FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
15 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Dux Ducis Skin X zaščitna torbica opis izdelka + poudarki

Dux Ducis Skin X usnjena flip torbica za Apple iPhone 12 Pro Max Ohišje blagovne znamke Dux Ducis iz serije Skin X za Apple iPhone 12 Pro Max je visokokakovostna prevleka v obliki mošnjička, ki bo popolnoma zaščitila našo napravo pred praskami in poškodbami. Ohišje je izdelano iz kombinacije zunanjega sloja ekološkega usnja in notranje prevleke iz fleksibilnega TPU, ki je odporen na udarce in s tem zagotavlja visok standard zaščite. Enako uporabna funkcija je možnost klicanja z zaprtim preklopnim ohišjem. To omogoča izrez v prevleki ohišja Dux Ducis, namenjenega sprednjemu zvočniku.

Poudarki izdelka: blagovna znamka
Dux Ducis
Model
Koža X
Material
Eko usnje + TPU
Združljivost
Apple iPhone 12 Pro Max
Dodatne funkcije
Funkcija stojala, reža za kartice
Metoda zapiranja
Magnet

Zakaj kupiti ta izdelek? Originalni izdelek Dux Ducis Poseben izrez za zaščito fotoaparata Zelo visoka kakovost izdelave Elegantno in zelo praktično Žep za dokumente/kartice Funkcija stojala Močno zapiranje magneta Omogoča enostaven dostop do vseh gumbov in rež Popolnoma ščiti napravo pred kontaminacijo in poškodbami

Dodatne informacije: Ohišje telefona Dux Ducis zagotavlja popolno funkcionalnost naprave, vključno z vsemi potrebnimi izrezi za reže in pokrovi gumbov. Ena od prednosti je zelo praktična funkcija stojala, zahvaljujoč kateri se lahko naslonimo na Apple iPhone 12 Pro Max in napravo uporabljamo, ne da bi jo držali v rokah, npr. med gledanjem filmov ali brskanjem po internetu. Dodatna možnost je notranji žep za plačilno kartico ali dokumente, ki jih lahko najdete po odprtju lopute, zaprte z magnetom. Pokrov zagotavlja odlično zaščito naprave z vseh strani, zahvaljujoč zaprti zasnovi, material, s katerim je ohišje pokrito, pa je prijetno na otip. Primer ima elegantno obliko, ki bo delovala v vseh situacijah, kot je poslovno ali družabno srečanje.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.