FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

DVR video nadzor komplet PNI House PTZ01 - DVR in 4 kamere (2 od int

131,06 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
1 kos
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
cif
Čas dostave
5 dni
SKU:
house
EAN:
1094922156289
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


2 zunanji sobi, 2 notranji sobi

Komplet PNI House PTZ04 je posebej pripravljen za nadzor zunanjih površin. 4 sobe v paketu so posebej namenjene vgradnji na zunanji strani stavb.

Video posnetke lahko posnamete in predvajate od do 4 nadzornih kamer.
 
4-kanalni DVR

Snemanje ponoči

4 kamere so opremljene s 36 IR LED-ji, opremo, ki vam ponuja kakovostno fotografiranje ponoči.
 
Zdaj lahko dostopate in sledite v realnem času slike, ki jih je posnel PNI House PTZ04. Dodajamo tudi popoln dostop do sistema, ki bo omogočal: Nastavitve, Ogled posnetkov, Prenos posnetkov itd.

Nadzor prek interneta

Združljivost z več programi

Izdelek je na voljo s podporo, programsko opremo in za najbolj priljubljene operacijske sisteme: Windows, Android, IOS, ki bo omogočil enostavno uporabo ne glede na napravo, ki se uporablja za ogled slik.

Sistem vam ponuja možnost izbire vrste snemanja in želene kakovosti: • Snemanje pri zaznavanju gibanja;• Načrtovano snemanje na uro;• Snemanje zanke;• Kakovost: D1 / HD1 / CIF;

Večkratna registracija

Video format Snemanje H.264

Zvok skupaj z video posnetki lahko posnamete tudi tako, da povežete izbirne dodatke (kupljene posebej) tipa mikrofona in aktivirate zvočni posnetek iz menija.

DVR sistem vam omogoča, da po želji zamenjate, povežete in upravljate kamero s PTZ nadzorom enega (Pan Tilt Zoom), ki ga je mogoče nadzorovati in premakniti iz programske opreme: Navpično, Vodoravno in Zoom.

PTZ nadzor

Večpredstavnostni nadzor

Sistemsko delovanje in konfiguracija se opravita s pomočjo daljinskega upravljalnika in vključene miške, ki nudi udobje in lahkoto uporabe, podobno kot računalnik.
 
DVR sistem vam omogoča, da povežete in prenesete na zunanji pomnilniški medij (USB Stick, Zunanji HDD) želene video posnetke. Želene zapise lahko izberete in naročite po datumu, času in/ali obdobju.

Varnostno kopiranje USB

Več izhodov videoposnetkov

Povežete lahko več vrst monitorjev, DVR je opremljen tako z izhodom VGA kot z izhodom Composit BNC.
 
Izdelek je pripravljen za vgradnjo, saj ima v paketu vse potrebne dodatke: kable s vtiči &play, nastavljive nosilce za kamere in vijake za vpenkanje.

Pripravljen za namestitev

Dostop do izdelka prek interneta (računalnik, prenosnik, pametni telefon)
Za dostop iz internetnega DVR video nadzornega kompleta PNI House PTZ01 (DVR mora biti priključen na usmerjevalnik), ki temelji na fiksnem IP, morajo biti v meniju DVR narejene naslednje nastavitve. Dostop do menija z desnim klikom na zaslonu. 1. Dostop do menija možnost Sistem bo zahteval preverjanje pristnosti (admin ali uporabnik + začetno geslo za admin je "blanc"- ne zapolnite ničesar) 2. Dostopajte do možnosti NASTAVITVE SISTEM 3. Dostop do možnosti OMREŽJE Tukaj vnesete lokalni IP, dodeljen za DVR v usmerjevalnik, netmask, prehod in DNS. Za dostop do DVR iz interneta (Internet Explorer ali mobile) konfigurirati opremo na brezplačnih vratih v usmerjevalniku: STREŽNIŠKO PRISTANIŠČE : Na primer pt. PTZ01 I set port 8200 (default 7777) HTTP PORT: Na primer pt. PTZ01 I set port 93 (default 80) MOBILE PORT: Na primer pt. PTZ01 I set port 15960 (default 8888)

Ta vrata morajo biti posredovana na lokalni IP DVR od usmerjevalnika, na katerega je povezan. Nastavitve usmerjevalnika: Napredne nastavitve Posredovanje Dodaj novo (virtualni strežnik) kot na fotografiji: Servisna vrata: 93 Ip Naslov: 192.168.0.1 in nato SHRANITE Enako za vrata 8200 in 15960
V tem trenutku lahko DVR dostopate z interneta http://81.196.50.181:93/
 http://81.196.50.181 je javni IP usmerjevalnika, ki se nahaja iz katerega koli brskalnika z iskanjem "moj ip naslov"

Za dostop iz mobilnega telefona imate fotografijo:Primer dostopa do DVR LOBBY (RECEPCIJA ONLINESHOP): V IE (mora biti opravljen ActiveX Enable) dostop http://81.196.50.181:93/ - uporabnik-> uporabniško geslo -> 123456

Dostopate lahko do PTZ01 montiraNEGA DEMO, da bi mnenje o tem, kako izdelek deluje z dostopom do:
Fiksni IP: http://81.196.50.181:93 ali DDNS http://c530690.soddns.com:93/ port 8203 Uporabnik: uporabnik Pass: 123456
- Iz pametnega telefona, vnos v namenske aplikacije za nadzor (Ex:AseePRO za Android, MEyeProV3 za IOS)naslednje informacije iz fotografije spodaj:

Na ta način imate dostop do prenosa v živo, ki ga je ustvaril izdelek PTZ01, povezan z internetom.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.