FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
8 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Cecotec Conga 1190 pilotni čistilni robot

116,52 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


POPOLNO SESANJE VSTOPA V NOVO OBDOBJE
V našem svetu se je pojavil nov slog čiščenja. Zahvaljujoč spominu, Conga Series 1190 opravlja svoje delo na popolnoma učinkovit način, od začetka do vrnitve domov. Neverjetni zasuci in zavoji odstranijo vsak del prahu, sistem čiščenja pa je zanesljiv. Vedno je pripravljen za čiščenje in ga naredi optimalno, najkrajši način med dvema točkama. Ko mu zaupate čiščenje hiše, boste opazili razliko. Očisti celotno pokrito površino in ve, kdaj in kako se vrniti na polnilno postajo.
2-IN-1 ROBOT SESANJE: BRUHANJE, SESANJE,
Vodilna ladja serije robotov v Kongi je funkcionalnost.

INTELIGENTNA IN REDNA NAVIGACIJA, ČISTI CELOTNO POVRŠINO
Uživajte v pametni in nespametni navigaciji z zemljevidi in pomnilnikom s tehnologijo iTech Gyro. Conga Series 1190 je namenjena vsem vrstam tal in se popolnoma prilagaja vašemu domu, čisti celotno površino, ki jo je treba pokriti, prehiti pod pohištvom, zazna ovire in preprečuje bume ali padce. Drugi robotski sesalniki se lahko umažejo bolj kot čisti, vendar ta napredni model čisti zrak z visoko učinkovitim filtrom, ki pasti prah in alergene.
VEDNO USMERJAJTE NAJUČINKOVITEJŠO POT S POMNILNIŠKIM SISTEMOM
Ne pozabite na pot, da vedno najdete najhitrejšo in najučinkovitejšo pot in se takoj po čiščenju s sistemom za nadzor pomnilnika vrnite na polnilno postajo. Robot točno ve, kje je, kje je šel in kam še ni šel.

6 NAČINI SAMODEJNEGA ČIŠČENJA: POZABITE NA ČIŠČENJE
Novi robot serije Conga 1190 ima 6 načinov samodejnega čiščenja, ki se prilagajajo vsem vrstam površin in potrebam. Izberite način iz daljinskega upravljalnika in voila, to je tako preprosto.

Žiroskopski način: očistite celotno površino, da bo pokrita na umeren in inteligenten način in se najhitreje vrnite v polnilno bazo.
DeepCleaning način: temeljito očistite celotno hišo in sesalnik pri največji moči večkrat na določenih mestih v vsaki sobi hiše. Robot potuje v dveh fazah, prva v načinu Gyro in druga v načinu Auto.
Način Edging: eno najbolj umazanih območij so običajno robovi ali krilata deske. Iz tega razloga ima serija robotov Conga poseben način za odstranjevanje kakršne koli umazanije, naložene okoli sten in pohištva.
Ročni način: uživajte v popolnem nadzoru nad robotom z daljinskim upravljalnikom in ga usmerjajte na želeno lokacijo. V tem ročnem načinu robot priročno in takoj odstrani umazanijo s določenih mest.
Spiralni način: v primeru umazanije, ki se je nabrala v eni točki, bo robot takoj odstranil umazanijo. Če na primer kuhate in se bo lonec moke prevrne.
Vrnite se domov: samodejno se aktivira, ko robot konča čiščenje ali se baterija zmanjkuje, in ko se vrne na polnilno postajo, nadaljuje čiščenje, da odstrani zadnje sledi umazanije, ki lahko ostanejo. Poleg tega lahko ta način aktivirate tudi ročno z daljinskim upravljalnikom.

EKSKLUZIVNI NAČIN GLOBOKEGA ČIŠČENJA ZA NAJBOLJ ČIŠČENJE
Pripravite se na dodatno globinsko čiščenje. S tem načinom serija Conga 1190 odstrani vso umazanijo iz vsake sobe v hiši, pri tem pa prah ne pušča za sabo. Čiščenje je programiranje v dveh fazah: prva v Gyro načinu, v kateri robot na inteligenten in reden način očisti celotno pokrito površino, druga pa, v kateri robot večkrat preide skozi vse točke hiše, da zapusti absolutno popoln zaključek.
VAŠ DOM VEDNO ČIST Z NAJVEČJO MOČJO
Njegova močna turbina po zaslugi sistema ForceImplode maksimalno sesa do 1400 Pa. Zagotavlja čisto tla ves čas in odstrani vse vrste umazanije s katerega koli površine. Poleg tega ni vogala, iz katerega bi pobegnili zahvaljujoč dvema stranskima čopičema, ki pomagata potisniti vso umazanijo v sesalni šoba.

ČIST, KO NISI DOMA, NAČRTUJ IN POZABI
V celoti je programiranje 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Pozabite na dnevne naloge čiščenja, programiranje robota za čiščenje izbranih dni v času vaše izbire in posvetite svoj čas za tisto, kar vam je najbolje všeč.
ODSTRANITE NAJBOLJ NEVERJETNO UMAZANIJO
Odstrani vse vrste umazanije s 3 nivoji moči. Izberite med načinom Eco za površinsko čiščenje z minimalno nošo, običajnim načinom za dnevno čiščenje brez izgube moči in turbo načinom (1400 Pa) za globinsko čiščenje.
3 RAVNI MOČI ZA VSE VRSTE UMAZANIJE
Odstrani vse vrste umazanije s 3 nivoji moči. Izberite med načinom Eco za površinsko čiščenje z minimalno nošo, običajnim načinom za dnevno čiščenje brez izgube moči in turbo načinom (1400 Pa) za globinsko čiščenje.

Tehnične podrobnostiBrand: CecotecModel Številka: Conga Series 1190Razsežnosti izdelkov: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kilogramovKapacnost:    0, 



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.