FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Baseus Video Kabel High Definition Series HDMI 2,0 4K 60 Hz 0,75m Blac

2,92 € /kos cena brez DDV
NAROČAM
Ponudba bo jutro iztekla
Pohitite, ponudba poteče danes. Ne oklevajte in ne zamudite priložnosti!

Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Slovaška
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Stik Pokliči

Baseus Video Kabel High Definition Series HDMI 2,0 4K 60 Hz 0,75m Blac - opis

Baseus high definition Series HDMI 2.0 kabel zagotavlja odlično kakovost slike do 4K. Zahvaljujoč popolni sinhronizaciji zvoka in videa lahko udobno gledate svoje najljubše filme in serije, vendar je uporaba najnovejšega standarda HDMI 2.0 dovoljena za dosego pasovne širine do 18 GB/s. Kabel podpira tudi dinamični HDR, saj zagotavlja fantastično jasnost slike in bogato podrobnost.
Visoka ločljivost slike
Najkakovostnejše slike so zdaj na dosegu roke. Baseusov kabel serije visoke ločljivosti zagotavlja ločljivost do 4K pri 60 Hz. Združljiv je s HDMI 2.0 in ga boste brezhibno povezali z različnimi napravami, kot so računalnik, prenosnik PS 3, PS 4 ali set-top box. Kabel prikaže sliko v razmerju širine 21:9 in ponuja dva načina: Podvoji in razširi.
Opazili boste vse podrobnosti
Izdelek podpira dinamični HDR, kar pomeni, da odlično razmnožuje barve in zagotavlja še bogatejše podrobne slike. Z uporabo lahko vedno uživate v odlični kakovosti - poglejte si fotografije dopusta, organizirajte filmsko noč in udobno delajte na velikem zaslonu. Baseus vam bo zagotovil slike, ki vas bodo navdahnile z visoko ločljivostjo, številnimi detajli in naravnimi, živahnimi barvami.
Ustvarjanje kina v lastnem domu
Kaj še naredi Baseus HDMI kabel tako dober za gledanje filmov? Zagotavlja popolno sinhronizacijo slike in zvoka. Tako da lahko postanete še bolj ukroteni v svet, ki ga je ustvaril vaš najljubši režiser. Organizirajte filmski nočni maraton za vas in vaše prijatelje, ali ustvarite zasebni domači kino, da udobno gledajo nove epizode zasvojenost serije.
Dolgo ti bo služila.
Adapter je trpežen in presenetljivo odporen na nošnje in solze. Pozlačeni priključki niso dovzetni za abrazije ali oksidacijo, zato vam bodo dolgo služili. Trpežna PVC pletenica ščiti pločevino bakreno kabelsko žico, zaradi česar je adapter odporen na upogibanje in naključno drkanje. Uspešno ga boste uporabljali vsakodnevno, ne da bi vas skrbelo, da bi ga prehitro omilili.


Načini plačila

  • Bančni prenos

Načini dostave

  • Dostava po Sloveniji
  • Dostava v tujino

Druge ponudbe prodajalca

Druge ponudbe v tej kategriji

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.