FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Dino Surgeon Game Ultimate Game za otroke in odrasle

8,13 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
50 kosov
Država
Velika Britanija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 1 tednom

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

PREIZKUSITE ŽIVCE - Ta družabna igra Slime Surgeon Dino Edition je dovolj preprosta, da se ji lahko pridruži vsakdo. Izberite del telesa, da odstranite dinozavra, tako da preprosto zavrtite puščico. Ali lahko pomagate rešiti tega dinozavra in jih obnoviti v popolno zdravje z odstranitvijo vseh sluzastih delov telesa? Pazite, da jih ne boste tresli v strahu. Če to storite, ste zunaj! Zmagovalec je igralec, ki ima na koncu največ delov telesa.
POPOLNO DARILO ALI DARILO - Za vsakega otroka je ta družabna igra kirurga Dinosaur Slime idealno darilo. Od rojstnega dne, božiča in celo samo posebne poslastice, opazujte, kako se otroške oči prižgejo, ko odprejo to igro Slime Surgeon s temo dinozavrov. Ta igra otrokom ne zagotavlja le neštetih ur zabave, temveč tudi spodbuja zgodnji razvoj motoričnih funkcij pri vsakem otroku, od koordinacije rok in oči do potrpežljivosti.
SPECIFIKACIJA IZDELKA - Vključuje 1x operacijsko mizo dinozavrov, 10x dele telesa, 1x pinceto, 1x spiner in jajca za shranjevanje sluzi za dele telesa. Potrebujete 2x baterije AA (niso priložene). Dimenzije: H3cm x Š24cm x D17cm. Primerno za starost 3 let in več.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.