FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
13 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Esperanca espresso maker [4 skodelice] – italijanski espresso izdelovalec

8,00 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
50 kos
Dostopna količina
1300 kosov
Država
Nemčija
Blagovna skupina
Rabljeno  
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

☕ALL HOBS & INDUCTION – Za razliko od drugih modelov je naš aparat za kavo primeren za vse kuhalne naprave, vključno z indukcijo. Poleg tega so posamezni deli pomivalni stroj varni in zato super enostaven za čiščenje!
☕ESPRESSO LIKE IZ ITALIJE – Ta mocha lonec indukcija vam prinaša izvirno italijansko izkušnjo espresso doma. Z našim italijanskim aparatom za kavo lahko uživate v priljubljeni italijanski kavni specialiteti v celoti!
☕VRHUNSKA KAKOVOST & 430 NERJAVEČE JEKLO – Z našim prvovrstnim espresso loncem izberete vrhunski izdelek. Lonec Moka je izdelan iz toplotno odpornega 430 nerjavečega jekla in je zato še posebej odporen na korozijo in rjasto!
☕ ERGONOMSKO & VARNO OBLIKOVANO – Zahvaljujoč ergonomsko premaženem ročaju je ravnanje z našim elegantnim aparatom za espresso še posebej udobno in varno. Zato ti ni treba skrbeti, da boš zažgal roko!
☕KAKOVOST BLAGOVNE ZNAMKE EPERANCA – Prepričani smo v vrhunsko kakovost našega dokazanega aparata za espresso. Če niste 100% zadovoljni, vam želimo obljubiti denar nazaj 60 dni po nakupu. Ne čes ali buts!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.