FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
15 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Čistilni robot Ekipa Kalorik TKG RVC 1003 AB

197,24 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
OB
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Redna cena: 1299,99 złNa cena: 999 zł

Robot sesalnik in moppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+posebni antibakterijski filter]Belgijska blagovna znamka KalorikTo je izjemno funkcionalni sesalnik tako za suho kot mokri sesalec. Čiščenje še nikoli ni bilo tako enostavno in hitro! Ta naprava je zasnovana tako, da bo čim bolj učinkovita in vas razbremeni vsakodnevnih gospodinjskih opravil. Vse to, da bo vaše stanovanje sijalo čisto brez vašega truda. 

Parametri / dodatna moč 1400Patank kapaciteta 0,3Lbattery kapaciteta 2600mAh moč sesalnika 40WHEPA filtri / antibakterijskioppilotdocking osnovne meritve: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm

Suha in namočna sesanje - sesanje in umijte tla v enem. Sesalnik vsebuje posodo za prah kot tudi rezervoar za vodo, tako da lahko prenehate prah z uporabo kompleta večfiltrov in pomivate tla - enkrat in v trenutku. Integrirani HEPA filter očisti izpušni zrak na 99,95% - kar je pomembno za alergike in bistveno povečuje njihovo kakovost življenja.  Kompaktna zasnova in moderen dizajn naredita ta sesalnik ne le praktične čistilne opreme, temveč tudi modno domačo napravo, ki jo lahko pokažete prijateljem. Sesovalna moč je do 1400 Pa , kar vam omogoča, da odstranite tudi najmanjše nečistoče iz tal - hitro in brez vaše udeležbe.

 Večnamenski daljinski upravljalnik in preprosti gumbi zagotavljajo enostavno pozicioniranje in uporabo sesalnika - le nekaj klikov in komplet ščetk in krpo bodo naredili vse za vas - za čiste preproge in svetleča tla po vsej hiši. Filter, premaznjen s posebno antibakterijsko snovjo, je edinstven dodatek, razvit in testiran v Nemčiji [zato v simbolu AB – AntiBacterial] Senzorji proti trku in padcu omogočajo sesalcu, da deluje brez drgnjenja ob pohištvo ali druge ovire, po končanem delu pa se naprava samodejno vrne na polnilno postajo. Ena naprava, in več praktičnih aplikacij - naprava vam omogoča, da sesate površine točkasti, lahko jo uporabite tudi za čiščenje robov, na primer stopnic ali sten, kot tudi površine čopiča takoj ob stenah.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.