FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Baseus Travel Charger Super Si Pro mini hitri polnilec, C+U, PD 3.0, QC

10,20 € /kos cena brez DDV
NAROČAM
Ponudba bo jutro iztekla
Pohitite, ponudba poteče danes. Ne oklevajte in ne zamudite priložnosti!

Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Slovaška
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Stik Pokliči

Baseus Travel Charger Super Si Pro mini hitri polnilec, C+U, PD 3.0, QC - opis

Inteligenten stenski polnilnik z evropskim konektorjem in podporo za številne tehnologije hitrega polnjenja. Kompaktni gadget z 2 vrati: USB tip C in USB . Kot nalašč za obnovo energije mobilnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki ali celo prenosni računalniki.
Hitri polnilni kompendij - Dodatna oprema podpira vse najbolj priljubljene tehnologije hitrega polnjenja - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) in Quick Charge (QC 3.0)
Takojšnja energetska obnova - Zahvaljujoč prejim variantam hitrega obnavljanja energije lahko vaša oprema ponovno dobi svojo polno moč, tudi večkrat hitreje kot pri standardnih polnilcih .
Tudi za prenosnike - PD tehnologija vam omogoča polnjenje ne samo pametnih telefonov, ampak tudi prenosnike, opremljene z USB tip C vrata . Z desnim kablom adapter zagotavlja hitrost polnjenja, primerljivo s klasičnim napajalnikom.
2 napravi hkrati - 2 vrata, ki vam omogočajo povezavo, in s tem obnoviti energijo 2 naprav hkrati ! Ni vam treba čakati, da prva strojna oprema konča polnjenje, da povežete drugo.
Kakovostni materiali - Izdelani iz kombinacije ognjevarnih in trpežnih materialov: PC in ABS . Odporen na padce in prekomerno ogrevanje.
Inteligentni čip - Dodatna oprema ima inteligenten sistem upravljanja, ki optimalno napetost prilagaja določeni opremi . Naprava bo dobila točno toliko toka, kot jo potrebuje za okrevanje v najkrajšem možnem času, brez tveganja, da bo ognjeval baterijo.
Več stopenj zaščite - Med drugim pred prenapolnjevanjem, prehlajevanjem in kratkimi stiki. Popolna zaščita tako pripomočka kot naprav, ki se polnijo .
Če pomislite na račune za baterijo in elektriko - Ko je vaša oprema popolnoma napolnjena, se bo polnilec samodejno izklopil in tako poskrbel za baterijo naprave, ki se napolni in prihrani energijo.
Širok nabor napajalne napetosti - Napetostni razpon 100 - 240V omogoča brez težav uporabo adapterja po vsem svetu . Z desnim adapterjem ga lahko vzamete na katerokoli potovanje!
Specifikacija:

Blagovna znamka: Baseus
Material: PC + ABS
Vtič: Evropski
Vrata: USB tip C PD, USB
Napetost / tok (vhod): 100 - 240V / 1.2A
Napetost / tok (izhod): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Moč: 30W (max)


Načini plačila

  • Bančni prenos

Načini dostave

  • Dostava po Sloveniji
  • Dostava v tujino

Druge ponudbe prodajalca

Druge ponudbe v tej kategriji

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.