FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
13 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Kakovostni kabel s priključki USB Type C vam bo omogočil napajanje ne le telefona, ampak tudi prenosnika - zahvaljujoč prilagoditvi na obremenitev s tokom do 100 W. Podpira tudi številne standarde hitrega polnjenja, zato se vam s priklopom telefona na polnilec ni treba oboroževanje s potrpežljivostjo!
Specifikacija:

Blagovna znamka: Baseus
Hitrost prenosa: do 480 Mb/s
Največja obremenitev: do 100 W
Vrsta priključka: USB tip C - USB tip C
USB standard: USB 2.0
Dolžina: 1,2 m

Najpomembnejše prednosti Baseus Crystal Shine Series USB tipa C - USB tip C kabla:

Zahvaljujoč prilagoditvi na obremenitev z močjo do 100 W lahko polnite pametne telefone, MacBooke, prenosnike ali tablične računalnike iPad, ki se napajajo prek USB tipa C, kot tudi konzolo Nintendo Switch in druge naprave, ki se napajajo iz priključka USB Type C
Podpira številne standarde hitrega polnjenja, vklj.
Inteligentni čip prilagodi optimalno moč za stabilno in varno polnjenje, tako da se kabel ne segreje
Hitrost prenosa do 480 Mbps omogoča hiter prenos podatkov
Značilna, edinstvena zasnova

Nalaganje in hiter prenos podatkov hkratiNa usb tip C - USB tip C Baseus Crystal Shine Series je kabel prilagojen na obremenitev z močjo do 100 W, ki omogoča hkrati napajanje naprave in prenos podatkov. Združljiv je s številnimi standardi hitrega polnjenja, vklj. To je mogočen kabel za posebne naloge! Z njim lahko polnite pametne telefone in prenosne računalnike, opremljene z vrati USB Type C, in celo konzolo Nintendo Switch.
Visoko kakovostni Pleteni pokrov USB tipa C - USB tip C Baseus Crystal Shine Series z obstojno teksturo ima dodatno ojačitev, kjer se vtič priključi na kabel. Torej je odporen na upogibanje in raztezanje. V notranjosti je 8-jedrni bakren kabel, ki se zahvaljujoč inteligentnem čipu ne bo segrel niti med sočasno polnjenjem in prenosom podatkov.
Edinstven videz in udobjeNaserij Baseus Crystal Shine ima edinstven dizajn. Poleg vtikača je eleganten ornament, ki blešči z odbojno svetlobo. Kabel je dolg 1,2 m, kar vam bo omogočilo udobno uporabo doma ali v avtu. Na voljo je v več elegantnih barvah.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.