FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

CB PNI S9 dolžina antene 120 cm in magnet s PNI metulj 120/DV 125 mm

23,66 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-S9-120/DV
EAN:
5949066513879
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


CB delovanje antene
Zmogljivost izdelka je tesno povezana s tehničnimi značilnostmi, ki jih ima antena v idealnih pogojih montaže in uporabe: SWR < = 1.2:1, največja nanesena moč 600 W, impedanca 50 Ohm odpornost, nerjaveče jeklo itd.

Oddaljenost komunikacije
Komunikacijska razdalja je še en odločilni dejavnik pri pridobivanju in uporabi CB antene. Tako je komunikacijska razdalja 12-14 km dosežena v idealnih delovnih pogojih: umerjena antena, odprto polje brez ovir, postaja z največjo zakonsko dovoljeno močjo 4W in s standardnim sprejemom. Vse ovire, kot so: hribi, gore, stavbe, zidovi lahko pripeljejo do zmanjšanja te razdalje.

Dolžina antene
Dolžina antene je še en zelo pomemben dejavnik, ki lahko vpliva na oddaljenost komunikacije v prometu. Tako dlje kot je antena, večji je domet. Antena v tem kompletu ima dolžino 137 cm (magnetna osnova vključena).

Magnetna osnova
Magnetna podlaga v tem paketu je na voljo s kablom 4 m, dovolj dolžine za postavitev antene na kupolo in premera 125 mm. Močan magnet daje stabilnost antene tudi pri zelo visokih hitrostih.

Nastavljiv kot
Ta antena se lahko nagiba s pomočjo metuljskega vijak, s katerim je zagotovljena, za vstop v prehode, garaže ali parkirišča z nizko višino. Poleg teh razmer se ne priporoča nakron več kot 30 stopinj, ker lahko vpliva na delovanje antene.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.