FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Chimpan Drevo Družinska Tabla Igra Družinska Zabava

8,08 € - 22% 10,40 € /kos cena brez DDV

Najnižja cena od 30 dni pred popustom: 8,08 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
50 kosov
Država
Velika Britanija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
3 dni
Nazadnje posodobljeno
pred 2 tednoma

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

KATAPULTIRAJTE SVOJE SKAKALNE OPICE - Ta strateška igra Chimpan Tree je kot nalašč za vsako priložnost. Naredite ta komplet odličen, bodisi na otroški zabavi, večeru družinske igre ali celo na poti, med kampiranjem ali na počitnicah. S to igro Monkey Jumping se bo vaša družina zabavala ure in ure! Ne samo, da ta družabna igra ponuja ure neskončne zabave, ampak otrokom pomaga pri učenju strateških veščin socialnega razmišljanja in razvija njihove fine motorične sposobnosti. Kdo bo okronan za najboljšega zmagovalca Chimpan Treeja?
KLASIČNA IGRA, KI SE NIKOLI NE POSTARA - Ta igra zagotavlja odlično zabavo za otroke in odrasle, družine zabava že več generacij! Boste prvi igralec, ki bo katapultiral vaše šimpanze v drevo! Vsak igralec izmenično obrne svoj šimpanz v drevo s svoje lansirne ploščadi, če ima srečo, se bodo šimpanzi zamahnili iz vej. Prvi igralec z vsemi svojimi šimpanzi, ki visijo z drevesa, je zmagovalec. Igrajte se s svojimi otroki, prijatelji ali vso družino.
KOT NALAŠČ ZA VSAKO ZABAVO - Ta igra Chimpan Tree je kot nalašč za vsako priložnost ali družinsko pustolovščino. Ne glede na to, ali gre za božič, rojstne dneve, noč družinskih iger ali celo kampiranje, se bo ta igra zagotovo zabavala vso družino. Ta igra spodbuja zgodnji razvoj vseh motoričnih sposobnosti pri otrocih, od koordinacije rok in oči do potrpežljivosti, in ne samo to, otrokom daje neskončne ure zabave. Ta najljubša retro igra vseh časov je tudi idealno darilo za vsako priložnost.
SPECIFIKACIJE IZDELKA - vključuje 1x opičjo drevesno osnovo in izbor različnih barvnih opic (modra, rdeča in rumena). Potrebna sta najmanj 2 igralca. Dimenzije paketa - H6cm x W27cm x D27cm. Primerno za starost 3 let in več.
EPIC ZABAVA! RANGE - Izdelki Epic Fun so takoj prepoznavni po svoji svetli ilustrativno oblikovani embalaži. Ta fantastična ponudba zajema vse, od klasičnih otroških družabnih iger do družinskih iger. Ponuja vrsto iger, ki ponujajo neverjetno vrednost za denar, hkrati pa ne ogrožajo kakovosti



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.