FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
15 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Namizna blazinica za miško Tipkovnica proti zdrsu tipkovnice

6,18 € /kos cena brez DDV
NAROČAM

Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
72588
EAN:
5905601816744

Stik Pokliči

Namizna blazinica za miško Tipkovnica proti zdrsu tipkovnice - opis

Nedrseča namizna podloga za miško in tipkovnico Alogy Opis izdelka + glavne funkcije

Glavne značilnosti: Blagovna znamka: Alogy Vrsta: Zaščitna podloga, Namizna blazinica Vzorec: gozd - gozd Material: neopren + guma Dimenzije: 80cm x 40cm x 0,3cm (dolžina x širina x debelina) Teža: 561g Ojačani robovi: Trpežen rob na robovih zagotavlja dolgo življenjsko dobo brez solz ali lukenj Vodoodporen: vodoodporni premaz učinkovito preprečuje naključne poškodbe zaradi razlitja Vključuje: Namizna podloga
Napredna zasnova Podloga miške je izdelana iz neoprena, zaradi česar je fleksibilna in mehka na otip. Neopren je tudi material, odporen proti obrabi, zaradi česar je blazinica trpežna in zagotavlja dolgotrajno udobje uporabe. Na dnu podloge miške je plast gume, ki se učinkovito prilega površini mize, kar preprečuje nenamerno premikanje med močno uporabo miške. Zanimiv element placemata je njegov vzorec, ki ima obliko gozda. Ta oblika ne daje le estetskemu videzu blazinice, temveč ima lahko tudi praktičen učinek, ki pomirja naše oči. *PRIPOMBO! Razporeditev vzorca se lahko nekoliko razlikuje od tiste, prikazane na fotografijah.
Vodoodporna zaščita Podloga miške ni le privlačen dodatek, temveč tudi praktična rešitev, ki združuje slog in funkcionalnost. Njegova vodoodporna zasnova učinkovito ščiti površino mize pred morebitnimi poškodbami, ki jih povzročijo razlite tekočine, kar vam omogoča delo brez skrbi glede trajnosti mize. Poleg tega je blazinica odporna proti prahu in znoju, zaradi česar je čiščenje zelo preprosto. To pomeni, da tudi med intenzivno uporabo podloga miške ostane v brezhibnem stanju, kar zagotavlja udobje med uporabo miške.
Ojačani robovi Podloga je izjemno trdna zaradi svojih trpežnih, lepo šivanih robov, ki učinkovito preprečujejo deformacijo. To je jamstvo za dolgoročno uporabnost, saj robovi ohranjajo celovitost preproge tudi pri intenzivni uporabi. Zahvaljujoč temu lahko uporabnik uživa ne le v estetskem videzu, temveč tudi v trajnosti izdelka, ki se ne deformira niti v težkih pogojih.
Nedrseča gumijasta podlaga Podnožje miške je izdelano iz nedrseče gume in zagotavlja stabilnost in varen oprijem. Zahvaljujoč tej funkciji podloga miške učinkovito preprečuje nenamerno drsenje po površini mize, kar pomeni gladke in natančne premike miške. Ta rešitev ne samo izboljša uporabniško izkušnjo, temveč tudi poveča delovno učinkovitost, zlasti za naloge, ki zahtevajo natančnost.
Gladka površina podloge vam omogoča hitro in natančno premikanje miške, izboljšanje delovne učinkovitosti in udobja uporabe. Zmanjšuje upor, kar je še posebej uporabno pri nalogah, ki zahtevajo natančnost, kot so grafično delo ali igre na srečo. Poleg tega ugoden učinek na trajnost miške pomeni, da lahko uporabnik miško prosto in enostavno upravlja dlje časa. Združljiv z laserskimi in optičnimi mišmi.
Za dom in službo Podloga za miško ima brezčasen dizajn, zaradi česar je popoln dodatek tako domači delovni postaji kot igralnemu območju. Njegova univerzalna zasnova omogoča enostavno prileganje različnim notranjim ureditvam. Zaradi umirjenih barv in optimalne velikosti se placemat popolnoma prilega vsakemu okolju, ne glede na to, ali ste doma ali v pisarni. Je praktična in estetsko prijetna rešitev, ki se enostavno prilagaja različnim življenjskim slogom in okoljem.
Dimenzije in teža Namizna blazinica ima impresivne dimenzije, ki merijo 80 cm v dolžino in 40 cm...


Načini plačila

  • Bančni prenos
  • Gotovina
  • Spletno plačilo
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Načini dostave

  • Dostava po Sloveniji
  • Dostava v tujino

Druge ponudbe prodajalca

Druge ponudbe v tej kategriji

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.