FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
16 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

ČRNI OBDELOVALEC BRADE ZAMENLJIVI NASVETI - 1MM 2MM 3MM 4MM

5,32 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
50 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 2 tednoma

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

PROFESIONALNI OBDELOVALEC BRADE PRIZNANE BLAGOVNE ZNAMKE "COBA"
Zakaj ta trimer?
✅ PRIZNANA BLAGOVNA ZNAMKA "COBA"

✅ REZILA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

✅ ZAMENLJIVI NASVETI - 1MM 2MM 3MM 4MM

✅ KAPACIOZNA BATERIJA

✅ ZAMENLJIVA BATERIJA

✅ NAMOKA IN SUHA OPERACIJA

✅ PRILOŽEN USB POLNILEC

✅ TURISTIČNA VELIKOST

✅ DO 3 URE NEPREKINJENEGA STRIŽENJA ZA PROFESIONALNO UPORABO

SUHA IN NAMOKANA OPERACIJA BREZ STRAHU PRED POŠKODBAMI
➡️ KAPACIOZNA BATERIJA
Kapaciozna baterija v bradatem obližku je nedvomno prednost. Večja kot je kapaciteta baterije, dlje lahko uporabljate britje, ne da bi ga bilo treba polniti. Zahvaljujoč temu se lahko izognete neprijetni situaciji, ko se britje izpusti sredi britja, s tem britjem lahko pozabite na takšno situacijo.

➡️ NAKLADANJE
Naprava se polni z uporabo USB polnilnika in je značilna visoka in velika vsestranskost. Naprave lahko uspešno uporabljate tako doma, v pisarni, kot tudi na piknikih ali bivoaku. Če je potrebno, nič ne stoji na poti polnjenja trimer s katero koli USB vtičnico:

POWERBANK
PRENOSNIK
TELEVIZIJA
POLNILNIK
TELEFONSKI POLNILNIK

➡️ GRADNJA OBLATIŠČA
TRDA JEKLENA GLAVA
ZANESLJIV MOTOR
GUMB ZA VKLOP IN IZKLOP
TITANOVA REZILA
ALUMINIJASTO TELO
4 ZAMENLJIVE SKP

➡️ V KOMPLETU, KI GA DOBIŠ
BRIVNIK
4 NASVETI: 1MM 2MM 3MM 4MM
KRTAČA ZA ČIŠČENJE
VZDRŽEVALNO OLJE
USB POLNILNIK

➡️ REZILO T-REZILO
Rezilo T-Blade je posebna vrsta rezila za rezila, za katero je značilna tristranska oblika. Izdelan je iz visoko kakovostnega materiala, ki zagotavlja vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

T-Rezila se uporabljajo predvsem za natančno obrezovanje las, brade in brade, njihova oblika pa omogoča enostavno maneviranje naprave na težko dostopnih mestih, kot je čeljust ali okoli ušes.

Zahvaljujoč T-Blade, lahko dosežete zelo natancen in celo rezanje učinek, ki je še posebej pomembno za natančno pričeske in brado styling.

➡️ PROFESIONALNA FRIZURA
Električni frizerski trimer s popolno opremo, potrebno za profesionalno striženje in styling las in brade. Izdelek se lahko uporablja kot oblatilec ali kot obtok, je odvisen le od vaše potrebe v dani situaciji. Titanov rezilo zagotavlja natančnost brez primere v drugih napravah, ki nudi kakovost rezanja na najvišji ravni. Britvica omogoča obris, obliko in slog. Odlično se oblači tako s trdo brado kot z mehkimi lasmi, zato je ponudba naslovljena na ženske in moške.

➡️ ZANESLJIVOST
Zanesljivost trimerja je odvisna od več dejavnikov, kot so kakovost materialov, oblikovanje, ergonomika, moč, kot tudi način uporabe in vzdrževanja. Tukaj je nekaj dejavnikov, ki vplivajo na zanesljivost brade:

Kakovostni materiali in konstrukcija - kakovostni materiali in trdna konstrukcija zagotavljajo trdnost in dolgo življenjsko dobo oblatišča. Brivnik iz plastike se lahko zlahka poškoduje, v primeru okvare pa jih pogosto ni mogoče popraviti.
Moč - Zmogljivejši obliž običajno deluje zanesljiveje in učinkovitejše, še posebej z debelo in kodrasto brado. Preniska moč lahko povzroči zastoj rezil, kar vpliva na kakovost striže.
Ergonomika - varušček se prilega zamah v roko in ima udoben oprijem za enostavno delo in boljši nadzor.
Čiščenje in vzdrževanje – ne pozabite redno čistiti in vzdrževati vašega shaverja – sta ključna dejavnika njegove zanesljivosti. Redno mazanje in čiščenje vam omogoča ohranjanje optimalnega delovanja obrije.

➡️ SET SKP
V kompletu boste prejeli 4 zamenljive nasvete, ki vam omogočajo prilagajanje dolžine reza posameznim potrebam uporabnika.

Zahvaljujoč priloženim dodatkom za glavnik v štirih velikostih, boste izvedli senčenje, vzdrževati celo dolžino las tako pri britju, rezanje in styling pričeske ali brade. Po odstranitvi priključkov se rezilo natančno obrije in omogoča ustvarjanje fancy linij in vzorcev na laseh - tukaj smo omejeni le z domišljijo in spretnostmi.

➡️ NEPREMOČLJIV
Nič ne stoji na poti uporabe naprave v kadi ali prhi.

➡️ ENOSTAVNO ZA ČIŠČENJE
Ne pozabite, da po vsaki uporabi obrezivača po vsaki uporabi obrezivalnika izperite rezila, da ga hitro očistite, rezila pa od časa do časa podmažite z oljem (ki je vključeno) to bo zagotovilo nemoten rez in podaljšalo življenjsko dobo.

➡️ OBLIKOVANJE STARE ŠOLE
Starošolska zasnova oblatišča se nanaša na slog in klasično estetiko preteklosti. Značilna je eleganca in klasičen slog. Brezhibna zasnova oblatila je lahko povezana s časom, ko ni bilo napredne tehnologije in naprav, vendar nič ne more biti bolj narobe - ponujeni oblivnik so sodobne tehnološke rešitve v notranjosti. V tem primeru retro slog združuje s sodobnimi funkcijami



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.