FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Digitalna alkoholna sonda s obeskom za ključe

4,27 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
86 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

S pomočjo digitalne alkoholne sonde lahko enostavno, preprosto in hitro izmerite raven alkohola. Zaradi velikosti alkotesta se lahko celo prilega v predal za rokavice avtomobila. Naprava je lahko odlična izbira za hišne zabave in zabave. Pripomoček ima LCD zaslon, žari v temi, tako da lahko vedno natančno merite.

Češnjeve kraljice konjak češnje
Z bonbonom alkoholne češnje skoraj ni bilo dvoma, da bo alkotest. Sestavine vključujejo tudi etilni alkohol, ki je posebej naveden na škatli: največji delež alkohola je 5 vol. odstotkov. Gabi je bila pravi junak, strinjala se je, da bo pojedla čim več konjakovih češenj. Naredil je štiri kose. Takoj po prvi porabi je sonda pokazala 0,5 tisočinke. Deset minut kasneje, 0,4 tisočinke. Torej, če med vikend družinskim obiskom naletite na češnjeve bonbone konjaka iz poverilnice, je vredno počakati vsaj pol ure pred odhodom.

Lastnosti: doseg: 0,00 % – 0,19 % BAC ali 0,0 – 1,9 g/l2: % BAC in g/L2 x baterija AAA. Dimenzije: 11cm x 7cm x 2,5 cmBarva: črna
Upoštevajte, da se izdelek šteje za higienski aparat, v primeru uporabe pa ga je mogoče zamenjati samo v garanciji. V skladu z veljavno zakonodajo. Nimate pravice do odstopa od pogodbe!
Če kupite izdelek, to storite s tem v mislih!
Uporaba pripomočka: Uporaba pripomočka je preprosta, samo pritisnite gumb za vklop in naprava je vklopljena. Po 10 sekundah - med katerim se naprava segreje (ogrevanje napisa), lahko sondo razstrelite. Po 5 sekundah pihanja lahko vidite rezultat.

Kaj se skriva v škatli pripomočkov?- Digitalna alkoholna sonda s obeskom za ključe



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.