FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
11 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Kabel Baseus USB-C do USB-C omogoča hitro polnjenje naprav z do 100W moči. Omogoča tudi prenos datotek s hitrostjo do 480Mbps. Trpežen in odporen na poškodbe - odlično vam bo služil dolgo časa. V kompletu boste našli tudi praktičen trak, ki omogoča lažje shranjevanje kabla in preprečuje zaplet. Izdelek je združljiv z večino naprav, opremljenih z vrati USB-C.
V trenutku vam bo napolnilo opremo.
Izdelek podpira do 100W moči, do 5A toka in hitro polnjenje protokolov, kot sta FCP in QC3.0. To pomeni, da lahko takoj napolni vaš prenosnik ali pametni telefon, kar vam prihrani čas! Ni vam več treba neskončno čakati, da bo vaš telefon spet pripravljen za uporabo - pri Baseusu traja le nekaj trenutkov. Kabel lahko uporabite tudi za polnjenje konzole Nintendo Switch - trajalo bo le približno 2,5 ure!
Datoteke boste kopirali v trenutku
Ta praktični kabel vam ne omogoča le hitrega polnjenja - omogoča vam tudi prenos datotek v trenutku. Hitrost prenosa do 480Mbps bo zagotovo izpolnila vaša pričakovanja. 1GB film lahko kopirate v samo 24 sekundah! S kablom lahko polnite telefon in hkrati prenašate podatke.
Za varnost pametnega telefona
Pri Baseusu ti ni treba skrbeti za strojno opremo. Vgrajen pametni čip E-Marker s certifikatom USB-IF ga bo učinkovito zaščitil pred poškodbami. Kabel samodejno nastavi tok in napetost med polnjenjem, da bodo vaše naprave varne.
Trdna, trpežna konstrukcija
Kabel je sestavljen iz 8 sklopov odebeljene, pločevinke bakra. Zaščiten je s karti iz trpežnega TPE. Tako je kabel odporen na upogibanje, lomljenje ali raztrganje. Kraj, ki je izredno dovzeten za poškodbe - povezava med kablom in priključkom - je dodatno zaščiten. Še več, ABS lupina je izredno odporna na nošnje.
Specifikacije:

Blagovna znamka: Baseus
Ime: Nadstandardni niz hitri podatkovni kabel za polnjenje
Model: CATYS-C02
Tip: USB-C do USB-C
Material: ABS + TPE
Barva: bela
Največja moč 100W
Hitrost prenosa: do 480Mbps
Dolžina: 2m



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.