FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

DISCO PROJEKTOR DISCO BALL RGB LED REFLIGHT + DALJINSKI UPRAVLJALNIK

3,71 € - 30% 5,34 € /kos cena brez DDV

Najnižja cena od 30 dni pred popustom: 3,71 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
50 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Projektor sije v 7 različnih barvnih kombinacijah (rdeča, zelena, modra, rdeče-zelena, zeleno-modra, rdeče-modra, rdeče-modro-zelena), prikazuje samodejni svetlobni program, ki daje izjemen učinek tako na stene kot na strop. Je popoln dodatek k vsem hišnim zabavam, diskotekam, zabavam ali novoletnim zabavam.

DALJINSKI UPRAVLJALNIK - funkcije krogle je mogoče enostavno upravljati z IR daljinskim upravljalnikom, ki je vključen v komplet, tako da vam ni treba iti na žogo vsakič, ko želite spremeniti svetlobni učinek. To bo še posebej dobro delovalo, če kroglice postavite na težko dostopno mesto - npr. na steno ali strop.
SPECIFIKACIJE - moč 3x1W; napajanje 220-240V; svetle barve: rdeča, zelena, modra, rumena, vijolična; bel; dimenzije krogle (dolžina/širina/višina): 9,5/7/14cm; dimenzije daljinskega upravljalnika (dolžina/širina): 8,5/4,5cm; napajanje z daljinskim upravljalnikom: CR 2025 (vključen): dolžina kabla: 100cm; Nastavljena teža: 190g.

MOŽNOST VGRADNJE - projektor je mogoče enostavno namestiti na izbrano mesto v prostoru. Lahko se namesti tudi na steno ali strop, pa tudi na tirnico in stojalo - kjerkoli ga postavite, bo odlično opravil svoje delo. Njegov svetlobni učinek je neverjeten in bo vsaka zabava pridobila "tisto nekaj", kar bo spodbudilo tudi najbolj mračno osebo, da se zabava.
ZVOČNI SENZOR - Projektor ima vgrajen zvočni senzor, zato se svetlobni učinki pojavijo, premaknejo, spremenijo in izginejo v ritmu glasbe. Umirjeni svetlobni efekti s počasnimi, nostalgičnimi pesmimi in hitrimi, disko z živahnimi ritmi.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.