FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
11 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

EB-8852
Edënbërg Črna linija - grelnik za cevi iz nerjavečega jekla - 3,0 litra 1096 kos

Kdo ne pozna zvoka. Nostalgično žvižganje, ko voda vrela. Ta kuhalnik cevi izgleda kot kotliček preteklosti, vendar z majhno nadgradnjo. Nostalgija preteklosti, ampak v trendovski jakni!

Kotel za žvižganje ima impresivno prostornino 3,0 litra. Da lahko vedno dovolj vrele vode! Ročaj je izdelan iz plastike, sam kotliček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla 18/10. Tako je pomivalni stroj za cevni kotliček varen in zelo higieničen. Kuhalnik cevi deluje na vse vire toplote, celo indukcijo. To naredi ta dizajn kotliček popoln za vas!

Lastnosti:

3,0 litrska kapaciteta
Iz nerjavečega jekla 18/10
Deluje na vseh virih toplote
Čudovit dizajn
Žvižgaj, ko voda vrela
Lepa kot dekoracija, pa tudi zelo funkcionalna

O Mestu Edenberg

Okrasite svojo kuhinjo od leta 1961 Blagovna znamka Edënbërg je znana po dobri vrednosti za denar. Edënbërg se razloči s ponudbo inovativnih izdelkov, namenjenih potrošnikom. Vsak izdelek Edënbërg je znan po trpežnosti in izredno praktični uporabi v kuhinji. Edënbërg je znan tudi po kakovosti in natančnost. Edënbërg je specializiran za izdelavo ponv, kuhalnikov, kruha, nožev, parnikov, stojalov za začimbe, stojalov za kapljanje, jedilnega pribora in še veliko več kuhinjskih dodatkov.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.