FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
8 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe


Izjemno sposobna energetska banka z dvema USB priključkoma, ki omogočata hlajenju energije dveh naprav hkrati. Popoln spremljevalec mobilne opreme med različnimi izleti, kampi ali drugimi izleti.
Imate obilo vrat - Naprava je bila opremljena s kar 4 vrati : 2, ki se uporabljajo za polnjenje napajalnika (micro USB in USB tip C) in dveh USB vrat za obnovo energije vaših mobilnih naprav.
Zmogljiva zmogljivost - Kar 10.000 mAh je dovolj energije za podporo številnim napravam, ki potrebujejo pomoč . Kot nalašč za kampiranje ali glasbeni festival.
Trpežno in vzdržljivo - Ohišje power bank je izdelano iz visoko kakovostne aluminijaste zlitve . Lahko greste naprej in ga na katero koli pot brez strahu, da bo pomotoma poškodovana v prevozu .
Inteligentni čip - Naprava ima inteligenten sistem upravljanja, ki izbere ustrezno napetost za določeno opremo . Vaše mobilne naprave bodo prejele točno toliko električne energije, kot jo potrebujejo, in tako ponovno dobile izgubljeno energijo z optimalno hitrostjo in skrbjo za njihovo varnost.
9 stopenj zaščite - Proti prenapolnjenju, odvajanju, prenapetosti, gretju, overcurrentu, kratkem stiku, elektromagnetnem polju. In poleg vsega tega, zaščita nad močjo in zaščita za obnovitev. Popolna zaščita tako za pribor kot za telefon .
LED indikator polnjenja - Vgrajeni indikator prikazuje v% preostalo količino električne energije, shranjene v elektrarni.

Specifikacija:

Blagovna znamka: Dudao
Ime: K5Pro
Material: aluminij
Vrsta baterije: Litijev polimer
Vrata: USB, USB type-C, micro USB
Vhodni tok:

micro USB: 5V / 2A
USB tip C: 5V / 2A

Izhodni tok:

USB: 5V / 2A



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.