FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
18 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Naslovnica knjige Alogy Opis izdelka + najpomembnejše lastnosti

Ovitek Alogy Book Cover z zavihkom za Galaxy A7 Lite 8.7 T220/T225 Ovitek Book Cover posvečen Galaxy Tab A7 Lite 8.7" (T220/T225) je visokokakovosten izdelek, izdelan iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo zanesljivo zaščito pred Poškodbe in praske ter umazanija je prekrita z na dotik prijetnim eko usnjem, ki daje eleganten in eleganten dizajn. V primeru padca, notranji del prevleke je prekrit z občutljivim materialom, ki povečuje varnost in ohranja čistost zaslona.



Poudarki izdelka: Blagovna znamka
Alogija
Model
Naslovnica knjige
Material
Polikarbonat + Ekološko usnje
Kompatibilnost
Galaxy Tab A7 Lite 8,7" (T220/T225)
funkcija
Spanje/zbujanje, vstajanje





Zakaj se splača kupiti ta izdelek? Zaprta z magnetom, ki dodatno ščiti napravo pred padci. Notranjost je prekrita z na dotik prijetnim materialom, ki ščiti zaslon naprave pred praskami. Omogoča dostop do vseh priključkov in gumbov Ima izreze za kamero, svetilko in zvočnike.



Dodatne informacije: Celotno ohišje je bilo izdelano zelo natančno in skrbno, kar zagotavlja 360-stopinjsko zaščito. Poleg tega velja omeniti, da je ohišje poleg zanesljive zaščite zelo funkcionalno, njegova konstrukcija vključuje vse potrebne izreze za reže, gumbe, zvočnike in kamero. Ohišje je v klasičnem, zaprtem stilu, t.i »knjigo«, pri kateri sta sprednja in zadnja platnica eno. Ovitek ima tudi inovativno Sleep / Wake up funkcijo, ki omogoča samodejno spanje in prebujanje naprave, ko odpremo ali zapremo sprednji pokrov, ta funkcija pozitivno vpliva na daljšo življenjsko dobo baterije in same naprave.


Alogy je sodobna linija izdelkov, specializirana za izdelavo etuijev za telefone in tablice. Vsak izdelek Alogy odlikuje visoka kakovost izdelave in edinstven stil, ki bo trajno sledil zadnjim aktualnim trendom. Raznolikost dodatkov Alogy pomeni, da bo vsak uporabnik našel nekaj zase. Poleg tega so GSM dodatki, ki jih je ustvaril Alogy, zasnovani tako, da ohranjajo polno funkcionalnost vsake mobilne naprave. Vsi izdelki so popolnoma usklajeni z napravami in izpolnjujejo najvišje standarde zaščite. Alogy je blagovna znamka prihodnosti, ki se osredotoča predvsem na razvoj in željo po ustvarjanju vedno boljših izdelkov. Zahvaljujoč tem predpostavkam lahko izdelki Alogy izpolnijo pričakovanja tudi najzahtevnejših strank.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.