FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

CB PNI ML160 antena, dolžina 155 cm, 26-30MHz, priložen magnet 145 mm

23,66 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-ML160
EAN:
5949066512353
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Predstava
Zmogljivost izdelka PNI ML160 je tesno povezana s tehničnimi značilnostmi, ki jih ima antena v idealnih pogojih montaže in uporabe: SWR < = 1.1, Največja uporabna moč 600 W, impedanca 50 Ohms, Nerjaveče jeklo itd.

Oddaljenost komunikacije
Komunikacijska razdalja je še en odločilni dejavnik pri pridobivanju in uporabi CB antene. Tako je največja komunikacijska razdalja 15 km ali več dosežena v idealnih delovnih pogojih: umerjena antena, odprto polje brez ovir, postaja z največjo zakonsko dovoljeno močjo 4W in s standardnim sprejemom. Vse ovire, kot so: hribi, gore, stavbe, zidovi lahko pripeljejo do zmanjšanja te razdalje.

Dolžina
Dolžina antene PNI ML160 je še en zelo pomemben dejavnik, ki lahko vpliva na razdaljo komunikacije v prometu. Tako, dlje antena, večja je komunikacijska razdalja / razpon.

Celoten paket
Ta antena je pripravljena za sestavo v paketu: antena, magnetna osnova, imbus za kalibracijo. Vse kar morate storiti je, da namestite magnetno osnovo, jo priključite na CB radijsko postajo in naredite kalibracijo, da jo uporabite pri maksimalni učinkovitosti.

Magnetna osnova
Magnetna podlaga v tem paketu je zagotovljena s 4 m kabel, dovolj za nameščanje antene na kupolo, in premer 145 mm z močnim magnetom, ki daje stabilnost antene tudi pri zelo visokih hitrostih.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.