FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Za najboljšo kakovost slike in zvoka na televizorju potrebujete visokokakovosten kabel HDMI. Kabel, ki ga proizvaja Baseus, zagotavlja, da bodo filmi, ki jih gledate na televizorju, imeli svetle in žive barve. Zvok bo jasen in brez hrupa. To zagotavlja boljši prenos podatkov tudi na daljših razdaljah. Zvok in video se pošiljata brez stiskanja, pri čemer je ohranjena najvišja kakovost. Idealno za priključitev televizorja, DVD predvajalnika, predvajalnika Blue-Ray, sprejemnika, projektorja.

Specifikacija:

Črna barva
Dolžina: 2m
Standard HDMI: 2.1 (združljivost: 2.0/1.4/1.3/1.2/1.1/1.0)
Podprta ločljivost: 8K (7680x4320)
Podpora za reševanje: 8K@60Hz, 4K@120Hz 2K@144Hz
Podprt prenos: 48Gb/s
Podpora: 3D, Statični HDR, Dynamic HDR, VRR, QMS, ALLM, eARC

Najboljša kakovost slike
Prepustite se edinstveni vizualni izkušnji z visokokakovostnim kablom HDMI. Visoka kakovost slike bo zagotovila pravo raven potopitve tako pri predvajanju kot pri gledanju filmov.
Zabava v 8K
Povežite konzolo s televizorjem in se prepustite razburljivemu igranju. HDMI 2.1 vam bo omogočil, da uživate v igri v ločljivosti 8K s hitrostjo osveževanja zaslona 60Hz.
Popolna sinhronizacija
Slika in zvok se samodejno sinhronizirata in ju ni treba nastaviti ročno. Kabel HDMI vas bo pozabil na zapletene kable, odgovorne za avdio in video signale.
Najboljša izdelava
Kabel ohrani svojo prvotno obliko tudi po dolgem času uporabe. Kabelska pletenica iz visokokakovostnega PVC zagotavlja visoko vzdržljivost.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.