FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Digitalni DVB-T2 TUNER PNI TV901 z vključeno anteno

20,29 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-TV901
EAN:
5949066511301
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Pomembne informacije
Za sprejem z anteno, vključeno v paket, je potrebna neposredna vidljivost s relejem, ki oddaja DVB-T2 na največ 3km. Priporočamo montažo v bližini okna, ki ima vidnost proti releju. 
Za daljše razdalje od releja se kupi zunanja antena DVB-T2 z ali brez ojačevalnika signala, ki je nameščen čim višje na objektu. Obstajajo primeri, v katerih deluje s klasičnimi antenami, vendar tega ne priporočamo.
Trenutno se radijske postaje v Romuniji ne prenašajo v digitalnem signalu.
Digitalni sprejemnik DVB-t2 PNI TV901 ne sprejema kanalov od zasebnih kabelskih ponudnikov (RDS, UPC, Telekom itd.), ker ne oddajajo v frekvenci DVB-T2.
Pred naročilom lahko v komentarjih preverite, kakšna je kakovost signala v vašem območju skupaj z drugimi nasveti in rešitvami.

Ogled digitalnih TV kanalov, ki se oddajajo prizemno v sistemu DVB-T2
Digitalni sprejemnik DVB-T2 PNI TV901 sprejema prizemne TV kanale, ki jih nacionalna televizija brezplačno prenaša: TVR HD, TVR 1, TVR 2 TVR 3 in lokalne TVR. V tem trenutku je mogoče prejeti 9 in se bo razvilo s prehodom časa. Obstaja možnost, da na območjih na meji države prejmejo druga stališča.
Več informacij o emisiji in pokritosti zemeljskega signala DVBT-2, vrste anten, priporočenih v Romuniji, lahko izvete s posvetovanjem s spletno stranjo Nacionalnega društva za radio-komunikacije: www.radiocom.ro. Digitalni DVB-T2 sprejemnik PNI TV901 ne prejema kanalov od zasebnih kabelskih ponudnikov, saj ne oddajajo v frekvenci DVB-T2.

Sprejem HD kanalov
Poleg klasičnih prizemnih TV postaj lahko naprava sprejema in predvaja tudi HD postaje. Trenutno v Romuniji prejema TVR HD.
Za visokokakovostni sprejem lahko povezavo televizorja z digitalnim sprejemnikom opravite tudi preko HDMI kabla. Pozor, kabel HDMI ni vključen v paket.

Snemanje na USB
Zelo pomembna prednost te naprave je, da lahko nastavite ali celo razporedite snemanje želene oddaje, medtem ko ste od doma ali gledate drugo TV postajo, vendar ne želite zamuditi prejšnje. Za dosego tega boste potrebovali poleg USB pomnilnika (palico ali zunanji HDD), na katerem boste imeli na voljo prostor za shranjevanje posnetka.

Predvajanje datotek iz USB
TV sprejemnik se lahko uporablja tudi kot klasični medijski predvajalnik za predvajanje foto / avdio / video datotek na vašem televizorju, tudi če slednji nima USB vhoda. Napravo morate povezati s televizorjem prek AV ali HDMI kabla in pomnilnika USB z želeno datoteko v napravo. Datoteke, ki jih podpira so: Foto: JPEG / BMP / PNG, Avdio: MP3 / AAC, Video: AVI / MPG / DAT / VOB / MKV / MJPEG.

Ergonomska zasnova in majhna velikost
Naprava ima prijeten dizajn in majhno velikost, 12,6 x 8,3 x 2,7 cm / 147g, kar mu omogoča, da se prilega v katerikoli prostor, ne da bi zavleče preveč prostora. Priložena antena ima le 14,5 cm, če pa jo namestite čim bližje steklu, boste dobili zelo dobre rezultate. Glede na območje, pokritost, moč signala, razdaljo od oddajnega releja, je za pravilen sprejem morda potrebna zunanja antena DVB-T2 z ojačitvijo ali brez nje.

Celoten paket
Izdelek prihaja z vsemi potrebnimi dodatki za provizijo (podajalnik, TV antena, AV kabel) in namenski daljinski upravljalnik, iz katerega lahko nadzirate kanale in / ali razporedite snemanje, ogled elektronskeGA TV vodnika in drugih nastavitev.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.