FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Kot mobilno igralnino? Z Baseusom ste lahko prepričani, da vaša telefonska baterija ne bo zavrnila, da vam bo služila v najbolj ključnem trenutku igre! Kabel CALCS-A01 podpira polnjenje 2.4A, prenaša datoteke s hitrostjo do 480Mbps in ga razloči po zanimivi, igralni prijazni zasnovi. Priključek je bil pod kotom 90°, kar omogoča veliko lažje igre. Poleg tega pametni čip zagotavlja zaščito pred poškodbami.
Zgrajeno za igralce
Zdaj lahko udobno polnite telefon med igranjem - štrleč kabel vam ne bo več štrleč. Zaradi 90° krivule vtikača se izdelek bolje prilega obliki pametnega telefona. Dodatna oprema je opremljena z utripajoče modro lučko, ki označuje stanje polnjenja. Prav tako daje kabel edinstven, igralni značaj.
Krajši čas polnjenja
Kabel podpira do 2.4A, kar vam omogoča bistveno skrajšanje časa polnjenja. Za zanesljivo delovanje je odgovoren 4-pasovni bakreni kabel. Dodatno zaščito pred poškodbami zagotavlja poseben PE premaz. Vse to naredi Baseus kabel polnjenje hitreje in bolj stabilno.
Zaščita pred poškodbami
Inteligentni čip med drugim zagotavlja učinkovito zaščito pred sevanjem in prenapolnjevanjem. Še več, kabel samodejno prilagodi delovanje novim sistemom in posodobitvah. Tako lahko brez skrbi polnite svoje naprave - Baseus zagotavlja udobje in varnost uporabe.
Hiter prenos datotek
To ni konec tvojih možnosti! Kabel omogoča hkratno polnjenje pametnega telefona in prenos datotek s hitrostjo do 480Mbps. To je odličen čas za varne čase! Ni vam več treba zamujati dragocenih minut čakanja na kopiranje videoposnetkov, fotografij ali dokumentov - z Baseusom bo trajalo le nekaj trenutkov.
Odporno na poškodbe
Izdelek je narejen iz visokokakovostnih materialov, ki ne zagotavljajo le njegove vzdržljivosti, ampak tudi izgledajo odlično. Kovček je izdelan iz zlitine cinka, ki je odporna na nošnje, praske in oksidacije, kar dodatno pritegne pozornost s svojim elegantnim sijajem. Najlonska pletenica naredi kabel izjemno vzdržljiv in fleksibilen. Ni ti treba skrbeti, da se bo zlomil ali preveč upognil.
Specifikacija:

Blagovna znamka: Baseus
Ime: Legend Series Komolec Hitro polnjenje Podatkovni kabel
Model: CALCS-A01
Trenutno: 2.4A
Hitrost prenosa 480Mbps
Vhod: USB
Izhod: Strela
Dolžina: 2m
Barva: črna



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.