FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Zdaj uživajte v urah glasbe, ne da bi poškodovali ušesne slušalke. Odlikuje ga tehnologija prevajanja kosti, ki ustvarja vibracije za prenos zvoka skozi kosti obraza (čeljusti in ličnice) neposredno v notranje uho. Zaradi zavite oblike je izjemno lahek, prilagodljiv in zagotavlja prileganje po meri in varno.

PODROBNOSTI IZDELKA
Ste že kdaj imeli slušalke, ki se ne prilegajo ali izpadajo? Ali pa imate slušalke, ki se umazajo, ker ste v ušesu? Ali pa ste vedeli, da lahko običajne slušalke povzročijo dolgotrajne poškodbe sluha v bobničih in tega sploh ne bi vedeli?

FUNKCIJE:
Tehnologija prevajanja kosti: Zdaj uživajte v glasbi, ne da bi poškodovali ušesne čepke. Odlikuje ga tehnologija prevajanja kosti, ki ustvarja vibracije za prenos zvoka skozi kosti obraza (čeljusti in ličnice) neposredno v notranje uho. Zaradi zavite oblike je izjemno lahek, prilagodljiv in zagotavlja prileganje po meri in varno.

Neprekosljivo udobje in stabilnost: ergonomska oblika zagotavlja vrhunsko udobje in poskrbi, da ostane na mestu, ne glede na vse. Ne glede na to, ali izvajate intenzivno vadbo, pohodništvo, tek, plezanje, drsanje, vožnjo ali več in USB napajanje, zaradi česar je kot nalašč za vsako situacijo.

Povezava Bluetooth 5.0: Uživajte v prostoročni izkušnji. Z dosegom do 10 m vam nikoli več ne bo treba priti do naprave. Brez težav se v kratkem času poveže s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in drugimi napravami, ki podpirajo Bluetooth.

SPECIFIKACIJE:
Delovni čas: ≥7 ure
Čas polnjenja: 0,8 ure
Različica Bluetooth: V5.0
Delovni razpon: 10 metrov
Čas pripravljenosti (stanje izklopa): 2800 ur
Čas pripravljenosti (stanje povezave): 180 ur
Vodoodporna: IPX5
Vrsta: Brezžične slušalke Open Ear
Polnilna napetost: DC 5V
Frekvenca: 20HZ-20kHz
Občutljivost mikrofona: 42dB
Neto teža: 16 g



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.