FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS Collection 2018

od 25,00 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
24 kos
Dostopna količina
4875 kosov
Država
Španija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
2 dni
Nazadnje posodobljeno
pred 8 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

SUPER PONUDBA ZA NOVO EKSKLUZIVNO KOLEKCIJO KAVBOJK CRISTIANO RONALDO CR7.
AMERIŠKE BLAGOVNE ZNAMKE VAM NUDIJO EKSKLUZIVNO VSO KOLEKCIJO 2018
30 modelov kavbojk
5 modelov kratkih hlač
3 modeli jakn
CR7 FLEX
Z blokiranjem bombaža in spandeksa v naprednem postopku tekljanja smo ustvarili CR7 Flex za vrhunsko raztezanje in okrevanje. Ta jemik je zasnovan tako, da vas premakne! Z vso sliko in slogom bi želeli high-end jenim, vendar z ravnmi udobja in mobilnosti neoviranje, neomejeno in neusmiljene.
Popolna izbira za vsakogar, ki je vedno na poti.
KAVBOJKE ZA VSE
Prva CR7 Jeans kolekcija je sestavljena iz kratkih hlač in kavbojk za moške, vse cut za predvidevanje gibanja. Obstajajo štiri vrste moških kavbojk, ki so zasnovane tako, da ustrezajo skoraj vsem oblikam telesa in stilom preferenc. Ne glede na to, kako nosite kavbojke, če iščete kavbojke, ki podpirajo vaš neomejen življenjski slog, bo CR7 imel model za vas.
DENIM PONOVNO IZUMIL
Iz osnovne tkanine v moška oblačila: jemanje. Navdihnil nas je način, kako Cristiano Ronaldo živi na terenu in oblikoval kolekcijo za vse moške, ki je vedno na poti in potrebuje jedka, ki ga ne drži.
Z ustvarjanjem nove tkanine, ki navdihuje svobodo: CR7 Flex, Cristiano je sposoben dati svoje ime na jemen, ki je videti kot jemen, vendar je bolj prilagodljiv in manj omejevalni.

VSE VELIKOSTI NA VOLJO

KAVBOJKE SLIM MOTORIST TIP-C - TEMNA SMOLA
Razpoložljive barve: TEMNO MODRA
Ikonični videz CR7 je predstavljen v tem Tip-C Biker Kavbojkah. Te slim kavbojke vključujejo moto odejo na stegnu in zadnji jarem, pa tudi zvite šive in obliže z obliži nog. Udobje fit - Srednji pas - Jeni stretch udobje - Zip zaprtje - Temne smole konča - Cristiano Ronaldo oversized metal rivet

TIP-C SLIM RAVNE KAVBOJKE
Razpoložljive barve: ADMIRAL - INDIGO - STONE - VOSKANI JET
Originalne in nenapolnjene, CR7 Tip-C Jenim kavbojke združujejo kavbojke sredi vzpona na boku in stegno z ravno nogo na gležnju. Med najboljšimi podrobnostmi so ikonična bela zakovica, nošeno blejenje, klasična zip muha in nabor na grbi. Comfort Fit - Srednje dvig - Stretch Jenim - Fly Zip - Indigo Srednje modro pranje - CR7 usnje back obliž in ikonična bela zakovica

TIP S SUPER SUHI INŽENIRSKI SUH
Razpoložljive barve: ROSE BLUE - OBALNA MODRA - ONYX - ASFALT - BELE ALPE - INDIGO
Kavbojke CR7 Type-S so zasnovane z v mislih telesa. Te suhe kavbojke imajo 3D-na kolenu in hrbtu noge. Umiti za nošnje, kot je vaša prva obutev. Suh fit - Low rise - Soft stretch denim - Button fly - Indigo blue denim - 3D stitching + Panel details - CR7 usnjeni zadnji obliž + ikonična bela zakovica

TIP T TAPERED SMOLE DIP JEAN
Razpoložljive barve: RESINE NAVY
Kavbojke CR7 Type-T imajo nizek pas in lahke mednožje za dodaten prostor in udobje na sedežu in stegnih. Obokana noga se zoži do gležnja za sodobno obliko. Podrobnosti vključujejo ikonično belo zakovico z barvami. Tapered noga - Nizek vzpon / Mednožje - Mehek Stretch Jenim - Gumb Muha - Indigo Blue Denim - Spray Smola + Odrgnine - Cr7 Usnje back patch + ikonična bela zakovica

RIP BACK SHORT - BLACK JET
Cr7 raztrgane hlače iz jena, izdelane iz pletenega jena, zagotavljajo udobje in odnos. Te slim fit hlače vključujejo ikonično belo zakovico in trojne igle.
OBLOŽENO JET - VOŠČENO JET
Jeans kavbojke CR7 so izdelane iz mehkega jeansa in obložene z voščenim zaključek za edinstveno patino z vsako nošo. Črni material se igra na temnem jeniju, medtem ko so prilepljeni robovi kontrastni z surovim dnom jenijev.
KICK BACK SHORT - OGLO
Hlače IZ CR7 jednika so izdelane iz mehkega pletenega jednika, ki so ga umili zaradi vrhunskega udobja. Motna siva in oksidizirani toni dajejo značaj tem CR7 kratkim hlačam.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.