FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Bralnik kode napake avtomobila Bluetooth OS DS150e

30,33 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 60,66 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
5 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm8141
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


6 kosov podstavkov za tekstilne plošče: Podložke iz tekstilnih plošč ščitijo vašo mizo med jedjo ali serviranjem hrane. Njihov mehak in debel material ščiti mizo pred praskami in toploto, ki jo lahko povzročijo vroče jedi ali plošče. Te tekstilne podložke so enostavne za čiščenje in jih je mogoče tudi strojno oprati.

6 kosov podstavkov: Podstavki so odlični za zaščito mize pred kondenzacijo, ki jo povzročajo hladni napitki ali topli napitki. Te praktične podložke absorbirajo vlago iz pijač in preprečujejo, da bi se površina mize zmočila ali razmazala.

6 žlic nožev, držala za vilice: držala za žlico, nož in vilice ponujajo praktično rešitev za ohranjanje urejenega jedilnega pribora na mizi. Tako ne samo, da ohranjajo mizo čisto, temveč dajejo tudi eleganten in urejen videz med obroki.

Podložka namizne posode Laxllent ni le uporabna in funkcionalna, temveč ima tudi posebno zasnovo, ki ustvarja prijetno vzdušje na jedilni mizi. Material kompleta je kakovosten in trajen, zato ga boste uživali že vrsto let.
Je idealna izbira za vsako priložnost, pa naj bo to družinska večerja, druženje prijateljev, praznični obrok ali celo vsakodnevna uporaba. Namizni podstavek Laxllent je lahko tudi odlično darilo za družino ali prijatelje, ki cenijo posebno vzdušje in slog prehranjevanja doma.

Ta visokokakovostni komplet namiznega podstavka je eleganten in praktičen za tiste, ki so pozorni na podrobnosti in se radi obkrožajo z elegantnimi dodatki v svojem domu. Namizno kulturo dvigne na novo raven in zagotovo prispeva k prijetnejšemu obroku.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.