrupa? Z optimiziranim sesalnikom izpušnih rešet učinkovito znižuje hrup, le malo glasnejši od priložnostnih notranjih pogovorov.
Filter iz kirurškega jekla? Medicinski filter iz zlivine iz nerjavečega jekla. Zaslon filtra lahko večkrat umijte z vodo brez poškodb. Je trpežna in učinkovita.
Celo za najtemnejše kotičke? Zahvaljujoč vgrajeni svetlobni umazaniji se nima kje skriti. Tudi na najtesnejših in najtemnejših področjih.
Baterija pod nadzorom? Delovni čas sesalnika je približno 22 minut. A dodatna oprema ima uporaben zaslon baterije, ki vam lahko kadarkoli pove svoje stanje. Ni ti treba skrbeti zaradi nenadnega pomanjkanja moči.
Daj jo v torbo in pojdi! Ko je vse čisto in sijoče, lahko Shark One in vse njegove dodatke spakirate v priročno torbico. Enostaven za prevoz in zbiranje vseh elementov vedno na enem mestu.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.